Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

20

+1 Skrevet af hammerlein 1477 dage siden - Direkte link

"Konklusion
Politiken skriver at ”Sidste uge udtalte Helmuth Nyborg sig som iq-ekspert i medierne. Det kommer ikke til at ske igen. [...]”. Det tror jeg nu nok, for der er ingen andre i Danmark mig bekendt som ved mere om emnet end Helmuth Nyborg, i hvert fald ingen som tør stå frem med så politisk ukorrekt forskning (rigtig eller ej)."

 

Men nu har DR og de andre medier jo netop noget at hænge hatten på, og en perfekt undskyldning for netop ikke at bruge ham som ekspert. De samme medier har såmænd før udnævnt totalt håbløse folk til eksperter.


+5 Skrevet af Svend 1477 dage siden - Direkte link

Helmuth Nyborg har begået den store fejl, at han har forsket i og konkluderet på det, alle kan se, nemlig at nogle folkeslag har ringere evner end andre. Det falder selvfølgelig de (for andres penge) uendeligt gode mennesker, der har oversvømmet Danmark med krigeriske idioter, for brystet.

 

Helmuth Nyborg er lige så dum som vi almindelige, der ikke tror på, at man kan konstruere idioter om til genier, sådan som socialister og liberale tror. Det er sidstnævnte så dybt fornærmede over, at de vil gribe til alverdens uvidenskabelige plat, for at få smidt Helmuth Nyborg aht..


Skrevet af Emil O. W. Kirkegaard 1477 dage siden - Direkte link

Give me a dozen healthy infants, well-formed, and my own specified world to bring them up in and I'll guarantee to take any one at random and train him to become any type of specialist I might select – doctor, lawyer, artist, merchant-chief and, yes, even beggar-man and thief, regardless of his talents, penchants, tendencies, abilities, vocations, and race of his ancestors. I am going beyond my facts and I admit it, but so have the advocates of the contrary and they have been doing it for many thousands of years. [p. 82] [12]

https://en.wikipedia.org/wiki/John_B._Watson#.22Twelve_infants.22_quotation

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Svend 1477 dage siden - Direkte link

Og så?


+1 Skrevet af _slettet_bruger_6298 1477 dage siden - Direkte link

Så du kritisere Helmuth for at have brugt forskningsmidler til noget som vi allerede vidste?


+2 Skrevet af CSN 1477 dage siden - Direkte link

Tillykke til Nyborg. I det politisk korrekte klima nu om dage, er det nærmest et adelsmærke at blive forkastet af eliten. 

 

Nyborg er nu i samme sværvægterklasse som Bjørn Lomborg. 

 

Fremragende fremstilling på din blog i øvrigt. 

 

Ska man le eller græde?


+2 Skrevet af Vestergaard 1477 dage siden - Direkte link

Hvis sandheden ikke passer ind i det forudbestemte verdensbillede, så må sandheden med alle midler bekæmpes og undertrykkes.

 

Det giver mindelser om den katolske kirkes reaktion på Galilei og Kopernicus.

 


Skrevet af CSN 1477 dage siden - Direkte link

FN er blevet gjort opmærksom på at det Nyborg henviste til var politisk ukorrekt, hvorefter det selvfølgelig får lov at forsvinde sporløst. (Min teori)


+3 Skrevet af Diktatoren 1477 dage siden - Direkte link

Han siger nu mange ting, og sandheden er ilde hørt. Intelligens har man fundet ud af er arveligt. Det kunne man vel også regne ud. Når tabere parrer sig får de sjovt nok taberbørn. Derved der ingen problemer i for samfundet betaler når de ikke kan forsørge sig selv. 

 

Jeg mener også at Helmuth sagde en gang: der sker ikke længere en naturlig frasortering af tabere.


Skrevet af Havkatten 1477 dage siden - Direkte link

Jeg mener også at Helmuth sagde en gang: der sker ikke længere en naturlig frasortering af tabere.

 

Du er jo i al fald en bekræftelse på den tese.


Skrevet af P D Hansen 1477 dage siden - Direkte link

Læs selve afgørelsen (som Politiken kalder en "dom") her:

 

http://fivu.dk/forskning-og-innovation/rad-og-udvalg/udvalgene-vedrorende-videnskabelig-uredelighed/afgorelser/2013/afgorelse-fra-uksf-i-klage-fra-jens-mammen-m-fl-over-helmuth-nyborg-anonymiseret.pdf

 

Afgørelsen er anonymiseret - men en (inkompetent eller udspekuleret?) embedsmand har alligevel ladet Nyborgs navn indgå i filnavn og link... 


Skrevet af Emil O. W. Kirkegaard 1477 dage siden - Direkte link

Klagere har søgt aktindsigt for at få dokumenterne. Men anonymiseringen er useless, da man ud fra de brugte termer kan identificere artiklen.


Skrevet af _slettet_bruger_12338 1477 dage siden - Direkte link

øhhm..Emil. inden du udgiver det, genovervej lige:   'sandsynligheden for at lave en fejlagtig kildehenvisning er bare 2%'

Som udgangspunkt skal kilder være i orden uden nogen slinger. På 20 artikler kan der måske forventes at finde en enkelt bøf, men 2% fejlmagn finder jeg(personligt, ved ikke hvad andre mener om det) alt for højt. Ellers pænt skrevet, og jeg giver dig ret i det burde være blevet fanget i peer-reviewet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

2
11
13
10
6
10
22
6
5
10
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15

- Annonce -


Om Emil O. W. Kirkegaard
Ikke tilhænger af nogen bestemt ideologi, men har foragt for politikere og dem der gerne vil gemme problemer af vejen. Skriver for...

Se Emil O. W. Kirkegaards profil
eller
Følg Emil O. W. Kirkegaard
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -