Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

46

Skrevet af Malmzon 1603 dage siden - Direkte link

Det er dog en frastødende tanke at dette fascistiske parti skulle få noget at sige i fransk politik.

 

Enhedslisten er jo liberalister i sammenligning.


Skrevet af Callesen58 1603 dage siden - Direkte link

Hellere fascister i en valgperiode end indvandrere, som ødelægger genpølen i århundreder.

 

Sådan er det jo, når folk med en IQ på 80 kommer hertil fra Somalien.


Skrevet af BenF 1603 dage siden - Direkte link

Wooooooooooow!? "Ødelægger genpølen i århundreder".

 

Jeg havde håbet af racehygijene var et uddødt fænomen for længe siden.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Callesen58 1603 dage siden - Direkte link

Hvordan er det racehygiejneda jeg mener, at vi skal have flere jøder, japanere, han-kinesere og koreanere til landet, da de alle er grupper, som har gener, der gør dem velegnede til et moderne samfund.

 

Hvorimod den gennemsnitlige somalier har gener, der er velegnede til at overleve i et primitivt stammesamfund.

 

Vi snakker egenskaber som personlighed, aggressivitet, IQ, evne til at indtage en moderne kost (her er asiatere så lidt svagere end europæere), tilbøjelighed til kriminalitet, flittighed og så videre.

Hvad er der galt med at mene, at nogen mennesker (og befolkningsgrupper) simpelthen har "bedre gener" (set med det moderne samfunds øjne) end andre? Det er jo 100% fakta!


Skrevet af Isabella Balkert 1603 dage siden - Direkte link

Hvad er det for noget abedumt sludder at komme med Callesen58? Alle forsøg tyder på at både de Arabiske, Indiske og de Asiatiske befolkninger har højere indlærings potentialer end den Kaukasiske, hvilket man også kan se af deres kulturarv. 

Problemet er at der kommer for mange analfabeter af Muslimsk observans til Europa, der også holder deres kvinder nede med massiv religiøst betinget og fanatisk mandschauvinisme og det er det der er problemet.

Venstrefløjen kan som bekendt ikke skelne og finder, sammen med DRV, at vi ikke kan få indvandring nok, og slet ikke familiesammenføringer nok og nu har de startet denne håbløse agenda, igen, igen - Hvilket vil besværliggøre for ikke at sige umuliggøre den invandrings integrations indsats vi har i den grad brug for, når vi ser et Gjellerup hvor 80 % af beboerne bor i luxuslejligheder med mange børn, og at disse famililer er totalt afhængige af bistandshjælp fordi de ikke er og muligvis aldrig har været i arbejde.

Vores genpøl vil ikke tage skade af frisk blod fra andre lande. Hvad der er et problem, er alt for mange arbejdsløse og problemet bliver kun værre når det viser sig at vi også oversvømmes af kriminelle bander fra Østeuropa, samtidig med at vi lever i parallelsamfund med indvandrere, som kommunerne behandler med større overbærenhed og kræver mindre af, end den etniske dansker.  Det er da fuldkommen ligegyldigt hviklen rase folk er.

Det er arbejdsløshed og negative holdninger til integratin og arbejde der er problemet.


Skrevet af Callesen58 1603 dage siden - Direkte link

Det er på ingen måde ligegyldigt hvilken race folk er. Europæiske jøder har en højere gennemsnits IQ end europæere, fordi intelligente jøder havde bedre muligheder for at overleve end mindre intelligente jøder.

 

Det er rigtigt, at du kan finde eksempler på under-grupper med rigtigt højt potentiale, feks de indiske brahmins. Det er opstået, fordi man har kunnet blive brahmin ved at udvise høj intelligens. Det har betydet, at brahmin kasten ganske enkelt har avlet en høj IQ. Samtidig så er de laveste kaster meget lavere i gennemsnitlig IQ, men de immigrerer ikke til Europa.

 

Den arabiske verden har historisk set også haft en lærd kaste, som havde et højere gennemsnitligt IQ end resten af befolkningen.


Skrevet af Jacques d´Biann 1603 dage siden - Direkte link

Isabella Balkert:

 

Vrøvl!

 

Kig nu lige på IK'en for de lande du omtaler:

 

http://ibloga.blogspot.de/2006/12/islam-is-it-only-for-countries-with.html

 

IK'en for arabisk-islamiske lande er ca. 83-84 og for indien er den kun 80. Det europæiske snit er omkring 100.


Skrevet af hammerlein 1603 dage siden - Direkte link

Ethvert parti der mener, at en af løsningerne på EUs problemer er, at lukke grænsen til Europa er at foretrække frem for det modsatte.


Skrevet af jesper 1603 dage siden - Direkte link
Kan du ikke lige forklare hvordan du når frem til, at de er fascister? Så vidt jeg kan læse er deres politik ikke fascistisk.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1603 dage siden - Direkte link

Fascisme = stor stat, syndikalisme, omfattende velfærdssystem, undertrykkelse af kritik.


Skrevet af jesper 1603 dage siden - Direkte link
Du glemmer at fascisme også er et system med en diktator og at fascister bruger politisk vold som et af deres politiske kampmidler. Og det passer vel ikke på Front National?

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1603 dage siden - Direkte link

Det passer betydeligt bedre på Antifa :)


Skrevet af Kim Freyberg 1603 dage siden - Direkte link

+ 1 Ræder Clausen


Skrevet af Isabella Balkert 1603 dage siden - Direkte link

EU er også en stor Fascisisk, totalitær magtmaskine, der har ophævet de tidligere demokratiers selvstyre i i hele Europa til fordel for Fascistisk overherredømme.

Det kan man åbenbart ikke fatte.

Der er intet der tyder på at Front Nationale er fascistisk. Der er alle tegn på at partiet er Racistisk og Nationalistisk, men det er noget helt andet.


Skrevet af slettet bruger 8391 1603 dage siden - Direkte link

Marine Le Pen blev i januar udspurgt om dette af en ret aggressiv britisk journalist: Marine Le Pen on BBCnews/HARDtalk (engelske subtitler).

 

Dette interview tilbageviser beskyldningerne om racisme, samt viser at hendes nationalisme ikke er agressiv og imperialistisk, men derimod patriotisk (defensiv).


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1603 dage siden - Direkte link

Endnu en gang ignorerer Danmarx Radio Marine Le Pen, og sender om kommunisten i stedet...


Skrevet af Flemming Rasmussen 1603 dage siden - Direkte link

Det er bemærkelsesværdigt, at ordet "racehygiejne" får så mange til at reagere med centralnervesystemet, mens langt de fleste mennesker faktisk bedriver netop racehygiejne når de skal vælge en partner at leve og avle børn med. Tilsyneladende foretrækker mennesker flest en seksualpartner, der ligner dem selv – ikke som en politisk motiveret handling men som kulturelt og biologisk betinget handling.


Skrevet af Louis B. Knockel 1603 dage siden - Direkte link

Racehygiejne kan der siges mange fornuftige ting om, og fremtrædende danske socialdemokrater var blandt racehygiejnens fortalere i 1930'erne. Nazismens forbrydelser tabuiserede emnet. Der vil gå 50 eller 100 år endnu, før nogen seriøst tager det op, og til den tid vil det være for sent. I hvert fald for danskerne.

 


Skrevet af slettet bruger 8391 1603 dage siden - Direkte link

Der vil gå 50 eller 100 år endnu, før nogen seriøst tager det op ...

Ifølge den politiske disciplin som nogle kalder "generational dynamics" begynder der at ske nogle brud, når en befolkning ikke har oplevet krig i tre generationer, altså ca. 60 år. Hvis vi så går tilbage og regner fra 1945, hvor nationalsocialismens forbrydelser blev alment kendte, burde vi altså være nået et tidspunkt, hvor det ikke længere er tabu at tale om racemæssige forskelle.

 

Der er således indenfor de sidste ti år opstået en betydelig øget interesse i forskning af racemæssige forskelle.

 

Iøvrigt er det meget bemærkelsesværdigt, at det kun er et tabu, når der er tale om racehygiejne blandt hvide ... for alle andre racer er det ifølge en politisk korrekt opfattelse legitimt at udøve racehygiejne.

 

Således foregår der f.eks. i næsten alle muslimske samfund en form for "racehygiejne" i form af fætter/kusine ægteskaber - selvom dette dog har endog meget store konsekvenser for de genetiske ændringer som dette medfører, bl.a. i en ekstrem overhyppighed af voldsomme fysiske og psykiske defekter ... i nogen tilfælde er alle børn af et fætter/kusine ægteskab så vanskabte, at de må betegnes som imbecile, og normalt dør inden de er fyldt 20 år.

 

Den Saudi-Barbariske regering har f.eks. fået et amerikansk forsker-team med speciale i "accelerated genetic mutations" til at fortage undersøgelser blandt landets arabiske befolkning - ifølge disse forskere er det i Saudi-Barbarien kun nødvendigt at undersøge 10 familier for at påvise genetiske ændringer, hvorimod en tilsvarende undersøgelse i Nordamerika ville kræve et sample på mindst 10.000 familier for at påvise ændringer i arvemassen!


Skrevet af Louis B. Knockel 1603 dage siden - Direkte link

Ja, man kan konstatere, at der foregår en negativ, selvdestruktiv racehygiejne i Mellemøsten. Måske vil det redde de sidste nordboere, ligesom en ordinær forkølelse frelste hele menneskeheden i H.G. Wells' "Klodernes kamp" (1898).

 


Skrevet af slettet bruger 3623 1603 dage siden - Direkte link

DR TV avis gør som sædvanligt sit til at dæmonisere - "yderste højrefløj" - "prøver på at være stuerene" etc.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Islam og indvandring

9
10
3
4
4
17
20
5
8
12
14
12
11
4
12
13
7
5
18
4

- Annonce -

- Annonce -