Huckabee - afslører hvad 'establishment' republicanere frygter mest ved Trump

Det politiske 'establishment reupublikanere' frygter - er ikke at Trump taber' valget.

Nej det de frygter er 'AT HAN VINDER' -  og de frafaldne har kastet sig over 'det firgivne bånd i fredags' - nu fik de den undskyldning 'for at 'Hjælpe Clinton' de har ledt efter lige siden det blev klart i polls - at Donald Trump faktisk kunne risikere (før tape frigivelsen) at vinde valget.

Ingen tvivl om at Trump er vingeskudt lige nu, - men han er ikke en mand man skal afskrive - før solen er gået ned, og han har stadigt stærke støtter omkring sig  (og WikiLeaks) - så med 4 uger igen - kan det sagtens nå at blive spændende' - Rigtig Spændende endda !

Og ikke så få eksperter derovre tror at der (i den deciderede krig' der lige nu pågår imellem medier- establishment  og Trump og hans støtter)  - vil være hvad man kunne kalde en DF effekt.

En effekt hvor at mange siger et' til polls - men stadigt stemmer på Trump ikke mindst på grund af hans migrationspolitik.

Samme effekt som man så ved Brexit - hvor at ja siden var foran i polls med op mod 10% på morgenen for afstemningen - men stadigt endte med at tabe - med mere end 2% til nejsiden.    

Læs artikel

12 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere