Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

+4 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 221 dage siden - Direkte link

Det hollandske socialdemokrati har tabt meget på deres sparepolitik. Men det helt afgørende er vel, at hollænderne, som nogen af de første i Europa efterhånden har forstået, at partiet er en nevø af Marx's socialisme m.a.o. "Kommunisme light".  Og de er trætte af denne filosofis ensretning af mennesker, som jo allerede fra fødslen er forskellige individer.


+4 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 221 dage siden - Direkte link

Wilders parti havde jo en rigtig pæn fremgang men om han så endda havde endt som det største parti i Holland, så ville han alligevel ikke kunne have brugt det til mere end den fremgang han fik her.

 

Med mindre hans parti havde vundet over 50 procent af alle vælgerne og kunne danne en flertalsregering selv, så ville han jo alligevel være endt som bænkevarmer, alene af den grund at ingen af de andre har nogen som helst lyst til at samarbejde med hans parti.

 

Selvfølgelig fokuserer MSM på at han ikke vandt så grelt som mange havde håbet og flere havde frygtet, måske fordi de efter et par "lussinger" gerne vil have en solstrålehistorie at kunne varme sig ved, men når man ser fremgangen hos Frihedspartiet alene i mandatfremgang, så er den jo faktisk slet ikke så ringe igen.


+2 Skrevet af Cody Nielsen 220 dage siden - Direkte link
Paradoksalt nok var det frygten for Wilders fremgang der tvang Rutte til at nægte tyrkerne adgang 3 dage før valget og det blev hans redning og Wilders nederlag. De EU liderlige kulturradikale og de venstreorienterede tolker det som et stop for højredrejningen hvilket ikke kunne være mere forkert. Ruttes mindretalsregering har ikke en kinamands chance for at gentage succesen da 4 år med yderligere indvandring vil øge højredrejningen markant...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Niels Ohlsen 220 dage siden - Direkte link

Godt at se, at nationalpopulismen i Holland faktisk kun fylder 13%.


Skrevet af Henrik Gøtke 220 dage siden - Direkte link

Jeg mener, at det var Henrik Dahl, der sagde, at der vil findes populisme, lige så længe politikerne ikke er villige til at gøre, hvad befolkningen beder om. 


Skrevet af Niels Ohlsen 220 dage siden - Direkte link

Er 13% = befolkningen?


Skrevet af Henrik Gøtke 219 dage siden - Direkte link

Jeg peger ikke på tallet, jeg peger på det faktum, at i modsætning til i de fuld fede bredrøvede tressere og halvfjerdsere, hvor stort set alle pludselig var socialister, og nu skulle verden reddes og reformeres,blev disse ikke hverken på pågældende tidspunkt eller nu refereret til som populister, men nu hvor socialisterne møder modstand, så er den brede masse, der støtter radikal reformer, populister, nationalister og andet socialistisk fordrukkent ørepis og mundlort.

 

Med andre ord vælger socialisterne som sædvanlig deres egen postmoderne virkelighed - eller måske nærmere mangel på samme.


Skrevet af Niels Ohlsen 219 dage siden - Direkte link

Øh, ((DF)) er altså røde, Karen Kluxen.


Skrevet af Henrik Gøtke 217 dage siden - Direkte link

Ja, og himlen er blå, men hvad har det med noget at gøre?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
13
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -