Kontakt 180Grader.dk
46

Skrevet af Malmzon 1371 dage siden - Direkte link

Det er dog en frastødende tanke at dette fascistiske parti skulle få noget at sige i fransk politik.

 

Enhedslisten er jo liberalister i sammenligning.


Skrevet af Callesen58 1371 dage siden - Direkte link

Hellere fascister i en valgperiode end indvandrere, som ødelægger genpølen i århundreder.

 

Sådan er det jo, når folk med en IQ på 80 kommer hertil fra Somalien.


Skrevet af BenF 1371 dage siden - Direkte link

Wooooooooooow!? "Ødelægger genpølen i århundreder".

 

Jeg havde håbet af racehygijene var et uddødt fænomen for længe siden.

- Annonce -


Skrevet af Callesen58 1371 dage siden - Direkte link

Hvordan er det racehygiejneda jeg mener, at vi skal have flere jøder, japanere, han-kinesere og koreanere til landet, da de alle er grupper, som har gener, der gør dem velegnede til et moderne samfund.

 

Hvorimod den gennemsnitlige somalier har gener, der er velegnede til at overleve i et primitivt stammesamfund.

 

Vi snakker egenskaber som personlighed, aggressivitet, IQ, evne til at indtage en moderne kost (her er asiatere så lidt svagere end europæere), tilbøjelighed til kriminalitet, flittighed og så videre.

Hvad er der galt med at mene, at nogen mennesker (og befolkningsgrupper) simpelthen har "bedre gener" (set med det moderne samfunds øjne) end andre? Det er jo 100% fakta!


Skrevet af Isabella Balkert 1371 dage siden - Direkte link

Hvad er det for noget abedumt sludder at komme med Callesen58? Alle forsøg tyder på at både de Arabiske, Indiske og de Asiatiske befolkninger har højere indlærings potentialer end den Kaukasiske, hvilket man også kan se af deres kulturarv. 

Problemet er at der kommer for mange analfabeter af Muslimsk observans til Europa, der også holder deres kvinder nede med massiv religiøst betinget og fanatisk mandschauvinisme og det er det der er problemet.

Venstrefløjen kan som bekendt ikke skelne og finder, sammen med DRV, at vi ikke kan få indvandring nok, og slet ikke familiesammenføringer nok og nu har de startet denne håbløse agenda, igen, igen - Hvilket vil besværliggøre for ikke at sige umuliggøre den invandrings integrations indsats vi har i den grad brug for, når vi ser et Gjellerup hvor 80 % af beboerne bor i luxuslejligheder med mange børn, og at disse famililer er totalt afhængige af bistandshjælp fordi de ikke er og muligvis aldrig har været i arbejde.

Vores genpøl vil ikke tage skade af frisk blod fra andre lande. Hvad der er et problem, er alt for mange arbejdsløse og problemet bliver kun værre når det viser sig at vi også oversvømmes af kriminelle bander fra Østeuropa, samtidig med at vi lever i parallelsamfund med indvandrere, som kommunerne behandler med større overbærenhed og kræver mindre af, end den etniske dansker.  Det er da fuldkommen ligegyldigt hviklen rase folk er.

Det er arbejdsløshed og negative holdninger til integratin og arbejde der er problemet.


Skrevet af Callesen58 1371 dage siden - Direkte link

Det er på ingen måde ligegyldigt hvilken race folk er. Europæiske jøder har en højere gennemsnits IQ end europæere, fordi intelligente jøder havde bedre muligheder for at overleve end mindre intelligente jøder.

 

Det er rigtigt, at du kan finde eksempler på under-grupper med rigtigt højt potentiale, feks de indiske brahmins. Det er opstået, fordi man har kunnet blive brahmin ved at udvise høj intelligens. Det har betydet, at brahmin kasten ganske enkelt har avlet en høj IQ. Samtidig så er de laveste kaster meget lavere i gennemsnitlig IQ, men de immigrerer ikke til Europa.

 

Den arabiske verden har historisk set også haft en lærd kaste, som havde et højere gennemsnitligt IQ end resten af befolkningen.


Skrevet af hammerlein 1371 dage siden - Direkte link

Ethvert parti der mener, at en af løsningerne på EUs problemer er, at lukke grænsen til Europa er at foretrække frem for det modsatte.


Skrevet af jesper 1371 dage siden - Direkte link
Kan du ikke lige forklare hvordan du når frem til, at de er fascister? Så vidt jeg kan læse er deres politik ikke fascistisk.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link

Fascisme = stor stat, syndikalisme, omfattende velfærdssystem, undertrykkelse af kritik.


Skrevet af jesper 1371 dage siden - Direkte link
Du glemmer at fascisme også er et system med en diktator og at fascister bruger politisk vold som et af deres politiske kampmidler. Og det passer vel ikke på Front National?

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link

Det passer betydeligt bedre på Antifa :)


Skrevet af Isabella Balkert 1371 dage siden - Direkte link

EU er også en stor Fascisisk, totalitær magtmaskine, der har ophævet de tidligere demokratiers selvstyre i i hele Europa til fordel for Fascistisk overherredømme.

Det kan man åbenbart ikke fatte.

Der er intet der tyder på at Front Nationale er fascistisk. Der er alle tegn på at partiet er Racistisk og Nationalistisk, men det er noget helt andet.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link

Endnu en gang ignorerer Danmarx Radio Marine Le Pen, og sender om kommunisten i stedet...


Skrevet af Flemming Rasmussen 1371 dage siden - Direkte link

Det er bemærkelsesværdigt, at ordet "racehygiejne" får så mange til at reagere med centralnervesystemet, mens langt de fleste mennesker faktisk bedriver netop racehygiejne når de skal vælge en partner at leve og avle børn med. Tilsyneladende foretrækker mennesker flest en seksualpartner, der ligner dem selv – ikke som en politisk motiveret handling men som kulturelt og biologisk betinget handling.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

33
6
6
19
22
18
11
22
5
15
10
12
5
25
38
6
6
25
8
31

- Annonce -


- Annonce -