Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

24

Skrevet af slettet bruger 1099 1636 dage siden - Direkte link

Jeg blev bare så harm og vred da jeg hørte det. Er mænds usle liv som enlige, som fraskilte, levende i usunde miljøer osv ikke relevant ift mænds sundhed? 

 

Vi kender efterhånden EU's "prioriteter". Havde det handlet om kvinder ville der have været overfokus på voldtægt, vold, kvindehandel, løn, alenemødre-status osv osv. Ift indvandring ville "prioriteten" være racisme, arbejdsløshed, udstødelse osv. 

 

Den mest foragtede og mindst anerkendte mennesketype på jorden må være hvide europæiske mænd. De har ingen problemer, overhovedet - ingen behov, ikke nogen dårlige statistikker. Maksimalt kan man skose dem for at tjene for mange penge og ikke være tilstrækkeligt altopofrende og multikulturelle. 

 

Hvornår har vi sidst set en film, eksempelvis, med en almindelig hvid europæisk mand som helt, fornyer eller problemknuser? De findes ikke, den fortælling er død. Skal en hvid europæisk mand portrætteres er han enten fascist, under tøflen eller voldelig/kriminel/stofmisbrugende. 


Skrevet af Tommy Jensen 1636 dage siden - Direkte link

Og alligevel er langt de fleste ting vi bruger i dag, opfundet af samme hvide europæiske mand (hvilket dog hovedsageligt er kulturens skyld. Målt på arbejdsindsats burde fx Kineserne være langt længere fremme hvilket man også kan se ske nu da de er ved at kopiere dele af den vestlige kultur).

 

Desværre er det i dag muligt at komme frem i verden alene ved at virke tilpads sørgelig og ved at brokke sig nok.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
3
8
11
9
8
18
8
4
12
11
13
10
8
17
15
11
7
10
14

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -