Værd at læse

00

Bioethicists Suggest Killing ‘Universally and Irreversibly Disabled’ Person Not Morally Wrong

Så starter debatten over there., og som vi alle ved, vil det sprede sig over til kontinentet, ligesom med alt andet der kommer derfra...

Sagen handler kort og godt om, at to bioetikere stiller spørgsmålstegn ved, om det virkelig er forkert at slå ihjel, hvis dem man slår ihjel blot er uproduktive mennesker, dvs. ikke-arbejdsduelige, og bruge organerne til mennesker der har potentiale til at komme sig igen, og blive raske og arbejdsduelige igen.

Man vil kunne spare mange penge på førtidspension på den måde. Omkring 20-80.000 menneskers organer om året vil kunne blive høstet og brugt til mennesker der kan komme sig igen og blive en del af arbejdsmarkedet igen. Jeg er ret sikker på, at folkene på et hundrede og firs grader-debatten vil synes det vil være det perfekte.

Desværre frygter jeg, med den debat der kører i Danmark om førtidspensionister og hvor meget svage borgere koster landet, betyder at flertallet eller en stor procentdel af danskerne går ind for at slå de handicappede ihjel for at bruge deres organer på dem der stadig har tid tilbage på arbejdsmarkedet.

Hvor blev etik og moral af? Kan den virkelig fordampe?

Kilde: K10

Panikken bredte sig hurtigt;o)

Læs artikel

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere