Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

Skrevet af Niels Ohlsen 221 dage siden - Direkte link

Så taler den primitive tilbageskuende nationalisme igen.


+11 Skrevet af Klaus K 220 dage siden - Direkte link

Tilbageskuende ... ??? Globalismen er død. Nationalstaten er fremtiden.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 219 dage siden - Direkte link

Trolde dør hvis man ikke fodre dem ;)

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jimmi Krisstensen 220 dage siden - Direkte link

Du lavede vist en bette tyrkfejl, det rigtige ord er rationalisme....


+6 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 220 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig vil "de andre" isolere ham. Den indbildte i egne øjne politiske elite, er så bedrevidende med deres åbne globaliseringdsidé, at de lukker øjnene for den enorme fejltagelse de har skabt med den uhæmmede indvandring af uuddannede elementer fra Afrika og Mellemøsten. Derfor skal alle der har en anden politisk holdning til "Festung EU" og dens sindsyge indvandringspolitik nedgøres og stigmatiseres. I realiteten er der ikke særlig stor forskel på indholdet af lederne i Bruxelles og Erdogan.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 219 dage siden - Direkte link

Man kan i hvert fald mærke en følelig overstadig lettelse blandt EUropaterne over, at Wilders fremgang ikke blev så stor som de havde frygtet.

MSM har manisk kørt breaking på den manglende formodede kæmpe fremgang til Frihedspartiet og bagateliseret at partiet i.f.t sin størrelse før valget jo egentlig fik en flot fremgang.

 

Nu kan politikere, EUssr og MSM i hvert fald ånde lidt lettet op efter "lussingerne" med først NEJ!´et til at afskaffe vores Retsforbehold, derefter Brexit og så til sidst det valg af Trump som i.f.g. dem selv aldrig ville kunne ske.


Skrevet af Niels Ohlsen 219 dage siden - Direkte link

Vi kan nu konstatere, at den hollandske primitive, tilbageskuende nationalpopulisme ikke fylder mere end 13%.

 

Det er nok larmen og lydstyrken derfra, der har gjort, at den føltes større.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 219 dage siden - Direkte link

Som jeg skrev i en anden artikel så havde Wilders Frihedsparti faktisk en ganske flot fremgang set i.f.t de mandater hvorfra de stod før valget.

 

At det ikke blev til flere pladser og at partiet ikke blev Hollands største er i virkeligheden ikke så væsenligt, for han ville alligevel ikke kunne have brugt de flere mandater til noget, idet de andre partier jo havde gjort det klart, at de ikke ville samarbejde med Frihedspartiet.

 

Danske Folkeparti har heller aldrig haft en "jordskredssejer" i noget valg men har langsomt erobret dele af den politiske orden og det er nok det samme scenarie vi i de kommende år vil se i Holland, hvor politiken i Wilders Frihedsparti vil sprede sig ud i de andre partier, i takt med at Frihedspartiet ved hvert valg går lidt frem.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

8
11
9
6
5
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11

- Annonce -

- Annonce -