Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

Skrevet af Henning Rolapp 1603 dage siden - Direkte link

TAK for at der stadig findes sådanne mennesker i Danmark.

Den mand Knud von der Behrens er fantastisk god.

 

Sådanne mennesker er vores eneste chance for at kunne opretholde et samfund, som vi kan være bekendt med at kunne videregive til vores børn.


Skrevet af Kim Ursin 1603 dage siden - Direkte link

Det er, som jeg flere gange har nævnt, respektløst overfor eleverne ikke at give dem ordentligt undervisnings. I Folkeskolen ser man ofte at vikaren er gymnasieelev med en dvd i hånden. Det fortæller eleverne at deres undervisning er ligegyldig.

 

Naturligvis kan modellen de fremviser ikke uproblematisk overføres til folkeskolen, fordi der skal være plads til alle også dem der ikke er så kvikke, men det mindste man kan forlange er god og forberedt undervisning alle dage, også når læreren er syg eller på kursus. Når der er elever der opfører sig som vilde dyr burde det føre til en opringning til forældrene, der så kan sidde med i undervisningen sammen med deres barn. Når far har mistet to dagslønne på den konto, så gætter jeg på ungen ændrer adfærd.

 

Og så er jeg iøvrigt fortaler for at genindføre eftersidning, skole om lørdagen og at fjerne 3-4 ugers ferie.


Skrevet af Helle 1603 dage siden - Direkte link

Der er jo netop også plads til de ikke så kvikke på den skole. De giver de ældre elever løn for at læse ekstra med dem, med det resultat, at de stort set ikke har nogen, der får specialundervisning. Smukt!

 

Gid, der var flere af den slags skoleledere her til lands.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

11
13
10
6
10
22
6
5
10
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15
58

- Annonce -

- Annonce -