Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

- Annonce -

35

+5 Skrevet af _slettet_bruger_7786 967 dage siden - Direkte link

Jeg er dybt chokeret. Jeg troede ikke at den slags kunne finde sted.

 

Godt det ikke er sådan i Danmark eller EU. Selvfølgelig er der nogle enkelte frisører og pizzariaer som snyder lidt i skat og anvender sort arbejdskraft, men de rigtig store virksomheder og banker, kan man heldigvis stole 100% på. Ja for ikke at nævne vore politikere. De er alle samme bundærlige og interesserer sig kun for at verden skal blive et meget bedre sted for dig og mig.

 

Kariere, penge og egne interesser har ingen indflydelse på deres beslutninger eller dømmekraft.

 

(ironi og sågar sarkasme kan være anvendt i dette indlæg)


+2 Skrevet af Carsten West 967 dage siden - Direkte link

Som sædvanlig fremragende journalistik af Klaus K.

Måtte hans gode eksempel vise vejen for de øvrige medlemmer af standen.


+1 Skrevet af Skou 967 dage siden - Direkte link
Fremsatte falske videnskabelige teorier i officielle rapporter  
Det samme gør Miljøministeriet med deres klimaforudsigelser om 85 år.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

Interessant sammenligning - og der er vel også en business-case bag klimateorierne? En stor industri, der kan tjene massive summer på at sprede en falsk teori & lede hele verden på vildspor, ligesom medicinalindustrien gjorde med passiv rygning & afhængighedsteorien ... ?


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

Jep - der er store analogier.


+3 Skrevet af Soren Hojbjerg 967 dage siden - Direkte link

Der er i hvert fald store ligheder mellem FN's klimamål og FN's tobaksmål:

 

Framework Convention

 

Framework Convention

 

Same, same.


+1 Skrevet af Klaus K 965 dage siden - Direkte link

Det står jo i hvert fald klart, at det er medicinalindustrien, der påvirker FN's påståede tobaksmål:

WHO launches partnership with the pharmaceutical industry to help smokers quit

Hvis du læser den underliggende artikel, vil du se, at én af anti-tobakseksperne, Jack Henningfield, har været med til at udarbejde Framework Convention of Tobacco Control ... mens han samtidig havde personlig økonomisk gevinst ved, at der blev indført rygeforbud.


Skrevet af Ramon Harud 967 dage siden - Direkte link

En stor industri, der kan tjene massive summer på at sprede en falsk teori & lede hele verden på vildspor, ligesom medicinalindustrien gjorde med passiv rygning & afhængighedsteorien ... ?

Den parallel holder ikke. Medicinalindustrien er større og en stærkere spiller end tobaksindustrien.

 

Her og nu er de industrier (og nationer), der lever af at sælge fossile brændstoffer langt større end dem, der udbyder alternativerne. Tilmed afhænger stort set alle øvrige industrier stadig af olie og kul. De økonomiske interesser i at overdrive klimaproblemet er meget begrænsede i det store billede.


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

"Medicinalindustrien er større og en stærkere spiller end tobaksindustrien."

 

Der er bare lige den hage ved det at pga. de retsager der har været om tobak, så har discovery-processen fået gjort en hel del dokumenter om hvad der foregik internt i tobaksindustrien gjort tilgængelige for offentligheden.

 

... og det er ikke ligefrem noget der tegner et billede at tobaksindustrien som den rene uskyldighed.

 


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

..det er ikke ligefrem noget der tegner et billede at tobaksindustrien som den rene uskyldighed.

Det er jeg ikke så sikker på, at du har ret i. Tobaksindustrien er formentlig ikke bedre end de fleste store industrier, men de er med 100% sikkerhed engle i forhold til medicinalmafiaen.

Påstanden om, at tobaksindustriens ondskab er bevist i de offentliggjorte docs i tobaksarkivet fremsættes jo af anti-rygelobbyen, dvs af medicinalmafiaen. Men hver gang man går i dybden i tobaksarkivet for at checke en af påstandene, så finder man, at det er påstanden, der ikke holder.

Se fx. én af påstandene gennemhullet af Michael Shaw, direktør i Interscan Corp, US-ekspert i luftmålinger - den om, at tobaksindustrien vidste, at sidestrømsrøgen (i passiv rygning) er giftigere end mainstream røg (som rygerne indtager):

Secondhand Smoke, Third-Rate Science


Mit Facebook-opslag om dette er HER.


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

Her og nu er de industrier (og nationer), der lever af at sælge fossile brændstoffer langt større end dem, der udbyder alternativerne.

Mon ikke det er vigtigere, om disse industrier fletter fingre med myndighederne, end om de er store? Det forhindrer selvfølgelig ikke, at begge dele kan være tilfældet. Medicinalindustrien er enorm, og den sidder samtidig med myndighederne på skødet. Myndighederene hopper og danser jo for medicinalmafiaen - af åbenbare årsager:


Korruptionsskandale: Globale drug-giganter finansierer sundhedsstyrelsen


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

Problemerne med penge i politik i USA siden citizens united dommen og den måde det udnyttes af af særligt Koch-brødrene er vist efterhånden ret veldokumenteret.

... uanset hvor meget ret du evt. måtte have i at der er brodne kar i medicinalinsudstrien og sundhedsvæsenet.


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

At du kan sammenligne disse to forhold viser, at du ikke helt har forstået omfanget af medicinalmafiaens indflydelse i den vestlige verden. Læs den underliggende artikel, når du har tid:

Anti-ryge eksperter var betalt af Big Pharma


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

Jeg har intet specielt tillidsforhold til "Big Pharma" og det ville bestemt ikke overraske mig, hvis de var bund-korrupte (som mange andre i international erhvervsliv).

 

Men jeg bekymrer mig nu betydelig mere om den anden problemstilling.

Både i forhold til klimaet fremtid, men også i forhold til vestlig demokrati som helhed. USA er reelt ikke længere et demokrati.

Jeg er ikke den store medicin-bruger. Jeg undgår helst piller. Og jeg føler egentlig heller ikke at sanktioner overfor rygning på nogen måde ville få mig til at øge mit medicin-behov. Med mindre man har en reelt sygdom, så kan man jo bare lade være at tage det skidt - uanset korruptionen.


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

Fornuftigt af dig, Peter - men før eller siden vil du blive syg alligevel som følge af medicinalmafiaens stigende indflydelse. De arbejder aktivt på at gøre flere folk syge: Enten "rigtigt" syge, ved at svække folks immunitet overfor sygdom - eller "falsk" syge, ved at lobbye for udvidelse af grænserne for, hvad man kan kalde sygdom.

Det lyder som konspirationsteorier - men det er sandheden. Husk, at monsteret lever af sygdom. Og de er hamrende ligeglade med sundheden - det er en business. Jeg opfordrer dig kraftigt til at læse artiklen - den 2. halvdel handler om dette.


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

Som andre gamle sure mænd kan jeg vel selv bestemme om jeg vil går til lægen.


+2 Skrevet af Klaus K 967 dage siden - Direkte link

Indtil videre måske. Men der gøres jævnthen ihærdige anstrengelser for at få sat en stopper for det:

Radikale: Mænd skal tvinges til lægen

Årsagen? Gæt selv ...

Giver medicinalindustrien skjult økonomisk støtte til rød blok?


Skrevet af Peter Mogensen 967 dage siden - Direkte link

Well...

 

Nok er det en tosset ide, men der er stadig et stykke vej til at trække mig skrigende på apoteket og trække udgiften til medicin via SKAT i min løn.

 

Jeg udelukker ikke at Manu Sareen kunne på den ide... men jeg er stadig mere bekymret for andre ting.


+2 Skrevet af Klaus K 965 dage siden - Direkte link

Det er ikke det, der er sagen, Peter - sagen er, at staten har givet medicinalmafiaen monopol. Den dag du bliver syg, er dine alternativer til medicinalmafiaens sundhedsvæsen små og usle.


Skrevet af Peter Mogensen 965 dage siden - Direkte link

Hvilket alternativ kunne du da ønske dig?

Homøopati?


+2 Skrevet af Klaus K 965 dage siden - Direkte link

Så vidt jeg kan se her, er der mange alternativer, som der ikke er nogen grund til at underlægge en global, kriminel mafia.


+1 Skrevet af ckh 958 dage siden - Direkte link

Sagen er vel i sin gribende enkelthed, at de store industrier er i stand til at "overtale" politikerne til at gøre tiltag, som gavner industrien. At såvel medicinalindustrien og tobaksindustrien benytter musklerne skyldes i væsentlig grad, at vore politikere er modtagelige for korruptionen. Prøv blot på at iagtage de regler og love, som fremkommer fra EUkommissionen - de er ofte udtænkt af industrien, som derved kan forøge indtjeningen. Det ganske vist nu næsten tyve år siden, at en schweizisk bankdirektør fortalte mig, at trods mange politiske skrålerier om det modsatte, så ville skattely aldrig blive aldeles lammede, da flertallet af den daværende EUkommission havde personlige konti i alpelandet. Jeg tror ikke de nuværende politikere er meget anderledes. (hvad står f.eks. Juncker for ?).

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

9
7
7
9
17
3
2
8
34
6
15
58
13
8
3
15
4
17
14
33

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K- Annonce -