Kontakt 180Grader.dk
3

+4 Skrevet af Fell the burn 45 dage siden - Direkte link

Jeg er squ fandme så pisse træt af jer landsforædere. I blev Putinfantaster da han pustede sig op med anti vestlig retorik fordi det kunne bruges i kampen mod EU. Prøv at oprette en tråd om at Rusland stadig rykker deres grænsehegn længere og længere ind i Georgien? Nå, nej det vil man ikke snakke om her. Skal jeg bare være helt præcis så er I større tosser end muhammedanerne. Med jeres kamp for at opsplitte Europa så vi alle vil blive russiske vasaler, er I nu et langt større problem end fordømte kriminelle muhammedanere.


+4 Skrevet af ino 45 dage siden - Direkte link

Slap nu af, Niels.


+4 Skrevet af JOG 45 dage siden - Direkte link

Putin er lige så ren, som sine idrætsudøvere.....

- Annonce -


+3 Skrevet af Fell the burn 45 dage siden - Direkte link

År 2017 er lige begyndt, og russerne har lige fået skylden for Hillarys nederlag. 

 

Og det er der så ingen der konkluderer. Ja bortset fra folk der er helt tossede med at sætte russerne i offerrolen overfor det væmmelige vesten. Så har I da lært lidt af muslimerne.

  Gid folk ville klynke mindre. I er ved gud så ynkelige at det gør ondt helt ind i knoglerne.

 +1 Skrevet af Odd norbom 45 dage siden - Direkte link
MetroExpress "WikiLeaks kalder en amerikansk efterretningsrapport, om at Rusland gav information videre til whistleblowernetværket, pinlig. Den er helt uden dokumentation, lyder det fra Julian Assange, som har stiftet netværket. Rapporten fra CIA, FBI og sikkerhedstjenesten NSA er ifølge Assange et eksempel på, hvordan "USA efterretningstjeneste er blevet politiseret under Obama". Det siger WikiLeaks-chefen på et pressemøde fra Ecuadors ambassade i London. Her søgte han tilflugt i 2012, da Sverige kræver han udleveret på en anklage om voldtægt. Assange frygter, at Sverige siden vil udlevere ham til USA. Det skyldes WikiLeaks' afsløringer om USA's handlinger under krigene i Irak og Afghanistan. Australieren sagde på pressemødet, at WikiLeaks naturligvis beskytter sine kilder. Men han afviste samtidig, at e-mails fra Det Demokratiske Parti i USA var leveret af en stat. - Hvis de oplysninger kom fra en stat, ville vi ikke i samme grad bekymre os om at beskytte kilden, siger Julian Assange. Han afviste en påstand om, at WikiLeaks skulle have afholdt sig fra at viderebringe læk fra Det Republikanske Parti. Donald Trump, som tidligere har kritiseret netop Assange hårdt, har ændret attitude den seneste tid. Efter nytår konstaterede Trump tørt, hvad Assange havde sagt om påstået russisk hacking under valgkampen i USA. /ritzau/dpa"

+3 Skrevet af JOG 45 dage siden - Direkte link

Assange mener nok, at chanchen for at slippe ud af Ecuadors ambassade, er større med Trump.

 

Wikileaks egen pinlige og udokumenterede påstand er jo, at det var en tidligere ansat hos DNC, Seth Rich, som gav dem de mails. At Seth Rich blev myrdet på grund af dette - at morderen er Hillary Clinton.


+4 Skrevet af Bubka 45 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Desværre har endnu en trådejer budt velkommen til destruktive trolls som "Simon73". Det er meget ærgerligt, at trådejer ønsker provokationer og afsporinger af debatten. "Simon73" har endda truet med vold.


Skrevet af ino 45 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du kender mig ikke ret.


+1 Skrevet af ino 45 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

at læse noget nogen, der har læst Politiken har skrevet

Ikke forstået.

Misinformation er helt sikkert et bedre ord, og min undskyldning er at jeg lige havde læst en svensk alternativ avis, da jeg konciperede mit indlæg. Pol.dk kørte jeg først løseligt igennem senere på dagen.

Og selvfølgelig er jeg træt af alle Niels O's aliaser, herunder dem der måske ikke er et alias, som muligvis Simon 73.

Jeg var bare træt af at høre alle mulige beskyldninger om Putin og Rusland. Putin er næppe en sød fyr, og jeg opfatter ham som et magtmenneske der ser sin opgave som den at genskabe Ruslands storhedstid.

Men Rusland har altså aldrig, bortset fra de baltiske lande og fri passage gennem Østersøen, haft nogen større interesse i Vesteuropa ud over champagne og løssluppen fransk kultur. Og Hillary Clinton ville næppe være en sten i skoen på Putin, hun har trods alt rigeligt med lig i lasten selv.

Hvad Krim angår, så var halvøen jo russisk i mange år (erobret fra osmannerne) inden Khrusjtjov i 50'erne fandt det for godt at forære halvøen til Ukraine hvilket, pga Sovjetunionen dengang, ikke betød det store. Krim blev jo i familien.

Niels O, eller Fell the burn, ymter så lidt om Georgien. Endnu et land - eller i nogle perioder flere - som var annekteret af Rusland i 1800-tallet. Hvad det har med Europa at gøre, ved jeg ikke, men det finder vel sin løsning hen ad vejen. Danmarks egne grænsedragninger har også været længe undervejs. Rusland bliver vi næppe en del af, og jeg tror heller ikke at Rusland finder grund til at kaste sig ind i det kommende danske valg. Den nuværende Løkke-regering har jo dygtigt gravet sin egen grav allerede.

Så glem for en stund Rusland og Putin som djævelen i kulissen.


+1 Skrevet af Ftang Ftang 45 dage siden - Direkte link

Jeg ser helt tilfældigt, at du taler om mig i denne artikel, ino. Hvorfor gør du det? Er jeg blevet en manisk besættelse for dig?

 

mvh Ftang Ftang (tidl. Niels O, fra før OBO kom til at slette mig ved en fejl)


Skrevet af ino 44 dage siden - Direkte link

Velkommen til mit indlæg hvor du ikke er blokeret.


Skrevet af Ftang Ftang 44 dage siden - Direkte link

Tak for det. Tak for venligheden :o)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

20
5
16
30
21
14
9
2
12
6
45
8
4
21
20
5
23
7
25
37

- Annonce -


- Annonce -