Kontakt 180Grader.dk
47

Skrevet af Ulrik B. Petersen 1368 dage siden - Direkte link

Briterne har selv gennem mere end 50 år stemt for den udvikling, der bragte en masse fremmede kulturer til England. Og nu ligger de som de har redt. Man husker endnu den selvretfærdige og usympatiske udenrigsminister i Blair-regeringen under Muhammed-krisen, Jack Straw, der med moralsk løftet pegefínger belærte danskerne om, hvordan ordentlige mennesker bør opføre sig over for fremmede kulturer og religioner.

Vi ser i øvrigt samme tendens i Frankrig og Norge. Folk er ved at være trætte af at blive voldtaget af deres politikere med skjulte dagsordener. I oprøret mod alt dette, har Danmark været et europæisk foregangsland, og Danmark synes ganske trendy i vore dage. Hvem ved, det kan være at ingen ringere end selveste Pia Kjærsgaard, hvad angår protesten mod den tåbelige indvandring af bistandsklienter, en skønne dag kommer til ære og værdighed ...


Skrevet af Kasper Ravn 1368 dage siden - Direkte link

det vi er vidner til i dag er vel begyndelsen på det samme som det der skete for romerriget for omkring 1600 år siden. barbariets indtog og civilisationens smuldren. de næste 100 år bliver særdeles spændende.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

17
2
13
6
21
4
14
8
11
26
4
37
5
5
24
30
7
10
7
42

- Annonce -


- Annonce -