Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

27

Skrevet af Klaus K 1603 dage siden - Direkte link

Det er jo ganske smart af dette kæmpestore multinationale industrikartel - medicinalindustrien - den store sponsor for sundhedsvæsenet.

De bruger massive midler på at støtte Public Health "forskning", der viser hvor vigtigt det er at være "sund" - underforstået: Afholdende overfor nydelsesmidler - cigaretter, øl, sukker, fed mad osv.

Man presser med politikernes hjælp danskerne med stadig flere krav, og nægter dem at bestemme, hvad de vil putte i munden. Rygning er nu forbudt i indendørs offentligt rum - om kort tid vil alkohol blive det. Vi har fedtskat og sukkerskat. Al nydelse skal udryddes - hvorfor?

Jo, for medicinalindustrien har en lille pille klar til at hjælpe de pressede danskere. Og deres købte læger står klar i fine, hvide kitler og forsikrer patienterne om, at det er godt, de tager deres pille. Så vil alle deres problemer forsvinde. "Og tag bare jeres børn med næste gang - vi har også piller til dem!"

Velkommen til Brave New World. En nation af pilleædere - det er en god overskrift.


Skrevet af nha 1603 dage siden - Direkte link

@KK

 

Der er noget galt.

 

Du har haft et indlæg som nævner både ordene "cigaretter" & "Rygning" stående til offentligt skue i over 5 timer og 25 minutter og ingen af de sædvanelige trolls har kastet sig frående over dig... du har vel ikke gjort dem fortræd Hr. K.? ;)


Skrevet af Hr Hansen 1603 dage siden - Direkte link

Nej, men KK kan jo ikke skrive et indlæg uden at han skal tilsvine den store stygge medicinalindustri. Da han jo mener at det tager hans frihed til at tilsvine den luft som vi andre skal indånde.

 

Men KK glemmer igen og igen krisen.

Samtidigt så glemmer han at det ikke er sundhedsstyrelsen eller medicinalindustrien som propper piller i munden på folk. Det er satdigt lægen som gør det.

 

Det ville være det samme som at give tobaksindustrien skylden for alle de tobaksskodder der ligger i bybilledet. Men KK har jo kun et agenda. At få rygeloven omstødt.

 

Men med den propaganda og løgne og manipulation han bruger, har selv rygerne taget afstand fra KK. Der er nogle enkelte rygere som støtter ham. Men det er også rygere som mener at friheden for at slippe for tobaksrøg - ikke har noget med frihed at gøre.

 

Frihed er vel også at være fri for røg. Men det mener KK jo ikke er i orden.

 

Hvad så nha. Er du KK nye logerende hund ?

 

Men nu du siger det, så kan KK jo ikke se et indlæg med ord som piller, medicin, fedme og bare det har lidt med tobak at gøre før han skal komme med den samme smørre igen og igen. Men skidt. Han gør det kun værre for rygerne da KK er et godt bevis for hvilken "frihed" rygerne går ind for.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Callesen58 1603 dage siden - Direkte link

Ja, fordi det er jo manglen på usund mad, der gør, at danskere æder så mange piller!

 

Vent liiige et øjeblik... Skyldes langt det meste sygdom ikke dårlig ernæring? Skyldes knogleskørhed ikke en mangel på knogleopbyggende næringstoffer (Calcium, D-vitamin, fosfor, magnesium), det samme for mange psykiske sygdomme (Selenium, kobber, C-vitamin, omega-3, B6, B3), kræft (Alt for lavt indtag af frisk frugt og grønt. Spiser man 2 kg frugt og grønt om dagen er ens kræft risiko lavere end 1%), kraftige menstruationssmerter (Overrasket? C-vitamin), hjertekarsygdomme (For meget fedt i blodet, magnesium, C-vitamin).

 

Jeg er ikke en absolut ekspert på sundhedsområdet, og derfor er det 100% at jeg har misset en masse vitaminer og/eller faktorer, men det giver alligevel et godt indblik i,  hvorfor danskere er så usunde: Vi spiser for lidt frugt og grønt, og for meget af alt muligt andet.

 

Og hvorfor fanden skulle medicinalindustrien være interesseret i at fjerne ting, som ALLE ved gør folk syge? Hvorfor skulle de fjerne deres egne indtægtskilder? Alkohol, som suger blandt andet B3 og C-vitamin ud af kroppen, hvidt sukker, som suger alverdens mineraler og vitaminer ud af kroppen, eller fed mand, som fylder blodet på med fedt og kombineret med hvid sukker giver sukkersyge. Forklar mig lige, Klaus, hvorfor du er så opsat på at slå dig selv ihjel langsomt?


Skrevet af Hr Hansen 1603 dage siden - Direkte link

Nu er det jo sådan at KK mener at hvis alle var rygere, så var der ingen sygdomme og ingen finanskrise.

 

Smøgerne er som lykkepiller og de har ingen nigative sider.

 

Selv for ufødte børn er tobaksrygende gravide en fordel.

Ufødte børn bliver ikke syge hvis mor er ryger.

 

Så glem alt om at snakke sygdomme med KK.

 

Men lad os se om han er stærk nok i rygertroen den dag han selv bliver ramt af en følgesygdom af hans afhængighed til nikotin. Om han tør sige nej til medicinalindustriens produkter. Jeg tror det ikke.


Skrevet af Michael J 1603 dage siden - Direkte link

Præcist sagt. Og det "smarte" ved netop psykiatrien er, at de kan komme frem med nogle nye "diagnoser" selvom det videnskabelige grundlag bag er yderst tvivlsomt, og hvor diagnosen stilles ud fra en subjektiv vurdering (der mange gange tager 5-10 minutter), og ikke en rigtig fysisk test.

 

I dag kan vi så læse om et nyt produkt, antidepressiver, Lundbeck vil sende på markedet til kvinder med menstruationsproblemer.


Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Måske skulle den rygende del af sundheds-maffiaen ikke blande sig i hvad andre indtager.


Skrevet af _slettet_bruger_1206 1603 dage siden - Direkte link

Skulle vi nu ikke bare lade det være op til folk selv om de vil spise piller eller ej. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

11
13
10
6
10
22
6
5
10
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15
58

- Annonce -

- Annonce -