Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

30

Skrevet af roehakker 1636 dage siden - Direkte link

En ting må man give alle muslimer når der er sket helligbrøde falder hammeren omgående , under disse forhold ville jeg aldrig bo , omvendt de muslimer der biliger denne form form for afstraffelse bør omgående forlade Danmark og det kan kun gå for langsomt .


Skrevet af Hans Nielsen 1636 dage siden - Direkte link

Fra artiklen:

Allah advarer os mod at komme tæt på utroskab, fordi det er forkert. Det er Allahs vilje, at hun skal henrettes, lyder det fra en anden mand i videoen, idet bødlen nærmer sig kvinden.

Ikke at jeg tror fascisterne i ANTIFA læser med her, men skulle det være tilfældet, kan jeg på det varmeste anbefale en smule refleksion, før i næste gang allierer jer med Allah's Soldiers.


Skrevet af slettet bruger 3421 1636 dage siden - Direkte link

Zenia har´netop fået orgasme, sammen med Anne Mae Allerslev, Sofie Carsten, Liv Holm, Ole og Lasse, etc, etc.......,

- Annonce -

- Annonce -Skrevet af Jonas H 1636 dage siden - Direkte link

En kommentar fra bloggen:

My biggest fear is to marry a chick, essentially pay full price for something that some fucker got for free one lonely drunken night or one slutty vacation long ago.

AAAAHHAAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHA

 


Skrevet af slettet bruger 8942 1636 dage siden - Direkte link

Der er masser af guld på den side.


Skrevet af slettet bruger 344 1636 dage siden - Direkte link

Egentlig kan man undre sig, Muslimsk tro er jo meget mere Liberal end vores @Socialisme er.


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1636 dage siden - Direkte link

Der skal mig bekendt to til utroskab, så hvad med den mandlige part?.

 

Det fremgåt jo sikkert af domsudskriftet.


Skrevet af Morten - - - 1636 dage siden - Direkte link

Gud har ikke forordnet dødsstraf for mænd, for de kan jo ikke tøjle de drifter, han har udstyret dem med. Og det er Gud selv naturligvis den nærmeste til at forstå.

 

Det umedholdelige i kvindens handling er således, at hun - til trods for, at Gud har givet hende mulighed for styre sine drifter! - har lokket en mand til at trodse Guds vilje, og dermed har gjort oprør mod sin kærlige herre og skaber.

 

Det er deri, det formastelige består, og derfor straffen kun kan være døden.

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1636 dage siden - Direkte link

Den mandlige part kan være utro til køerne kommer hjem.Islam er en "religion" lavet af mænd for mænd.Kvinderne er et nødvendigt onde,da der jo gerne skal fødes nogle flere drengebørn.

I mange tilfælde hvor en kvinde bliver voldtaget af en gruppe mænd,er det HENDE der bliver anset for forbryderen.Hun har jo "lokket" mændende.

Ja man ved snart ikke om man skal le eller græde.


Skrevet af slettet bruger 6264 1636 dage siden - Direkte link

Tænk sig: en hel lovreligion, der slår fast, at kvinder er stærkere end mænd.

 

Måske noget af forklaringen på, at den sande tros mænd ofte optræder i grupper. De vil ikke kunne klare blot en enkelt kvinde, hvis de hver for sig skulle møde hende. Dog har nogle af mændene mod til at råbe ukvemsord efter kvinder. Mændene skal altså bare sidde i en bil, så de kan komme hurtigt derfra!


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1636 dage siden - Direkte link

Da de såkaldte mænd har så svært ved at styre deres drifter, kan man med stor effektivitet fjerne disse drifter, som man bruger i dyreverden kan alle lade sig kastrere, dette vil løse adskillige opgaver, og samtidig undgå at lade sig forføre af en Kvinde.

 


Skrevet af slettet bruger 5726 1636 dage siden - Direkte link

Og gad vide hvor mange i mængden selv er helt rene.

 

Hykleriet er sikkert det samme som hos dem der fordømmer hash, sort arbejde eller piratkopiering selv om de har overtrådt reglerne.

 

Der findes sikkert også muslimske Ørsted-typer, der fordømmer kvinders utroskab og samtidig tager sig for sig af retterne.

 

Har selv antruffet mandlige muslimer med den attitude og de er ikke rare at møde.

 

De mest depraverede er ofte dem der vil have andre straffet hårdest for laster de selv nærer en hemmelig forkærlighed for.

 


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1636 dage siden - Direkte link

Ørsted?


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1636 dage siden - Direkte link

@finn s

 

Ørsted er en fyr kendt for sine facistiske meninger.Han har bl.a en side han kalder "narko nej tak",hvor han viser hvor farlig han ville være hvis han fik lidt magt.Det er der nu nok ingen overhængende fare for.

 

 


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1636 dage siden - Direkte link

Tak for info.


Skrevet af slettet bruger 4160 1636 dage siden - Direkte link

"Utroskab" er dybest set et forsøg på sikring af at bedst få videreført sine gener.

Jo flere kvinder en mand får lagt sin sæd i, jo bedre sikres at hans gener videreføres.

For kvinden; at søge at modtage de bedst egnede gener for hendes afkom (manden til hendes børn er altid et, "lidt dumt svin" Han er "stærkere" end de der ikke fik lov, til at lægge sæd i hende, og derfor også mere målrettet, og mindre tilbøjelig til at underlægge sig hendes, af naturen luner (primært hormonelle svingninger, og hendes konstante søgning af psudo-værdien Tryghed "ellers dør baby")

 

Jeg husker fra den tid jeg arbejdede i Irak, at en mand, ved tre vidners påhør, ved at gå tre gange om sin hustru og give hende tre bebrejdelser (du er mig en dårlig hustru, du passer ikke hjemmet godt nok og din mad smager som affald fra McDonald) var berettiget til at opnå skilsmisse.

Kvinden var så hensat til et noget kummerligt liv, og ingen ønskede efterfølgende at tage hende til sig. Synd og skam, og for kvinden forfærdeligt.

Til gengæld! Hvis manden foretog det drastiske skridt, var han nogenlunde sikker på - at ingen anden kvinde turde binde an med ham. De skulle ikke risikere samme!

En "naturlig" begrænsning i antal skilsmisser. En prioritering af ægteskabet. En, nogenlunde sikring af, at de børn kvinden føder - og som manden er forpligtiget til at tage ansvar om, og videregive sit familienavn til - rent faktisk er mandens biologiske børn.

 

I vores del af verden, tænker jeg det overvejende er sådan, at en given kvinde kan få sig det antal børn hun nu ønsker, og med hvem hun ønsker - for den sags skyld også ved kunstig insemination. Derudover, kan hun have sex med hvem hun ønsker. Og hun kan stå på hovedet imens, hvis det giver hende glæde.

Det ville bare være befriende skønt, om hun selv ville, dels betale hvad det koster, i kroner og øre, dels tage det ansvar, at hendes børn gives gode opvækstbetingelser, for senere at blive gode samfundsborgere - sunde, veluddannede og, som minimum, selvforsørgende.  

 

I Danmark gælder også - tænker jeg! - at det for enhver kvinde forekommer helt naturligt, og fuldt accepteret. At hendes man har sex med hvem han nu ønsker, og hvornår han måtte ønske det!?

- Uden kvinden af den grund, hverken tænker dårligt om manden, fortsat elsker og giver ham nærhed, ikke taler dårligt om ham til andre, og slet ikke kan komme i tanke om at begå nogen som helst form for ondskab mod ham!?

- og skulle der komme børn af mandens sex med anden kvinde, vil hans faste kvinde selvfølgelig elske og respektere de børn, på lige fod med hendes egne biologiske!?

Tænker jeg!

 

:) 


Skrevet af Skovgaard 1636 dage siden - Direkte link

Ah, hvor er det godt med lidt mangfoldighed. Det må vi have noget mere af herhjemme.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
3
8
11
9
8
18
8
4
12
11
13
10
8
17
15
11
7
10
14

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -