Kontakt 180Grader.dk
19

Skrevet af Poul Larsen 1364 dage siden - Direkte link

Min dør står også åben for enhver af de soldater der har deltaget. Hvorfor belønner vi dem så med mistro i form af jurister der efterprøver enhver beslutning der bliver taget under pres.

 

Hvorfor retsforfølger vi en feltpræst, der har været med til at holde fjenden ude af lejren, når han retteligen burde have været hyldet.

 

Hvorfor binder vi vores specialstyrker på hænder og fødder, med at spilde tiden med at registrere enhver detalje om fanger der bliver taget, for at vi kan retsforfølge deres officerer, når de hurtigst muligt udleverer dem til en allieret, så de kan komme ud og løse flere opgaver, og redde danske soldaters liv.

 

Man væmmes ved politiken segments sygelige optagethed og realitetsfjernhed, for situationen i en kampzone.


Skrevet af Henrik12 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg kontaktede forsvaret i 2005-6 stykker for at høre, om der var interesse i at man stablede et sådant privat system med velfærdspakker, breve osv på benene, for at støtte op om soldaternes moral. Min inspiration var mere den amerikanske model, men som du beskriver den britiske er der ikke megen forskel. 

 

Efter nogle dages ventetid fik jeg et negativt svar: Der var ikke fra Forsvaret side interesse i at private blandede sig i soldaternes velfærd. 


Skrevet af Poul Larsen 1364 dage siden - Direkte link

Jeg har under operation Cast Led (Israels invasion af Libanon) købt Pizza til en gruppe IDF soldater.

 

Der er simpelthen en hjemmeside under IDF (eller var), hvor man kunne købe udbringning af sodavand, Pizza'er og andre snacks, man kunne vælge enheden eller lade donationen fordele efter behov.

 

Jeg foreslog dette til FKO, jeg fik svaret at det var der ikke behov for.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

13
23
12
13
24
4
3
5
17
3
6
11
15
21
14
13
6
21
31
19

- Annonce -


- Annonce -