Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+3 Skrevet af Christian K Hansen 76 dage siden - Direkte link

Kristian Mouritzens artikel i Berlingske påpeger ganske rigtigt hvad Trump i realiteten opnåede. G20 folkene måtte akceptere at der muligvis kan komme en vis toldbeskyttelse på tale for at fremme "Amerika first". Men artiklen glemmer helt at nævne, at EU allerede har en toldbeskyttelse, som skal hjælpe egne industriprodukter. Når andre medier sviner Trump på dette område skyldes det utvivlsomt den enorme uvidenhed hos størstedelen af main stream journalisterne. Denne manglende viden mærker vi tydeligt i Danmark hos såvel DR, TV2 og de største trykte medier.


+2 Skrevet af Knud Madsen 76 dage siden - Direkte link

Når man importerer varer fra USA ind i EU, bliver disse belagt med, det jeg kender til, 10% told og i virkeligheden en hel del mere, idet Post Nord også beregner et betragteligt beløb for ekspeditionen.

Jeg går da ud fra, at det også gælder ved import til USA, men der er min viden måske ikke tilstrækkelig?


+3 Skrevet af Inge Nielsen 76 dage siden - Direkte link

De danske journalister vil stå på hovedet, hvis det kan medføre tilsvining af Trump. Hver dag sin negative omtale af ham på DR.TV-2 undgår jeg helt, men tonen dér er vel den samme. Og desværre, som med alt andet, kan de fleste danskere ikke gennemskue, hvad der foregår men tror, at alt hvad der kommer ud af tossekassen er den skinbarlige sandhed.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 73 dage siden - Direkte link

Så sandt som det er sagt. Selv tidligere såkaldte "lødige" medier som DR og TV2 er nu hoppet fuldstændig med på den rustne vogn, som det eller tidliger kun var sladderblade som EB, BT, Se&Hør ect, der benyttede sig af.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

6
8
8
11
7
4
6
5
9
12
15
17
6
8
5
7
13
11
11
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -