Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

7

Skrevet af Søren Nielsen 1610 dage siden - Direkte link

Min hustru (dengang 50 år) fik for 20 år siden en livstruende blodprop i hjertet og blev akut behandlet med en ballonudvidelse to gange uden resultat.Hun blev derfor indstillet til en bypassoperation, men da der var 1½ års ventetid og mange patienter døde før og efter operationen, besluttede hun sig til at få EDTA-behandling, som blev foretaget af lægen Knut Flytlie i Vejle. Da der ikke var tilskud fra det offentlige, måtte vi selv betale den serie behandlinger, der var nødvendige. Ved en senere undersøgelse af kardiologerne på OUH, der havde foretaget de forudgående resultatløse ballonudvidelser )det var før stenten var opfundet), var deres konklusion, at hendes tilstand var lige så god, som hvis hun havde fpet lavet den planlagte bypassoperation.

Siden får hun en EDTA behandling ca. hver 3. måned og har hele tiden haft det godt. Det passer nogenlunde med, at vi samtidig skal have kaffemaskinen afkalket. Der bruger vi edikesyre og ikke EDTA. Jeg har selv for et par år siden fået en ballonudvidelse og lagt en stent ind og har det godt med det, Da jeg spurgte kardiologen på Svendborg Sygehus, om det ikke var muligt at fp en alternativ løsning f.eks. med EDTA, klappede han i som en østers og sagde "så slutter vi samtalen". En sådan arrogance havde jeg ikke ventet, men en saglig forklaring på afvisningen.


Skrevet af Teiresias 1610 dage siden - Direkte link

Jeg har personligt mødt flere som har været ude for nogenlunde samme uforstående, uempatisk og/eller arrogant reaktion fra det konventionelle sundhedssystem, efter de havde fået det videnskabelig dokumenterbart, mærkbart og synligt bedre af EDTA-behandling. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

11
13
10
6
10
22
6
5
10
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15
58

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -