Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

21

Skrevet af Langbalde 1637 dage siden - Direkte link

Det er allerede en realitet i visse storbyer bare her i norden:-(


Skrevet af Afskaftopskattennu 1637 dage siden - Direkte link

Så indvandrerne kommer nu i mindretal - hvad er din pointe?


Skrevet af Michael Nybye 1637 dage siden - Direkte link

Troll

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Afskaftopskattennu 1637 dage siden - Direkte link

Hvad er pointen? De hvide er også indvandrere, hvis de skulle være forbigået din opmærksomhed. mange af dem dyrker endda deres irske, italienske og tyske rødder. 


Skrevet af Henrik12 1637 dage siden - Direkte link

Ditto med sorte, indianere osv. Du balancerer på grænsen til racistisk propaganda, kammerat.


Skrevet af slettet bruger 3421 1637 dage siden - Direkte link

Idiot


Skrevet af badeand 1637 dage siden - Direkte link

Jeg forstår man kan blive irriteret når man er uenig. Men fortjener 180grader ikke bedre end kommentarer som den der?


Skrevet af badeand 1637 dage siden - Direkte link

Der er en ting ved 180grader jeg oprigtigt undrer mig over. Jeg vil lige på forhånd be om gennemtænkte svar og ikke bare "idiot", som en af de andre kommentarer her :)

 

Hvorfor er indvandring et problem? Fri bevægelse af arbejdskraft er jo en grundsten i liberalismen, og om der er flere hvide, sorte eller sydamerikanere i USA kan vel være lige meget? Det samme gælder vel Danmark? 

 

Jeg forstår generelt ikke den fremmedfjendskhed, jeg ser her på 180 grader. Jeg kan forstå argumentet bag at kritisere ekstreme muslimer, der promovere frihedskrænkende ideologier, men ud over det kan jeg ikke se nogen argumenter.

 

Så det jeg godt kunne tænke mig, var at nogen forklarede hvad problemet med "invandrere" kommer i overtal er?


Skrevet af Kasper Ravn 1637 dage siden - Direkte link

der er ikke noget problem med indvandring og indvandrer som sådan. problemet med for voldsom indvandring opstår, fordi der er nogle folkeslag, der ganske simpelt er notorisk svære at integrere/assimilere - for nogle er det bare helt ekstremt svært at forene sit eget liv med den kultur man flytter ind i. det er værd at bide mærke i - og det er der intet racistisk ved - at der ER folkeslag der er nemmere og sværere at få til at fungere i et nyt samfund end andre. det bliver særligt åbenlyst når man ser på hvordan folk fra forskellige dele af verden klarer sig i forbindelse med integration: kinesere/singaporeanere/asiater generelt er notorisk gode immigranter og skaber næsted med garanti aldrig problemer der hvor de immigrerer til, mens folk fra (øst)afrika og mellemøsten notorisk er sværere at integrere.

 

problemet med at en bestemt immigrantgruppe kommer i overtal i den generelle befolkning over tid kommer an på denne immigrantsgruppes originale kultur. muslimer (jeg har intet imod muslimer som sådan, jeg har noget imod muslimsk kultur. dette er ikke racistisk) er en notorisk problematisk befolkningsgruppe, fordi de, mere end andre indvandrerer, er stædige til at holde fast i mellemøstlig/islamisk kultur. dette fænomen kan observeres mange steder i europa, men særligt i frankrig og storbritanien er det et problem. i frankrig er andelen af muslimer i befolkningen omkring 10%, og der har de kolossale problemer med muslimske immigranter, i flere generationer. når folk snakker fjendtligt eller på anden vis stærkt skeptisk om muslimsk indvandring er det disse ting der tænkes på. der findes intet land i verden der har haft succes med at integrere muslimer, og de skaber konsekvent problemer - meget i modsætning til andre folkeslag, som f.eks. asiater.

 

præcis hvad der skaber disse problemer er meget omdiskuteret, men de fleste modstandere af indvandring peger på, at det er muslimsk kultur og essentielt islam der er problemet.

 

nu gider jeg ikke skrive mere om det her. håber det hjalp.


Skrevet af badeand 1637 dage siden - Direkte link

Tak fordi du tog dig tid til at skrive :)

der er ikke noget problem med indvandring og indvandrer som sådan. problemet med for voldsom indvandring opstår, fordi der er nogle folkeslag, der ganske simpelt er notorisk svære at integrere/assimilere - for nogle er det bare helt ekstremt svært at forene sit eget liv med den kultur man flytter ind i

Hvorfor skal de integreres eller assimileres? Der er vel intet galt med andre kulturelle holdninger eller artefakter. Hvis man følger den liberale idé om ikke at yde støtte til invandrere, men blot åbne grænserne, så kan vi andre vel ikke miste noget på deres manglende intergration?

 

Hvordan påvirker det dig at en stor del har en anden kultur? Er meget anderledes end det klassisk konservative "teater og mozart"-segment, og "hipster-dupstep-cafe latte"-segment. 

 

Der udover går artiklen jo også på USA, hvor kulturkløften mellem grupperne omtalt er meget lille. Her savner jeg stadig svar.

 

Tak for dit input :)


Skrevet af Kasper Ravn 1637 dage siden - Direkte link

Hvorfor skal de integreres eller assimileres?

fordi der ikke kan eksistere noget sådant som en multikulturel nation. kulturer lever efter princippet om at den stærke æder den mindre stærke. en nation der indeholder to eller flere ligevægtige vidt forskellige kulturer kan ganske simpelt ikke holde særligt længe - enten går nationen i opløsning, eller også bliver den svagere af de to undertrykt. jeg kan ikke se hvordan det ikke er åbenlyst.

 

og før du nævner USA som argument for multikultur, så er USA ikke multikulturelt - USA er multietnisk, og der er en stor forskel på de to ting. folk i USA kommer fra forskellige lande rundt om i verden, og nogle kommer fra kulturer der er voldsomt meget anderledes end den vestlige, men fælles for alle amerikanere er, at de har valgt at leve i den amerikanske kultur, uagtet at de så er tyskere, singaporeanere eller indianere.

 

og prøv at forestille dig hvad der ville ske, hvis du tog 2½ million danskere og udskiftede dem med 2½ million almindelige arabere. hvad tror du det er sandsynligt der ville ske? ville danmark fortsat kunne fungere som ét samfund og ét land?

 

det påvirker ikke mig at folk kommer fra en anden kultur, så længe vi kan enes om den kultur vi begge lever i. indvandring er fint nok i sig selv, der hvor det går galt er når indvandrere nægter at slippe deres egne kulturelle love og normer og sætter disse over den nationale lov der hvor de nu har immigreret til - man kan ikke med rimelighed immigrere til et andet land, og kræve at landet man flytter til skal respektere ens kulturelle normer og love, ligegyldigt hvad de ellers måtte være. det er det samme princip som at du heller ikke besøger nogen, skider på gulvtæppet i stuen, fordi det er sådan du gør hjemme, og kræver af værten at vedkommende respekterer det. den går bare ikke.


Skrevet af slettet bruger 6910 1637 dage siden - Direkte link

 

uagtet at de så er tyskere, singaporeanere eller indianere.

 

Indianerne har muligvis ikke selv valgt den 'amerikanske kultur' :)


Skrevet af Tommy Jensen 1637 dage siden - Direkte link

180 grader er ikke en liberal online avis, men en brugerstyret online avis -- og grunden til vi skal læse alle de her indlæg om muslimer er at der er en skare brugere som bliver ved med at stemme på den her slags historier.

 

Der er intet galt med indvandringen og det er ikke underligt at der er nogen kriminelle blandt dem. De der så ikke kan lide muslimer qua at de er muslimer vil selvfølgelig fremhæve disse historier -- det betyder bare ikke at man skal lytte til dem.


Skrevet af badeand 1637 dage siden - Direkte link

Du har ret. Jeg har lige tjekket "konceptet" siden og den siger bare en "borgerlig" avis. Det var nok bare mig, der ønsketænkte :)


Skrevet af Emil O. W. Kirkegaard 1637 dage siden - Direkte link

Diverse mænneskelige karaktertræk er delvist arvelige, nogle mere end andre. Entælligæns er majet arveligt osse på tværs a befolknengsgrupper. Da de moderne danske samfånd er et majet merit-fokuseret samfånd, så er de en dårlig idé at man emporterer befolknengsgrupper som mendre entælligænte i gænnemsnit.


Skrevet af LeeKuanYew 1637 dage siden - Direkte link

Jeg ser en reference til situationen i europa. Dog mener jeg ikke at den er direkte sammenlignlig af flere årsager. 

De folk der ser ud til at blive majoriteten af spansktalende latinoer. De fleste af katolikker, altså kristne. Det er ikke helt det samme som prostestantisme men der kan ikke forventes at være alt for mange konfliker. Desuden taler de alle spansk, et indoeuropæisk sprog. 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
3
8
11
9
8
18
8
4
12
11
13
10
8
17
15
11
7
10
14

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -