Kontakt 180Grader.dk
17

Skrevet af Censete libere 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det lyder som en konspirationsteori


Skrevet af Censete libere 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvad mener du at dokumentere med den artikel?


Skrevet af ckh 1371 dage siden - Direkte link

Vi kan da godt kalde det for lønpres eller løntrykkeri. I omegnen af Alicante og Murcia i Spanien ligger tusind hektar citronplantager. De forfalder, da der ikke høstes. Nogle plantageejere har fældet træerne og brugt dem til brænde. Hvad er grunden ? - EU har lavet en aftale om, at citroner importeres fra Nordafrika d.v.s. Marocco, Algier og Tunis. Betalingen for spanske citroner betales derfor med syv eurocents per kilo, hvilket ikke engang dækker udgifterne til at holde selve træerne, vande dem, pleje dem, etc. Syv cents er nemlig prisen for de nordafrikanske citroner.

Samme problem findes med appelsiner fra Sicilien, da der er lavet en aftale om import fra Israel. - Når man taler med de pågældende plantagefolk og ser hvorledes det ser ud bliver man klar over, at man i

Bruxelles skaber arbejdsløsheden. - Hvordan det lykkes smarte frugtimportører at få kommissionen til at gøre sådanne aftaler vil jeg her overlade til læsernes fantasi.

- Annonce -


Skrevet af Censete libere 1371 dage siden - Direkte link

Du mener altså at man skulle betale mere for spanske citroner eller Sicilienske appelsiner?


Skrevet af ckh 1371 dage siden - Direkte link

Prisen i detalhandelen ville sikkert ikke være anderledes end den er idag. Prøv selv at veje et kilo citroner og find ud af hvad du betaler derfor. Desværre er der meget der tyder på, at pengene går en anden vej end den man normalt ville mene. Jeg kan yderligere oplyse: Sicilianske blodappelsiner må gerne sælges. Blodappelsiner fra Valencia - som er en mange generationers tradition, og optager store plantagearealer - må ikke sælges. Begge dele er EU regulativ indført af kommissionen. I flere år efter Maastricht afstemningen måtte man ikke sælge portugisiske bananer - fordi de franske oversøiske øer havde et EU-monopol. Mitteran lovede øerne dette tiårige monopol mod en ja-stemme til Maastricht kontrakten. Det viste sig også efter afstemningen at et flertal af befolkningen i selve det europæiske Frankrig havde stemt nej, men med de oversøiske øer fik man en promille sejr for ja. - Der har du EU, korrupt indtil benet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

15
21
18
18
7
2
22
26
9
20
30
23
14
9
2
11
6
45
8
4

- Annonce -


- Annonce -