Kontakt 180Grader.dk
5

Skrevet af Floejborg 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Han havde dog chancen for at lade den staa, men han valgte at sende den tilbage.

Skrevet af Cool Carl 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hele Glenn Becks verdensbillede er absurd, og denne historie passer fint. 


Skrevet af Floejborg 1367 dage siden - Direkte link
Fair nok Cool, men sjovt de traditionelle medier er begyndt at mene det samme som ham hvad angår f.eks det arabiske forår, bare 12 mdr for sent, og sjovt at Mr Soros nu endelig kommer frem med samme teorier som ham blot 24 måneder senere. Forskellen er verden lytter når Soros siger det samme, og det er uden tvivl noget skræmmende.

- Annonce -


Skrevet af Floejborg 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvad har de to historier til fælles Dadk? Ingen tvivl om Obama vil rette op på hvad han mener er en synkende skude, og gøre verden mere "lige" ved at ændre USA's status i verdensbilledet, men desværre kommer dettil at ramme os alle hvis han vinder til november.

Skrevet af Mads M 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Elegant, mester.


Skrevet af Floejborg 1367 dage siden - Direkte link
Det er da blåøjet at tro på der ikke er forskel på Obama og Romney, på trods af sidstnævnte ikke er konservativ nok efter min smag, men der er da ret så store forskelle. Sidstnævnte er f,eks ikke af den overbevisning der er staten der har skabt virksomhedernes succes i USA (faktisk er mange af dem Obama har statstøttet de sidste år gået nedenom og hjem, som f.eks Solyndra). Romney tror jeg heller ikke vi havde set i Cairo under "det arabiske forår", og tror heller ikke han ville knytte tætte bånd til Det Muslimske Broderskab som af den nuværende præsident og hans udenrigsminister nu er blevet stuerene (kan dog være Hilary har fået en anden opfattelse efter turen til Egypten). Tror heller ikke Romney ville bagtale og undgå besøg til Israel, og havde nok heller ikke pustet til ilden i hverken Tunesien eller Egypten, så de to kandidater vil bestemt gå forskellige veje der også vil få indflydelse på verdens gang. Tror heller ikke Romney vil nedruste i en tid hvor flere lande får adgang til A-våben, og heller ikke så sikker på Iran vil få lige så lang snor som det er tilfældet pt (håber dog vi fortsat kan regne med Israel når Obamas kurs slår fejl). Vil ikke afvise du får ret med hvem der vinder valget, men heldigvis har Obama sat meget overstyr de sidste 6 måneder, og hvis Romney kan overbevise om vigtigheden af dette valg skal det nok blive spændende. I bund og grund bliver det et valg mellem en fortsættelse af et amerika der bygger på de Founding Fathers principper der har gjort landet stærkt, eller om deres tanker om frihed og troen på det enkelte menneske er fortid og landet skal bevæge sige sig imod en socialistisk model. Forhåbentligt vågner folk op tide så vi stadig har et USA vi kan regne med når tingene går skævt på den verdenspoltiske scene, da ingen andre lande er i stand til at forsvare et globalt angreb på den personlige frihed.

Skrevet af Floejborg 1367 dage siden - Direkte link
Tror du vil elske denne film når den kommer fra Hollywood inden valget. http://news.yahoo.com/plot-obama-effect-full-length-hollywood-movie-glorifying-223709335.html. Mens vi sidder i sal 2 og ser http://2016themovie.com/ som er produceret af Gerald Molen, som blandt andet vandt en Oscar for at producere Schindler’s List og også arbejdede med Jurassic Park og Rain Man.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

9
44
6
21
3
19
2
4
23
6
25
37
32
17
19
22
12
18
24
4

- Annonce -


Om Floejborg
Libertarian der erkender Europa aldrig lærer lektien, da man aldrig har, eller vil få tradition for mindre magt til nationale regeringer, eller...

Se Floejborgs profil
eller
Følg Floejborg
- Annonce -