Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

3

+2 Skrevet af Peter Hankat 286 dage siden - Direkte link

Fell on my fat Bum er ved at være trættende at høre på


+4 Skrevet af Simon73 286 dage siden - Direkte link

Nej han har fat i den lange ende for Pro-Trump/russerne er lige præcis blevet samme klynkere som de tidligere har beskyldt de røde og muslimerne for at være.

 

En pro-Trumper/Russer:

 

....klynker over at medierne er efter Trump/russerne (Muslimer: klynker over det samme)

....Mener alt er en stor sammensværgelse (Muslimer: Klynker over at vesten er imod dem)

....Tror blindt på at alt hvad deres "leder" gør er det rigtige  (Muslimer: tror på muhammed eller allah eller hvad han nu hedder).

 

Dig og dine kumpaner er lgieså stille blevet til klynkende muslimer.


+4 Skrevet af Bubka 286 dage siden - Direkte link

Desværre har endnu en trådejer budt velkommen til destruktive trolls som "Simon73". Det er meget ærgerligt, at trådejer ønsker provokationer og afsporinger af debatten. "Simon73" har endda truet med vold.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Fell the burn 286 dage siden - Direkte link

Jeg er squ fandme så pisse træt af jer landsforædere. I blev Putinfantaster da han pustede sig op med anti vestlig retorik fordi det kunne bruges i kampen mod EU. Prøv at oprette en tråd om at Rusland stadig rykker deres grænsehegn længere og længere ind i Georgien? Nå, nej det vil man ikke snakke om her. Skal jeg bare være helt præcis så er I større tosser end muhammedanerne. Med jeres kamp for at opsplitte Europa så vi alle vil blive russiske vasaler, er I nu et langt større problem end fordømte kriminelle muhammedanere.


+4 Skrevet af ino 286 dage siden - Direkte link

Slap nu af, Niels.


+1 Skrevet af _slettet_bruger_2607 286 dage siden - Direkte link

Skal jeg bare være helt præcis så er I større tosser end muhammedanerne.

Jeg er uenig, men synes det er fint du selv fortæller hvor du står. 


+4 Skrevet af JOG 286 dage siden - Direkte link

Putin er lige så ren, som sine idrætsudøvere.....


+2 Skrevet af Simon73 286 dage siden - Direkte link

Ino, hvis jeg kender dig ret, så er du ivrig Trump-tilhænger.

 

Men er du så enig i at han bruger samme retorik: Alting er Obama/Hillary/De rødes skyld?

 


Skrevet af ino 286 dage siden - Direkte link

Du kender mig ikke ret.


+3 Skrevet af Fell the burn 286 dage siden - Direkte link

År 2017 er lige begyndt, og russerne har lige fået skylden for Hillarys nederlag. 

 

Og det er der så ingen der konkluderer. Ja bortset fra folk der er helt tossede med at sætte russerne i offerrolen overfor det væmmelige vesten. Så har I da lært lidt af muslimerne.

  Gid folk ville klynke mindre. I er ved gud så ynkelige at det gør ondt helt ind i knoglerne.

 +1 Skrevet af Odd norbom 286 dage siden - Direkte link
MetroExpress "WikiLeaks kalder en amerikansk efterretningsrapport, om at Rusland gav information videre til whistleblowernetværket, pinlig. Den er helt uden dokumentation, lyder det fra Julian Assange, som har stiftet netværket. Rapporten fra CIA, FBI og sikkerhedstjenesten NSA er ifølge Assange et eksempel på, hvordan "USA efterretningstjeneste er blevet politiseret under Obama". Det siger WikiLeaks-chefen på et pressemøde fra Ecuadors ambassade i London. Her søgte han tilflugt i 2012, da Sverige kræver han udleveret på en anklage om voldtægt. Assange frygter, at Sverige siden vil udlevere ham til USA. Det skyldes WikiLeaks' afsløringer om USA's handlinger under krigene i Irak og Afghanistan. Australieren sagde på pressemødet, at WikiLeaks naturligvis beskytter sine kilder. Men han afviste samtidig, at e-mails fra Det Demokratiske Parti i USA var leveret af en stat. - Hvis de oplysninger kom fra en stat, ville vi ikke i samme grad bekymre os om at beskytte kilden, siger Julian Assange. Han afviste en påstand om, at WikiLeaks skulle have afholdt sig fra at viderebringe læk fra Det Republikanske Parti. Donald Trump, som tidligere har kritiseret netop Assange hårdt, har ændret attitude den seneste tid. Efter nytår konstaterede Trump tørt, hvad Assange havde sagt om påstået russisk hacking under valgkampen i USA. /ritzau/dpa"

+3 Skrevet af JOG 286 dage siden - Direkte link

Assange mener nok, at chanchen for at slippe ud af Ecuadors ambassade, er større med Trump.

 

Wikileaks egen pinlige og udokumenterede påstand er jo, at det var en tidligere ansat hos DNC, Seth Rich, som gav dem de mails. At Seth Rich blev myrdet på grund af dette - at morderen er Hillary Clinton.


+1 Skrevet af _slettet_bruger_2607 286 dage siden - Direkte link

Kald det 'misinformation' istedet for 'desinformation'. Det sidste er noget udenrigsministeriets mundstykke, Flemming Splidsboel, har opfundet. Jeg er ellers enig, men det føles ubehageligt at læse noget nogen, der har læst Politiken har skrevet.

 


+1 Skrevet af ino 286 dage siden - Direkte link

at læse noget nogen, der har læst Politiken har skrevet

Ikke forstået.

Misinformation er helt sikkert et bedre ord, og min undskyldning er at jeg lige havde læst en svensk alternativ avis, da jeg konciperede mit indlæg. Pol.dk kørte jeg først løseligt igennem senere på dagen.

Og selvfølgelig er jeg træt af alle Niels O's aliaser, herunder dem der måske ikke er et alias, som muligvis Simon 73.

Jeg var bare træt af at høre alle mulige beskyldninger om Putin og Rusland. Putin er næppe en sød fyr, og jeg opfatter ham som et magtmenneske der ser sin opgave som den at genskabe Ruslands storhedstid.

Men Rusland har altså aldrig, bortset fra de baltiske lande og fri passage gennem Østersøen, haft nogen større interesse i Vesteuropa ud over champagne og løssluppen fransk kultur. Og Hillary Clinton ville næppe være en sten i skoen på Putin, hun har trods alt rigeligt med lig i lasten selv.

Hvad Krim angår, så var halvøen jo russisk i mange år (erobret fra osmannerne) inden Khrusjtjov i 50'erne fandt det for godt at forære halvøen til Ukraine hvilket, pga Sovjetunionen dengang, ikke betød det store. Krim blev jo i familien.

Niels O, eller Fell the burn, ymter så lidt om Georgien. Endnu et land - eller i nogle perioder flere - som var annekteret af Rusland i 1800-tallet. Hvad det har med Europa at gøre, ved jeg ikke, men det finder vel sin løsning hen ad vejen. Danmarks egne grænsedragninger har også været længe undervejs. Rusland bliver vi næppe en del af, og jeg tror heller ikke at Rusland finder grund til at kaste sig ind i det kommende danske valg. Den nuværende Løkke-regering har jo dygtigt gravet sin egen grav allerede.

Så glem for en stund Rusland og Putin som djævelen i kulissen.


+1 Skrevet af _slettet_bruger_2607 286 dage siden - Direkte link

Alltså vi er enige. Det var en morsomhed om den dårlige smag man får, når man tænker på Politiken. Splidsboel har udtalt sig om de stakkels ansatte på DIIS, der får mails fra troldefabrikken i Skt. Petersborg, hvilket naturligvis er løgn, ligesom han også har fablet om at det er misinformation (des) at det var et vestligt støttet statskup i februar 2014 i Kijev.

Og Georgien angreb som bekendt byer og russiske fredsbevarende tropper, der var til stede på FN mandat, hvilket EU's egen undersøgelse konkulderede


+1 Skrevet af Ftang Ftang 286 dage siden - Direkte link

Jeg ser helt tilfældigt, at du taler om mig i denne artikel, ino. Hvorfor gør du det? Er jeg blevet en manisk besættelse for dig?

 

mvh Ftang Ftang (tidl. Niels O, fra før OBO kom til at slette mig ved en fejl)


Skrevet af ino 285 dage siden - Direkte link

Velkommen til mit indlæg hvor du ikke er blokeret.


Skrevet af Ftang Ftang 285 dage siden - Direkte link

Tak for det. Tak for venligheden :o)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
13
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -