Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

76

Skrevet af Martin Kofoed 1609 dage siden - Direkte link

Hvor længe mon Schweitz får lov at være en ø i det frådende, socialistiske hav kendt som EU?


Skrevet af Vimfuego 1609 dage siden - Direkte link

Schweiz har pt 130.000 tilflyttere om året, og der er snak om at lukke grænserne fordi de har så mange tilflyttere - antallet bare vokser og vokser.

 

"Hvor længe de får lov" forstod jeg ikke helt ;/ De bestemmer vel selv over deres land og så længe størstedelen af befolkningen ønsker et liberalt system som de har nu så beholder de vel det.

 

På samme måde at så længe størstedelen af danskerne hellere vil betale 3/4 af deres løn til staten fordi man øjensynligt mener at staten er bedre til at administrere pengene end man selv er - og derfor stemmer på S, SF, V, R og EL - så beholder vi vores marxistiske model her i landet.


Skrevet af LordNacho 1609 dage siden - Direkte link

"Hvor længe de får lov" forstod jeg ikke helt ;/ De bestemmer vel selv over deres land og så længe størstedelen af befolkningen ønsker et liberalt system som de har nu så beholder de vel det.

Han hentyder nok til det politiske pres på Schweiz om ikke at gøre sig for gunstig som et tilflugtssted.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_833 1609 dage siden - Direkte link

Præcis. Der er allerede pres på Schweiz for at få dem til at hæve selskabsskatten, såvidt jeg er orienteret.

Jeg udvandrer iøvrigt på prøve i år :-) ... prøveløsladelse! 


Skrevet af LordNacho 1609 dage siden - Direkte link

Til CH? Hvis det er tæt på Zug, så kom forbi...


Skrevet af Vimfuego 1609 dage siden - Direkte link

Det er selvfølgelig sjovt at DR valgte at dække valget af en socialistisk president i et gældstynget land ved at vise en eller anden rigmand som var utroligt glad for valget af den socialistiske Hollande. 

 

Denne mand repræsenterer måske 0.05% af den gruppe som synes det var en god ide at vælge Hollande. Men DR synes åbenbart det var på sin plads at fremstille valget af socialisten Hollande, som noget de rige i Frankrig bifalder.

 

På samme måde som da de forleden fremstillede lovændringen omkring åbning af grænserne for indvandrere. Her valgte de selvfølgelig at vise en velintegreret Kroatisk (eller var det serbisk?) familie.


Skrevet af Tommy Jensen 1609 dage siden - Direkte link

Hvad skulle EU kunne gøre?

 

Ikke engang USA ville slippe afsted med at gå i krig med Schweitz.


Skrevet af _slettet_bruger_833 1609 dage siden - Direkte link

Hvorfor ikke?


Skrevet af ckh 1609 dage siden - Direkte link

Efter Mario Monti blev indsat som regeringschef i Italien er strømmen af kapital fra Italien til Schweiz nået uanede højder. Af samme grund har Monti nu indført en særlig speciel sortlistning af Schweiz, hvilket rammer schweiziske virksomheder, som arbejder i Italien. I de tre små italienske kommuner, som grænser til den italiensk talende del af Schweiz lever flertallet af italienerne som grænsegængere med arbejde i Schweiz. Iflg. aftale mellem de to lande tager Schweiz kildeskat fra disse italienere og sender pengene til Italien. Nu svarer Schweiz igen med en indefrysning af disse skattemidler. Netop hjemvendt fra besøg i disse kommuner har jeg erfaret, at de tre italienske borgmestre afholder en lokal folkeafstemning, da en stor befolkningsandel ønsker at de tre kommuner anmoder Schweiz om at blive optaget som Schweiz's 25'ende kanton. - Jeg havde også en samtale med en schweizisk bankmand, som berettede, at mandagen efter valget i Frankrig startede også en strøm af kapital fra Frankrig. Iflg. EU er Schweiz et "problem" iflg. tænkende mennesker er det EU, som er et problem.


Skrevet af LordNacho 1609 dage siden - Direkte link

Jeg hørte at SVP ville lave en ordning, hvor alle grænsende landsdele kunne blive medlem. Altså Vorarlberg i Østrig, Bayern, Mulhouse, og de norditalienske provinser (navnene har undsluppet mig.) Det lød ikke så tosset, bare det var frivilligt self. Desværre tror jeg de blev grinet ud.


Skrevet af Flemming Rasmussen 1609 dage siden - Direkte link

Det velordnede og fornuftstyrede Schweiz er naturligvis et kæmpeproblem for EU, fordi landet mere end udstiller EU's komplette fiasko, økonomisk, politisk og socialt.

 

Som arg modstander af EU på Nigel Farrage-niveau, kan man jo kun glæde sig over, at schweizerne gør EU's følgagtige og løgnpropaganderende danske politikere til skamme.

 

Danmark kunne blive Nordens Schweiz på ganske få år. Vi har i Danmark så mange fællestræk med Schweiz, at vi kunne gøre schweizerne kunsten efter. Men selvfølgelig er det ganske teoretisk, sådan som vælgerne stemmer her i velfærdsrodebutikken.

 

Det Danske Schweiz ligger mellem Ørholm og Ravnholm, lidt nord for Lyngby. Smukt og bakket, men lige så ødelagt af tvang, brandbeskatning, kommunal udligning og anden pest, som de øvrige dejlige pletter i Danmark. Og sådan vil det formentlig fortsætte.


Skrevet af slettet bruger 1144 1609 dage siden - Direkte link

Det værste er at jeg tror de fleste danskere ville stemme markant anderledes, hvis de ikke blev hjernevasket af statens propaganda.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
12
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11

- Annonce -

- Annonce -