Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

64

Skrevet af slettet bruger 3623 1603 dage siden - Direkte link

Meget skræmmende sammenfatning.


Skrevet af Grølheim 1603 dage siden - Direkte link

Nej det er ikke. Det er ganske fornuftigt, men 1000 år for sent, desværre.


Skrevet af slettet bruger 6196 1603 dage siden - Direkte link

Det er hovedrystende, og skræmmende, hvordan UK har kapituleret.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 8261 1603 dage siden - Direkte link

De har da lagt sig fladt på maven for deres kulturberigende segment - tænk engang at de vil forbyde kors, fordi de religiøse symboler støder den gruppe der selv af religiøse årsager går med alle mulige klædningsgenstande.

Skal sikher så også forbydes at gå med turban?


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Og igen bemærker man, hvordan vores røde medier er fuldstændig tavse. Hvor længe kan det radikale segment holde hovedet busken og lade som ingenting? Men naturligvis; hvis man er oikofob, så bliver harmløse udtryk for vores egen tusindeårige historie jo et kæmpe problem, hvorimod symboler på en indtrængende totalitær ideologi anses med højagtelse og respekt og når det ikke hyldes bliver de slået hen som "30 gram stof" og lignende, hvilket er ligeså idiotisk som at henvise til nazi-armbind som "10 gram stof".


Skrevet af Tommy Jensen 1603 dage siden - Direkte link

Hvis islamisterne er med til at fordrive kristendommen, ja så kan man vel næsten tilgive dem.

 

Hvis de da ikke selv var næsten lige så slemme (næsten, for jeg bliver halshugge istedet for stenet).


Skrevet af Frihed 1603 dage siden - Direkte link

Ahvaforenfisk?


Skrevet af slettet bruger 3421 1603 dage siden - Direkte link

Ja det er rigtig tomhjerne, indre mission på Thyholm halshugger jo folk dagligt, for ikke at mene som dem.


Skrevet af Lasse Skou 1603 dage siden - Direkte link

Det må ALDRIG blive normen andre steder... denne... ja (med fare for at blive stenet) sygdom, skal ikke sprede sig til de omkringligende lande! Det er RYSTENDE at en tidl. så stor nation, bare har lagt sig til at dø!


Skrevet af slettet bruger 9383 1603 dage siden - Direkte link

Det ER normen, inkl i DK. Vi er lige i hælene på Sverige, Norge og England, og det kan ikke stoppes


Skrevet af Lasse Skou 1603 dage siden - Direkte link

Det er gudskelov ikke helt rigtigt... Sverige er i en klasse for sig hvad der her angår og Norge er kort efter! OG det kan stoppes, på et tidspunkt ender det vel med borger krig og der kan "de" ikke vinde...


Skrevet af LeeKuanYew 1603 dage siden - Direkte link

Nu er jeg desværre ikke en kvinde. Men hvis jeg var ville gå på arbjede i det offentlige i en hijab, med et KÆMPE STORT KORS PÅ. 

Hvad ville de så gøre?


Skrevet af slettet bruger 8261 1603 dage siden - Direkte link

kan du da gøre alligevel - så er der også tale om kønsdiskriminering, når de forlanger du skal tage den på.


Skrevet af slettet bruger 1099 1603 dage siden - Direkte link

Det vil da være en enorm krænkelse af islam. Når man ser hvad et billede af en bombe i en turban kan afstedkomme, hvad kan en lyslevende hijab med et stort kors så ikke vække af sarte følelser og oprigtig velbegrundet indignation?


Skrevet af Word 1603 dage siden - Direkte link

Forestil jer lige den mentale eksplosion, hvis medarbejderen var hende her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=q3mDLsyn6ns&feature=related


Skrevet af KristianLarsen 1603 dage siden - Direkte link

Religionsfriheden, som den er nu, er en bagvej for lovreligioner til at indføre alternative "grundlove" og styreformer, der er hævet over de demokratiske love. Kort sagt, så kortslutter religionsfrihed og lovreligioner tankegangen i de vestlige samfund.

Eksemplet er en muslim, der går med tørklæde. Er det noget hun er blevet tvunget til at bære, og er hun dermed undertrykt? næææh siges det... Men er det så noget hun selv har valgt og dermed også ansvarligt kan fravælge? næææh, "det er noget jeg er nødt til at gå med for det siger min religion at jeg skal".

Det reelle valg ligger i at hun vælger en specific religiøs pakke, der netop siger at hun skal gå med tørklæde. Og dét valg bliver helligt, urørligt og ansvarsfrit i religionsfrihedens navn. I praksis forventes det tilmed at samfundet kompenserer for ulemper og konsekvenser der måtte komme. Det passer belejligt med lovreligionen Islam som indeholder alle de leveregler man kan have lyst til, hele sharia kataloget.

Forskellen er tydeligt til feks en nonne. Hun har selv valgt at leve et religiøst liv og det forventes at hun må tage de konsekvenser der følger. Det er helt modsat en kvinde i hijab. Men det burde være det samme.


Skrevet af LarsJorgensen 1603 dage siden - Direkte link

England og Sverige, åbenbart de første vestlige lande der røg i svinget efter mødet med den berigende multikultur. Kan man ikke se hvor det er på vej hen, nedbrydelsen af Vestens historie og udryddelsen af værdierne indefra samtidig med at terrorismen skal bilde os ind kun den er den farlige islam så vi bedre kan sluge resten. Særkravene. Kunne folk ikke bare nævne een ting der er god ved denne masseindvandring fra den muslimske verden, for jeg kan ikke få øje på noget som helst. 

 

Måske man skal være Radikal eller LA for at synes om dette kiksede samfundsprojekt, eller lige så blæst og mentalt fraværende som ude på venstrefløjen, hvor de nok først sætter grænsen for det acceptable ved offenlige henrettelser. Ellers er det anything goes. Ikke så underligt mange flygter fra den røde fløj i disse tider, det er lige meget hvad politikerne der rører ved så er det utroværdigt og skadeligt, når det næste valg kommer får de sådan en vælgermæssig røvfuld at man tror det er løgn. 


Skrevet af slettet bruger 9383 1603 dage siden - Direkte link

Hvad skulle et valg ændre? DET løb er kørt forlængst. 


Skrevet af Lasse Skou 1603 dage siden - Direkte link

Det lyder som om du er klar til at lægger dig om på ryggen og overgive dig - det var da frygteligt udansk et eller andet sted.

Det hele handler om at vi skal tage nogle beslutningen, om at gøre noget, meget snart. Tja det burde måske have været sket for nogle år siden, men det er absolut ikke for sent. Vi har stadig ikke set problemer på højde med dem de har har Norge Sverige og England, og ALLE skal gøre alt hvad de kan for at modarbejde processen der ender i en sitation der minder om det vi ser i de lande!


Skrevet af LarsJorgensen 1603 dage siden - Direkte link

Tja, ikke meget ang. parallelsamfundende måske der bare vokser og vokser, men pt. åbner de røde påny sluserne for masseindvandringen - det vil blive standset (igen) i det mindste. Et værre rod hver gang de har været ved roret. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

2
9
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8
8
11
7
4

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -