Kontakt 180Grader.dk
27

Skrevet af Klaus K 1371 dage siden - Direkte link

Det er jo ganske smart af dette kæmpestore multinationale industrikartel - medicinalindustrien - den store sponsor for sundhedsvæsenet.

De bruger massive midler på at støtte Public Health "forskning", der viser hvor vigtigt det er at være "sund" - underforstået: Afholdende overfor nydelsesmidler - cigaretter, øl, sukker, fed mad osv.

Man presser med politikernes hjælp danskerne med stadig flere krav, og nægter dem at bestemme, hvad de vil putte i munden. Rygning er nu forbudt i indendørs offentligt rum - om kort tid vil alkohol blive det. Vi har fedtskat og sukkerskat. Al nydelse skal udryddes - hvorfor?

Jo, for medicinalindustrien har en lille pille klar til at hjælpe de pressede danskere. Og deres købte læger står klar i fine, hvide kitler og forsikrer patienterne om, at det er godt, de tager deres pille. Så vil alle deres problemer forsvinde. "Og tag bare jeres børn med næste gang - vi har også piller til dem!"

Velkommen til Brave New World. En nation af pilleædere - det er en god overskrift.


Skrevet af Callesen58 1371 dage siden - Direkte link

Ja, fordi det er jo manglen på usund mad, der gør, at danskere æder så mange piller!

 

Vent liiige et øjeblik... Skyldes langt det meste sygdom ikke dårlig ernæring? Skyldes knogleskørhed ikke en mangel på knogleopbyggende næringstoffer (Calcium, D-vitamin, fosfor, magnesium), det samme for mange psykiske sygdomme (Selenium, kobber, C-vitamin, omega-3, B6, B3), kræft (Alt for lavt indtag af frisk frugt og grønt. Spiser man 2 kg frugt og grønt om dagen er ens kræft risiko lavere end 1%), kraftige menstruationssmerter (Overrasket? C-vitamin), hjertekarsygdomme (For meget fedt i blodet, magnesium, C-vitamin).

 

Jeg er ikke en absolut ekspert på sundhedsområdet, og derfor er det 100% at jeg har misset en masse vitaminer og/eller faktorer, men det giver alligevel et godt indblik i,  hvorfor danskere er så usunde: Vi spiser for lidt frugt og grønt, og for meget af alt muligt andet.

 

Og hvorfor fanden skulle medicinalindustrien være interesseret i at fjerne ting, som ALLE ved gør folk syge? Hvorfor skulle de fjerne deres egne indtægtskilder? Alkohol, som suger blandt andet B3 og C-vitamin ud af kroppen, hvidt sukker, som suger alverdens mineraler og vitaminer ud af kroppen, eller fed mand, som fylder blodet på med fedt og kombineret med hvid sukker giver sukkersyge. Forklar mig lige, Klaus, hvorfor du er så opsat på at slå dig selv ihjel langsomt?


Skrevet af Michael J 1371 dage siden - Direkte link

Præcist sagt. Og det "smarte" ved netop psykiatrien er, at de kan komme frem med nogle nye "diagnoser" selvom det videnskabelige grundlag bag er yderst tvivlsomt, og hvor diagnosen stilles ud fra en subjektiv vurdering (der mange gange tager 5-10 minutter), og ikke en rigtig fysisk test.

 

I dag kan vi så læse om et nyt produkt, antidepressiver, Lundbeck vil sende på markedet til kvinder med menstruationsproblemer.

- Annonce -


Skrevet af Mads M 1371 dage siden - Direkte link

Måske skulle den rygende del af sundheds-maffiaen ikke blande sig i hvad andre indtager.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

15
54
13
7
3
14
4
17
14
32
4
9
11
17
14
18
6
32
8
3

- Annonce -


- Annonce -