Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

5

Skrevet af slettet bruger 1099 1578 dage siden - Direkte link

Lille fint elaboreret konspirationsteori. Kunne optages i The Onion.

 

Desværre er det bare sådan i USA, at gaver til præsidenten ikke er en gave til personen, men til embedet, og det er fast kutume at gaver leveres tilbage til giveren når præsidenten går af. Således leveredes også et B&O-anlæg tilbage, som Bush havde fået af Fogh. Næppe for at provokere, eller fordi Obama ikke kan lide musik.

 

Husk i øvrigt at Churchill-busten var udlånt til George Bush, som en slags solidaritetssymbol, efter 11.09. 


Skrevet af Floejborg 1578 dage siden - Direkte link
Han havde dog chancen for at lade den staa, men han valgte at sende den tilbage.

Skrevet af slettet bruger 1099 1578 dage siden - Direkte link

Uanset hvad, så er det virkelig absurd at mene, at det skyldes Obama havde en "kommunistisk mentor" i 70'erne, at den udlånte Churchill-buste er sendt tilbage fra WH efter 10 år.  Men sjov historie.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Cool Carl 1578 dage siden - Direkte link

Hele Glenn Becks verdensbillede er absurd, og denne historie passer fint. 


Skrevet af Floejborg 1578 dage siden - Direkte link
Fair nok Cool, men sjovt de traditionelle medier er begyndt at mene det samme som ham hvad angår f.eks det arabiske forår, bare 12 mdr for sent, og sjovt at Mr Soros nu endelig kommer frem med samme teorier som ham blot 24 måneder senere. Forskellen er verden lytter når Soros siger det samme, og det er uden tvivl noget skræmmende.

Skrevet af Floejborg 1578 dage siden - Direkte link
Hvad har de to historier til fælles Dadk? Ingen tvivl om Obama vil rette op på hvad han mener er en synkende skude, og gøre verden mere "lige" ved at ændre USA's status i verdensbilledet, men desværre kommer dettil at ramme os alle hvis han vinder til november.

Skrevet af slettet bruger 1099 1578 dage siden - Direkte link

Øh? Det er din egen historie der kæder Obamas "kommunistiske mentor" sammen med tilbageleveringen af Churchills buste - som om Obana har været i lære og som det direkte antydes "hader" Churchill. Helt åbenbart ærkevrøvl med henblik på at inkriminere Obama og kæde ham sammen med slemme ting som kommunisme, antikapitalisme, antifrihed og hvad ved jeg (der er jo stribevis af konnotationer forbundet med Churchill, også hos amerikanere). 

 

Det ren valgpropaganda, har intet med Obamas virke at gøre. USA er en synkende skude, geopolitisk set, i den sammenhæng har Obama sådan set blot videreført forgængernes politik. Intet nyt under solen, og det kommer ikke til at påvirke os væsentligt - negativt som positivt - at han genvælges (vil jeg gerne spå om). Det samme gælder Romney, men personligt virker Romney på mig ikke særlig "presidentiel" - så store er forskellene ikke, det væsentlige er om de kan håndtere embedet fornuftigt.


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Elegant, mester.


Skrevet af _slettet_bruger_4155 1578 dage siden - Direkte link

kommer til at ramme os alle??

 

Hvad var det lige der ramte verden under Bush?

 

Finanskrisen

 

Bortset fra det er begge partiers kandidater styret af de samme sponsorer


Skrevet af _slettet_bruger_4155 1578 dage siden - Direkte link

Historien er gak gak på linie med "USA har aldrig været på månen"


Skrevet af Floejborg 1578 dage siden - Direkte link
Det er da blåøjet at tro på der ikke er forskel på Obama og Romney, på trods af sidstnævnte ikke er konservativ nok efter min smag, men der er da ret så store forskelle. Sidstnævnte er f,eks ikke af den overbevisning der er staten der har skabt virksomhedernes succes i USA (faktisk er mange af dem Obama har statstøttet de sidste år gået nedenom og hjem, som f.eks Solyndra). Romney tror jeg heller ikke vi havde set i Cairo under "det arabiske forår", og tror heller ikke han ville knytte tætte bånd til Det Muslimske Broderskab som af den nuværende præsident og hans udenrigsminister nu er blevet stuerene (kan dog være Hilary har fået en anden opfattelse efter turen til Egypten). Tror heller ikke Romney ville bagtale og undgå besøg til Israel, og havde nok heller ikke pustet til ilden i hverken Tunesien eller Egypten, så de to kandidater vil bestemt gå forskellige veje der også vil få indflydelse på verdens gang. Tror heller ikke Romney vil nedruste i en tid hvor flere lande får adgang til A-våben, og heller ikke så sikker på Iran vil få lige så lang snor som det er tilfældet pt (håber dog vi fortsat kan regne med Israel når Obamas kurs slår fejl). Vil ikke afvise du får ret med hvem der vinder valget, men heldigvis har Obama sat meget overstyr de sidste 6 måneder, og hvis Romney kan overbevise om vigtigheden af dette valg skal det nok blive spændende. I bund og grund bliver det et valg mellem en fortsættelse af et amerika der bygger på de Founding Fathers principper der har gjort landet stærkt, eller om deres tanker om frihed og troen på det enkelte menneske er fortid og landet skal bevæge sige sig imod en socialistisk model. Forhåbentligt vågner folk op tide så vi stadig har et USA vi kan regne med når tingene går skævt på den verdenspoltiske scene, da ingen andre lande er i stand til at forsvare et globalt angreb på den personlige frihed.

Skrevet af Floejborg 1578 dage siden - Direkte link
Tror du vil elske denne film når den kommer fra Hollywood inden valget. http://news.yahoo.com/plot-obama-effect-full-length-hollywood-movie-glorifying-223709335.html. Mens vi sidder i sal 2 og ser http://2016themovie.com/ som er produceret af Gerald Molen, som blandt andet vandt en Oscar for at producere Schindler’s List og også arbejdede med Jurassic Park og Rain Man.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

4
8
8
11
7
4
6
5
9
12
15
17
6
8
5
7
13
11
11
11

- Annonce -


Om Floejborg
Libertarian der erkender Europa aldrig lærer lektien, da man aldrig har, eller vil få tradition for mindre magt til nationale regeringer, eller...

Se Floejborgs profil
eller
Følg Floejborg- Annonce -