Værd at læse

00

Det er russernes skyld

År 2017 er lige begyndt, og russerne har lige fået skylden for Hillarys nederlag. Det er ganske vist.

Allerede nu spekuleres der over hvad russerne mere kan finde på i 2017, fx at påvirke valgene i Holland, Frankrig og Tyskland. Uha da da, bekymringerne vokser.

I nabolandet Sverige har den uduelige politichef lige fyret den lige så uduelige politichef i region Syd. Der er da også så mange skuddramaer i Malmø at ingen kan nå at efterforske dem. Siden nytår mindst et skuddrama hver eller hver anden dag.

Og nu vil politichefen så indsætte SÄPO, ikke for at hjælpe til med opklaringsarbejderne i Malmø og omegn, næh, sikkerhedspolitiet skal forhindre russisk desinformation op til rigsdagsvalget i 2018. Tanken om at russerne skulle give vind i sejlene til Sverigedemokraterne giver politichefen kuldegysninger. Skulle der komme en russisk ubåd eller to ind i skærgården imens, så skidt være med det, Sverige kan alligevel ikke forsvare sig selv, men Socialdemokraternes e-mails kunne afsløre omfattende korruption, og det ville give Jimmy Åkesson ammunition i valget. Se, det ville være rigtigt slemt.

I løbet af året vil russerne sikkert opruste i Arktis, og da vinteren lige for tiden er kold, fyrer de sikkert en masse brænde og olie af derovre, så inden året er omme, hedder det sig nok at det er Rusland der står bag den globale opvarmning. Uden Rusland ingen global opvarmning.

Så ved vi det, det er snart ganske vist.

16 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere