Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

TV2 viser eller skriver intet, der dokumenterer at den angrebne demonstration var 'nynazistisk', hvilket er en nødvendig moralsk ekvivalens for at vi kan få forståelse for voldspsykopaterne. Jeg har efterhånden set så mange demonstationer udråbt til at være 'nynazistiske', at jeg ikke tror MSM over en dørtærskel. Derfor rejste jeg til Tyskland for at undersøge sagerne selv - min rapport er her - der var ikke en ærlig nazist i syne. Til gengæld væltede det med støjende, hadefulde venstreekstremister.


Skrevet af roehakker 1608 dage siden - Direkte link

Siden TV2 arbejdede for at få del i licenskronerne er mediets neutralitet forsvundet , TV2 er nu en ligegyldig nyhedsformidler der koster Danske skatteydere millioner i statsstøtte hvert år , sådan går det når det offentlige skal drive forretning for andres penge . Luk Danmarks Radio og TV2 så Danske skatteydere har råd til at se ordentlig tv . 


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link
Hvad man lige skal brugen en "rapport" fra en helt anden, ældre begivenhed til i denne sag, står hen i det uvisse. Til gengæld havde bl.a. NDR temmelig nemt ved finde nynazisterne i Hamborg i går: http://www.ndr.de/regional/hamburg/index.html

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Hvad man lige skal brugen en "rapport" fra en helt anden, ældre begivenhed til i denne sag, står hen i det uvisse.

OK, lad mig præcisere:


En af mine tyske venner havde læst tyske mediers dækning af Pro NRW og Salafisternes overfald på dem i valgkampen - og var oprigtigt overbevist om, at islamisterne kæmpede mod nazister i gaderne, fordi medierne viste hagekors, skinheads og andet, der intet har med Pro NRW og de lidt aldrende tyskere i partiet at gøre. Jeg rejste simpelthen derned selv, talte med folk, og kunne konstatere, at tyske medier havde bildt folk noget ganske forkert ind.

Til gengæld havde bl.a. NDR temmelig nemt ved finde nynazisterne i Hamborg i går

Fint - langt inde i billedserien er der faktisk nogle skinhead-typer. Det kunne TV2 have bragt.

Til gengæld ser jeg det rigeligt dokumenteret, at dagens venstreekstremister opfører sig mindst lige så slemt som SA gjorde i sin tid. Det er underligt, at de vælger gadevold i stedet for den ganske simple opgave at latterliggøre National-Socialismen som sådan.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link
Du blander fortsat to helt forskellige begivenheder sammen. Wonder why......? Og hvis du i øvrigt har orienteret dig hos NDR, kan du næppe længere være i tvivl om, at der er en klar og tydelig højrekestremistisk og nynazistisk trussel i Tyskland i dag. Men heldigvis også at den brede folkelige modstand er langt stærkere........

Skrevet af slettet bruger 5997 1608 dage siden - Direkte link

Ja.. Det godt vi har de tolerante anti fascister til at smadre alle de de højreekstreme.. Så kan de lære det.. At der er plads til alle, venstre aktivisterne vil tillade!!


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link
Nåh, jeg tænkte nu mere på bl.a Hamborgs borgmester, det jødiske centralråd og de flere end 10.000 øvrige borgere, der demonstrerede mod nynazisterne i går, sådan som også NDR oplyser.

Skrevet af slettet bruger 5997 1608 dage siden - Direkte link
Og jeg tænkte på de tolerante intolerante..

Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link
Hver sin interesse......

Skrevet af _slettet_bruger_3831 1608 dage siden - Direkte link

hahaha


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Du blander fortsat to helt forskellige begivenheder sammen. Wonder why......?

Jeg har konstateret at pressen skjuler sandheden eller lyver åbent, at andre arrangementer derfor bliver stemplet som 'National-Socialistiske' af folk, der slet ikke har undersøgt sagen - formodentlig for at bidrage til at bekæmpe 'National-Socialisme',

 

Effekten bliver dog tilsyneladende, at alle render skræmte rundt og 'kæmper' i stedet for blot at latterliggøre denne åbenlyst tåbelige ideologi.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Og hvis du i øvrigt har orienteret dig hos NDR, kan du næppe længere være i tvivl om, at der er en klar og tydelig højrekestremistisk og nynazistisk trussel i Tyskland i dag.

Nu læser jeg selv udmærket tysk og har mange venner i Tyskland. De siger samstemmende, at 'truslen' fra National-Socialismen er blæst fuldstændigt ud af proportioner af NDR og andre medier.

 

Det udnytter 'heltemodige' venstreekstremister til at hærge i landet uden væsentlige retslige efterspil.

 

Til gengæld er det næsten umuligt at lave et offentligt arrangement i Tyskland, der ikke passer ind i Antifas verdensbillede. Den slags arrangementer bliver simpelthen overfaldet - eller aflyst, fordi politiet "ikke er i stand til at garantere sikkerheden". Det var tilfældet for et lille arrangement til støtte for Israel i Stuttgart 5. juni sidste år.

 

Dertil kommer ødelæggelser af udstyr og ejendom, der udlejes til den slags arrangementer. Efter det nævnte arrangement om forfulgte kristnes situation, der blev overfaldet på Slotspladsen i Stuttgart, blev sceneudlejerens bil brændt af natten efter - fordi han blev betragtet som nazisympatisør ved at have lejet en scene og et PA-anlæg til dem.

 

Dagen efter overfaldet på Slotspladsen gik Antifas spejdere på jagt i Stuttgart efter det annoncerede arrangement, der skulle følge efter det spolerede indslag med musik og taler på Slotspladsen. Arrangørerne havde fået tilflugt i en kirke, hvor det blev afviklet uden problemer - men den næstfølgende dag kom Antifas stormtropper igen, der blev arresteret 30-40 af dem.

 

Det lille tyske parti "DIE FREIHEIT" afholdt stiftende møde for lokalafdelingen i samme weekend. Det hotel, de havde lejet sig ind på, blev angrebet af Antifa, der knuste hotellets ruder og malede slagord på væggene - formodentligt for at skræmme andre fra at leje faciliteter til organisationer, der ikke passer ind i Antifas verdensbillede.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Åh javel, dine "venner" ved, hvordan det hele hænger sammen. Jamen, så har du selvfølgelig ret, mens de tyske medier naturligvis tager fejl. Må være rart sådan at have patent på sandheden......


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke patent - har blot rejst ned for at undersøge sagen selv. Det kan enhver gøre, her er hjemmesiden for Deutsche Bahn.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Tak, jeg opholder mig jævnligt i Tyskland, og pudsigt nok fortæller mine venner mig historier, der ganske flugter med, hvad bl.a. de tyske medier også fortæller. Så det.....


Skrevet af Kim Freyberg 1608 dage siden - Direkte link

Graa, på baggrund af alle dine øvrige tilkendegivelser her på sitet generelt, så er din ovenstående påstand såmænd ikke så overraskende. Prøv nu at forny dig i stedet for!


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Og hvad er din pointe? At Henrik Ræder gerne må referere sine venner, men jeg ikke mine - eller hvad?

 

Havde du noget at bidrage med til debatten, eller ville du blot gøre opmærksom på, at du ikke bryder dig om mine indlæg?


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Lad mig lige præcisere:

 

Jeg refererer ikke mine venner, jeg var der selv.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

I så fald har du visse problemer med dine formuleringer, når du fx skriver:

Nu læser jeg selv udmærket tysk og har mange venner i Tyskland. De siger samstemmende......

 

Hvorefter der så kommer en laaaang svada om tingenes tilstand i Tyskland basereet på dine "venners" vidtløftigheder.

 

Og som tidligere påpeget, var du jo tydeligvis ikke i Hamburg i lørdags, som er det, hele denne tråd handler om (uanset at du meget gerne vil fortælle om alt muligt andet - og jeg funderer fortsat over hvorfor.....).

 

Nå, men så længe du ikke selv helt kan finde ud af, hvad du mener, hvor du har været, hvor du ikke har været, hvad du selv har oplevet, og hvad der er dine "venners" oplevelser, så tror jeg nu nok, at jeg for min del holder mig til de tyske mediers trods alt noget mere nøgterne og konkrete oplysninger.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Nej, jeg var ikke i Hamburg, jeg var i Stuttgart, hvor Antifa overfaldt os, og senere udførte diverse trusler og hærværk mod kristne, jøder og andre fredelige mennesker, alt under anklage om at de skulle være "National-Socialister".

 

Samme behandling har jeg set Pro NRW få i Køln og omegn, naturligvis kaldet "National-Socialister" af pressen. Der besluttede jeg mig med kort varsel at tage dertil og undersøge sagen selv - der var ikke en ærlig National-Socialist i sigte, men masser af hadefulde venstreekstremister, politi og vandkanoner.

 

Derfor min mistro, når der igen bliver rapporteret om National-Socialister og sammenstød, der ved en overfladisk læsning kunne se ud til at være startet af National-Socialiterne. Det viste sig - som vanligt - at det er Internaional-Socialisterne, der er problemet.

 

Og jeg synes stadig, det ville være betydeligt bedre (og nemmere) at latterliggøre National-Socialismen som sådan end at overfalde sine politiske modstandere i gaderne. Det er meningen med et sundt demokrati - det må selv den mest fanatiske Antifa-aktivist kunne forstå.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Men når nu - og jeg prøver igen-igen - der mht. Hamburg lørdag ikke synes at være den mindste tvivl om, at der var nynazister på gaden, hvad i himlens navn skal vi så bruge alle dine gamle rejseminder til? Det er ene og alene mudder på banen.

 

Og så tror jeg fortsat, at de flere end 10.000 borgere, delstatens indenrigsminister, borgmesteren og det jødiske centralråd, der gik på gaden lørdag, har en noget klarere idé om, hvordan nazismen demokraktisk kan og skal bekæmpes, end liden Henrik fra Danmark, der åbenbart mestendels ser nazismen som en joke.....


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke tage National-Socialismen alvorligt, den er simpelthen for tåbelig. Det er et synspunkt, jeg er ret alene med - desværre :(


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Ja, det er et ret tåbeligt (historieløst, kynisk og farligt) synspunkt, du der har indtaget.

 

Derfor kun godt, at du har det nærmest for dig selv (og at fx Det jødiske centralråd næppe læser med herinde, nu 180grader til stadighed skal belemres med det.....)


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

hvad i himlens navn skal vi så bruge alle dine gamle rejseminder til?

Illustration af Antifas overfaldskultur mod politiske modstandere. Den slags burde være aldeles overflødigt i et ordentligt fungerende demokrati.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Efterrationalisering!

 

I dit første indlæg i denne tråd handlede det om, at du ikke troede på, at der var nynazister på gaden i Hamburg, fordi du selv havde været på rejse en gang og havde hørt noget andet. Da du så får dokumentation for, at virkeligheden i Hamburg var en anden, end den dine "venner" har forsøgt at prakke dig på, 'veksler' du rejseminderne til et forsøg på pædagogisk belæring. Begge dele falder uhjælpeligt til jorden....


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Du har lidt svært ved at læse klart...

 

Jeg så det ikke dokumenteret, og i fravær af dokumentation tillod jeg mig at tvivle på, at der denne gang skulle være tale om disse frygtede national-socialister, der åbenbart er et kæmpe mareridt i den tyske elite.

 

Det viste sig så, bag venstrefløjens aggression, at der faktisk var nogle national-socialister at angribe. Det er fair nok - men det ville være bedre at latterliggøre deres forvirrede ideologi, så ingen længere skal frygte den.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link

Så en ureflekteret rygmarvsreaktion gør det ud for din undskyldning?! Tjah, det er så selvfølgelig også en måde at give fortabt på.....


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1608 dage siden - Direkte link

Det er ingen undskyldning.


Skrevet af Graa 1608 dage siden - Direkte link
Det burde du ellers; dig, der er så nidkær, når det kommer til andres, herunder ikke mindst mediernes, præcision og faktatjek.....

Skrevet af Claus Andersen 1608 dage siden - Direkte link

Gennemsnitslæseren skal åbenbart sidde tilbage med et billede af at nynazister har skylden. Og dermed fratages den voldelige venstrefløj igen ansvaret for vold, grov legemsbeskadigelse og ødelæggelser for millioner af euro'er.

 

Og igen igen skal man høre om de højreorienteredes farlige fremmarch i Europa... mens det samtidigt er uproblematisk at op imod 30 % af grækerne vil stemme på rabiate kommunister - det små-latterlige, nyfascistiske Gyldent Daggry står til 5-6 %. Hvem er det nu lige der har hærget græske gader i snart 5 år efterhånden og med deres pyromane tilbøjeligheder sågar slået mennesker ihjel, fordi disse dristede sig til at gå på arbejde?


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1608 dage siden - Direkte link

Nutidens farlige fascister er de røde fascister. De er har al mulig opbakning fra de danske tv-medier, TV2.rangs og DDR's ultrarøde journalister. Løgnen ligger dem lige så naturligt som deres moralske ophav i Pravda.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

8
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6

- Annonce -


Om Kaare Thode Jørgensen
Frihedselskende individ, der ønsker fred og fordragelighed i denne verden styret af ødelæggende politiske krafter. 

Se Kaare Thode Jørgensens profil
eller
Følg Kaare Thode Jørgensen- Annonce -