Kontakt 180Grader.dk
64

Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

Og igen bemærker man, hvordan vores røde medier er fuldstændig tavse. Hvor længe kan det radikale segment holde hovedet busken og lade som ingenting? Men naturligvis; hvis man er oikofob, så bliver harmløse udtryk for vores egen tusindeårige historie jo et kæmpe problem, hvorimod symboler på en indtrængende totalitær ideologi anses med højagtelse og respekt og når det ikke hyldes bliver de slået hen som "30 gram stof" og lignende, hvilket er ligeså idiotisk som at henvise til nazi-armbind som "10 gram stof".


Skrevet af Tommy Jensen 1367 dage siden - Direkte link

Hvis islamisterne er med til at fordrive kristendommen, ja så kan man vel næsten tilgive dem.

 

Hvis de da ikke selv var næsten lige så slemme (næsten, for jeg bliver halshugge istedet for stenet).


Skrevet af Frihed 1367 dage siden - Direkte link

Ahvaforenfisk?

- Annonce -


Skrevet af Himself 1367 dage siden - Direkte link

Det må ALDRIG blive normen andre steder... denne... ja (med fare for at blive stenet) sygdom, skal ikke sprede sig til de omkringligende lande! Det er RYSTENDE at en tidl. så stor nation, bare har lagt sig til at dø!


Skrevet af LeeKuanYew 1367 dage siden - Direkte link

Nu er jeg desværre ikke en kvinde. Men hvis jeg var ville gå på arbjede i det offentlige i en hijab, med et KÆMPE STORT KORS PÅ. 

Hvad ville de så gøre?


Skrevet af Word 1367 dage siden - Direkte link

Forestil jer lige den mentale eksplosion, hvis medarbejderen var hende her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=q3mDLsyn6ns&feature=related


Skrevet af KristianLarsen 1367 dage siden - Direkte link

Religionsfriheden, som den er nu, er en bagvej for lovreligioner til at indføre alternative "grundlove" og styreformer, der er hævet over de demokratiske love. Kort sagt, så kortslutter religionsfrihed og lovreligioner tankegangen i de vestlige samfund.

Eksemplet er en muslim, der går med tørklæde. Er det noget hun er blevet tvunget til at bære, og er hun dermed undertrykt? næææh siges det... Men er det så noget hun selv har valgt og dermed også ansvarligt kan fravælge? næææh, "det er noget jeg er nødt til at gå med for det siger min religion at jeg skal".

Det reelle valg ligger i at hun vælger en specific religiøs pakke, der netop siger at hun skal gå med tørklæde. Og dét valg bliver helligt, urørligt og ansvarsfrit i religionsfrihedens navn. I praksis forventes det tilmed at samfundet kompenserer for ulemper og konsekvenser der måtte komme. Det passer belejligt med lovreligionen Islam som indeholder alle de leveregler man kan have lyst til, hele sharia kataloget.

Forskellen er tydeligt til feks en nonne. Hun har selv valgt at leve et religiøst liv og det forventes at hun må tage de konsekvenser der følger. Det er helt modsat en kvinde i hijab. Men det burde være det samme.


Skrevet af Grølheim 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej det er ikke. Det er ganske fornuftigt, men 1000 år for sent, desværre.


Skrevet af Himself 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er gudskelov ikke helt rigtigt... Sverige er i en klasse for sig hvad der her angår og Norge er kort efter! OG det kan stoppes, på et tidspunkt ender det vel med borger krig og der kan "de" ikke vinde...


Skrevet af Himself 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det lyder som om du er klar til at lægger dig om på ryggen og overgive dig - det var da frygteligt udansk et eller andet sted.

Det hele handler om at vi skal tage nogle beslutningen, om at gøre noget, meget snart. Tja det burde måske have været sket for nogle år siden, men det er absolut ikke for sent. Vi har stadig ikke set problemer på højde med dem de har har Norge Sverige og England, og ALLE skal gøre alt hvad de kan for at modarbejde processen der ender i en sitation der minder om det vi ser i de lande!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

9
44
6
21
3
19
2
4
23
6
25
37
32
17
19
22
12
18
24
4

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -