Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

41

+3 Skrevet af Gitte Nielsen 282 dage siden - Direkte link

Både i Tunesien og Marokko, nægter man at modtage de afviste personer retur. Begge lande får ulandsbistand, så skal vi lukke kassen ASAP.

 

Man skulle tro at, de på beregning har sendt deres islamister til EU, for at ødelægge EU, for derefter at nægte at tage disse personer retur.

 

Så må vi samle dem og sende dem til :

 

Øen Attu er det vestligste punkt i Alaska og dermed også USA (ja, også mere vestligt end Hawaii). Den er en del af kæden af øer, Aleutian Islands, og er ubeboet. Øen er cirka 900 kvadratmeter stor og med næsten evigt dårligt vejr - der er maks. ti dage med klart vejr om året, resten af tiden er øen dækket i tyk tåge, og det regner eller sner i snit seks ud af ugens syv dage. 

 

Så kan de selv klare sig der, de kan fiske eller man kan evt kaste madvarer ned til dem. Der er tilsyneladende mennesker som ingen vil have og derfor bliver vi nødt til at løse problemet med hårdere metoder. Jeg er sikker på at de pludselig hellere alligevel vil rejse hjem end at ende på Attu.


+2 Skrevet af Universalgeni 282 dage siden - Direkte link

De skal ikke være Vesten, - regn eller ikke regn.


+2 Skrevet af Jesper Jørgensen 282 dage siden - Direkte link

bomb dem til de makker ret.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Baphomet 282 dage siden - Direkte link

Øen har fået navn efter den lyd man laver efter få dage på øen: Attjiuu!


+5 Skrevet af Ulrik B. Petersen 282 dage siden - Direkte link

Selvom Tyskland får held med at gøre livet surt for dem, der ikke har ret til ophold, men som ikke vil rejse hjem, tvivler jeg stærkt på at man opnår den ønskede effekt. Deres hjemlande vil formentlig fortsat ikke ha' dem.

Der er heller ikke meget der tyder på at beboerne på Kjærshovedgård i Danmark føler sig særligt tilskyndet til at tage hjem. De håber formentlig på at nogle flere end formanden for Kristeligt Folkeparti vil tabe hovederne og spille nazi-kortet. Noget tilsvarende vil nok også gøre sig gældende i Tyskland.

Det er i øvrigt interessant at Kristeligt folkeparti har fået de tyske koncentrationsslejre på hjernen. For det var nemlig samme henvisning, partiet benyttede i 1975 ved kritik at hospitalernes abortoperationer, der var indført efter vedtagelse af loven om fri abort i 1973.

i betragtning af partiets navn, skulle man ellers mene at det var mere nærliggende at henvise til Jesus og udvalgte kapitler i Det Nye Testamente i forsøg på at give partiet den moralske legitimitet, det så desperat tragter efter.

 


+6 Skrevet af Frihed 282 dage siden - Direkte link

Dertil kommer alle de andre migranter; såkaldte asylmigranter eller asylindvandrere.

De er alle indvandrere. De skal alle ud af Europa. 

 


+4 Skrevet af Sigurd 282 dage siden - Direkte link

McKinsey-rapporten:

1.  Man skal gå meget stærkere frem for at fjerne hindringer for hjemsendelse, blandt andet ved at presse hjemlandene.

2. Man skal være meget hurtigere til at eksekvere hjemsendelsen, når den er besluttet.

3. Endelig skal man motivere migranterne til selv at rejse hjem. Det kan blandt andet ske ved, at migranterne ikke får udbetalt penge, men kun kuponer, som kan omsættes i daglige fornødenheder.

 

Jeg kan godt lide Pittelkows slutkommentar:

Det allervigtigste punkt er dog fraværende i McKinsey-rapporten – det har givetvis ikke været en del af dens opgave:

 

Langt, langt den vigtigste metode til at undgå en ophobning af migranter, der burde udrejse, er at sørge for, at de ikke rejser ind.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

7
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8

- Annonce -

- Annonce -