Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 212 dage siden - Direkte link

Angela Merkel har åbenbart glemt at hun meget nedladende og direkte skolemesteragtigt tog Trump i skole under den amerikanske valgkamp. Men han har ikke glemt det, og desuden kender han udmærket til konens problemer og ser ingen grund til at hjælpe hende. Han betragter hende formentlig som en person, der som kansler synger på sidste vers, og det kan han meget nemt få ret i.

Merkel er vist ved, på den hårde måde, at lære noget om magtens realiteter, og at det ikke er Tyskland, der sidder i førersædet. Det skyldes ikke kun Tysklands åbenlyst fejlslagne flygtningepolitik, men også bl.a. at den tyske industris flagskib, Volkswagen, har svært ved at komme sig oven på sit gigantiske svindelnummer, der aldrig burde have fundet sted, men som gjorde det alligevel.

Det skulle ikke undre mig om mange af dem, der deltager i tidens Trump-bashing, bl.a. BT med daglige Trump-svinere af enhver art, kommer til at æde deres forløjede kampagner i sig, når de ser, at Trump faktisk har nogle vigtige pointer samt at han er handlekraftig, hvilket man ikke kan beskylde hans forgænger for..


+1 Skrevet af Henrik Gøtke 212 dage siden - Direkte link

Jeg ville sgu heller ikke gide give hånd til den folkeforræderiske socialistiske globalist af en ukrainsk bondekone.


+1 Skrevet af Thomas Michael Høilund Staal 212 dage siden - Direkte link
Der er jo ikke tale om, at DT ikke vil trykke konen på næven. Det har han gjort. Han gider blot ikke gøre det til ære for pressen, der sagtens kan udlægge et "pressehåndtryk" som om, at han vil godkende hendes politik og facon. For det vil han - heldigvis - ikke. Desuden har hun, som Ulrik skriver ovenfor, bestemt ikke signaleret håb om samarbejde med ham under hans valgkamp. Fatter ikke, at konen vil være bekendt at stille op i Det Hvide Hus allerede nu. Jeg synes, at han tager mødet med hende pænt!

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Klaus K 212 dage siden - Direkte link

President Trump answers wiretap question: At least Merkel and I have something in common

Med humor lykkedes det Donald Trump at sætte Obama's "wire-tapping" af Trump Tower på mediernes agenda igen ... nemlig ved at minde journalisterne om, at Merkels telefon også blev aflyttet af Obama:

Barack Obama 'approved tapping Angela Merkel's phone 3 years ago'

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

2
9
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8
8
11
7
4

- Annonce -

- Annonce -