Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

43

Skrevet af LordNacho 1608 dage siden - Direkte link

Jeg har selv været dernede. Det interessante er, at folk stadig har lysten til at handle. De bliver bare tvunget til at gøre det ulovligt. Hvis man fx har lyst til noget hummer, så kan man komme på besøg hos de lokale. Der var stor forsigtighed om det. De biler vi ankom i blev muret inde bag et bliktag medens vi var på besøg. Midt i måltidet kommer der så en cigarsælger (nok ikke lovligt) der tager betaling i både penge og moderne skjorter.

 

Man kan også få sig en billig rundtur i byerne fra stort set enhver person mod en utrolig lille betaling.

 

Hvis man vil snakke med nogen om livet dernede, så er det også rimelig nemt. Folk hænger ud på strandpromenaderne til langt ude på aftenen.

 

Men hvis i nu har lyst til at tage derned, så husk at købe nogle billige T-Shirts og jeans i kan bytte for cigarer.


Skrevet af Jørgen Olsen 1608 dage siden - Direkte link

Her uddrag af en UNESCO rapport om Cuba cirka 1957: “Et karaktertræk ved den cubanske sociale struktur er en stor middelklasse” begynder den.

“De cubanske arbejdere er mere fagforeningsorganiserede (proportionelt i forhold til befolkningen) end U.S. arbejderne. Gennemsnitslønnen for en 8 timers arbejdsdag på Cuba i 1957 er højere end for arbejdere i Belgien, Danmark, Frankrig og Tyskland. Cubas arbejder modtager 66,6% af BNP- indkomsten. I U.S. er tallet 70% i Schweiz 65%. 44% af cubanerne er dækket ind under den sociale lovgivning, en højere procentdel end i U.S.”

 

Så kom den højt besungne 'Revolution' hvor alt siden hen er blevet smadret gennem den kommunistiske planøkonomi og en sindssyg ledelse af Castrobrødrene, og Che Guevara, der udtalte

"Hvis missilerne var blevet stående ville vi have affyret dem mod selve hjertet af U.S., herunder New York. Socialismens sejr er meget mere værd end millioner af atomofre.

(Che Guevara, November 1962.)

Min drøm er at kaste tre atombomber over New York City.” (Raul Castro, Nov. 1960.)

  Da socialismens vej viste sig at være en katastrofe måtte Sovjet pumpe det der svarer til 10 Marshallplaner i den lille ø-stat, intet hjalp. Så argumentet med den såkaldte US blokade er helt ved siden af. Landet betaler ikke sin gæld til andre nationer. Alt er kaos og elendighed, og ikke mindst konstant menneskelig nedværdigelse.
Castro der aktivt støttede og optrænede terrorbevægelser rettet mod Israel og Vesten bliver af nogle Røde 'tåber' også i DK benævnt en stor 'statsmand.'
Stil kritiske spørgsmål vil Villy Søvndal, og for så vidt også Lykketoft og andre sossere, om Cuba og forvent besynderlige svar, som ikke er i overenstemmelse med de historiske kendsgerninger.


Skrevet af slettet bruger 4621 1608 dage siden - Direkte link

På Niels Hausgaards seneste plade kan man høre ham synge en hyldest-sang til Che og Fidel.

 

Det er sgu så sørgeligt, at den mand ikke vil erkende, at de gamle helte var og er en flok gemene massemordere. Da Castro afsatte Bastita var der reelt tale om en diktator, der væltede en diktator.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Kurt Birk Jensen 1608 dage siden - Direkte link

Ja, manden er desværre kommunist og lefler for feminismen i sine sange.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

8
11
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11

- Annonce -


Om Martin Rytter
Nørd med særlig interesse for frihed og softwareudvikling.

Se Martin Rytters profil
eller
Følg Martin Rytter- Annonce -