Kontakt 180Grader.dk
17

Skrevet af Michael Bernard 1370 dage siden - Direkte link

KK's uendelige crusade imod dem er ønsker at hjælpe andre, er trættende, men gudskelov kan manden vælge hjælpen fra... Så sparer vi andre da de skattekroner. Skulle han være så "uheldig" at blive genoplivet ved et hjerteanfald, må jeg undskylde på lægernes vegne, de ønskede blot at hjælpe, deres fejl... her er en hindbærsnitte.


Skrevet af Michael J 1370 dage siden - Direkte link

Du blander vist tingene lidt sammen. Læger har afgivet lægeløftet, men medicinalbranchen har kun forpligtet sig over for aktionærerne, og de vil have profit.

 

 


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

@ Michael Bernard:  Det er trist, at mine indlæg trætter dig. Omvendt tvinger ingen dig til at læse dem. Jeg skriver dem såmænd blot, fordi de ikke fremgår andre steder på dansk.

Det lader til, at de traditionelle danske medier mener, at gode hensigter er nok - men som du kan se: Gode hensigter fører ikke sjældent til dårlige resultater.

Du skriver, at jeg kan vælge hjælpen fra. Well: Er det ikke en meget tyndt argument for at lukke debatten ned om et vigtigt emne? Du synes måske ikke, det er alvorligt, at sundhedsvæsenet slår tusindvis af mennesker unødvendigt ihjel hvert år? Er dette ikke en debat værd?

- Annonce -


Skrevet af Qda Plydsmaas 1370 dage siden - Direkte link

Men endnu mere trættende er de tilbagevendende personlige angreb på Klaus K og andre rygere.

Læs eller se det der er i de ting der henvises til og glem had og modvilje til den der har skrevet en tekst.

Hvad rager det andre at De der benytter den teknik synes Klaus eller andre der mener som han er nogle dumme svin. Det er kedsommeligt og tjener kun til at afspore en mere hensigtsmæssig debat.Skrevet af RonPaulist 1370 dage siden - Direkte link

Ja, det er så fint at de selv holder øje med det.

 

Der kan skrives romaner over de fejl danske hospitalsansatte begår dagligt. Men hvem gider høre om det hvis de står foran en operation. 

 

Jeg skal aldrig behandles på et dansk hospital. Mage til opblæste amatører.

 


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

De 5.000 dødsfald, som er opgjort i Danmark, viser kun dødsfald på hospitaler. Ikke dødsfald som følge af drugs, og dødsfald blandt outpatients, dvs. patienter under medicinsk behandling, som ikke er indlagt på sygehus.

Ifølge artiklen er de årlige dødstal i USA opgjort på følgende områder - Death by Medicine:

* Bivirkninger medicin: 106.000

* Lægefejl: 98,000

* Liggesår (hospitaler): 115,000

* Infektioner (hospitaler): 88,000

* Fejlernæring (hospitaler): 108,800

* "Outpatients": 199,000

* Unødvendige procedurer (hospitaler): 37,136

* Kirurgiske fejl (hospitaler): 32,000


Total: 
783,936


Tallene kan ifølge forfatterne godt være højere, da det er et konservativt estimat. Det er endvidere kendt, at der foregår stor underrapporttering på dette område.


Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1370 dage siden - Direkte link

Så sikrede de sig endelig en førsteplads. Men de har også hængt i længe.

OL guld i mord til lægerne.


Skrevet af Jacob Lund 1370 dage siden - Direkte link

Stop nu, Hansen.

 

At debattere med nikotinafhængige fra rygerlobbyen er som at spise suppe med en gaffel, uanset hvor ihærdigt du prøver, så vil substansen blive tilbage i tallerkenen.


Skrevet af Jacob Lund 1370 dage siden - Direkte link

Prøv at klikke på KK's profil, så vil du opdage, at der ud af knap 30 startede tråde kun er 5, fem, der ikke promoverer rygning.

 

Det siger vist alt om fanatismen og indgangsvinklen hos den profil!

 

Men derfor kan han selvfølgelig godt være god ved børnene, hvis de altså kan tåle røgen. =/;-)


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Mange mennesker har svært at acceptere nye oplysninger, som rokker ved deres barnetro. Det er et såre menneskeligt træk, for barnetroen er altid tæt linket til den enkeltes identitet: Man føler derfor de nye oplyninger som et angreb på sin identitet ... 

Og derfor forsvarer mange sig mod nye oplysninger ved at slå igen med et personligt modangreb. Som Jacob Lund viser herover ved brug af den klassiske "kill the messenger" taktik - Ad hominem angrebet: Artiklens forfatter "promoverer rygning", ifølge en statistik udvalgt af Jacob Lund selv ... uha-uha. Forfatteren går ind for personlig frihed - han må bestemt være "ond".

Men denne opfattelse passer givetvis ind i Jacob Lunds og de fleste andre folks barnetro, der jo som bekendt går ud på, at læger & medicinalfabrikanter er "gode" og at det, de gør er "godt". De har jo i hvert fald en god hensigt - bekæmpelse & lindring af sygdom. De fine hvide kitler & lange akademinske titler understøtter denne tro. 

Men hvad så, hvis det viser sig, at netto-resultatet af det medicinske establishments arbejde på en lang række områder er, at det gør "more harm than good"? Er det ikke et for vigtigt emne til at man blot afviser det og stopper al debat med platte forsøg på at gøre meddeleren utroværdig?

Åbenbart ikke. Næsten halvdelen af indlæggene her er ad hominem angreb eller stråmænd. De burde handle om artiklens indhold - at medicinalindustriens produkter & lægefejl i kombination slår millioner af mennesker ihjel hvert år. I stedet handler de om forfatterens påståede "agenda" ... det er pinligt for de pågældendes intellektuelle kapacitet, og det er pinligt for 180grader.


Skrevet af Maroan 1370 dage siden - Direkte link

Hr. Hansen, Hr. Hansen, Hr. Hansen dog.... De hidser Dem så meget oppe at De risikerere at få piben galt i halsen... ;-) Få lidt luft og prøv at være lidt saglig. Jeg har fulgt debatten mellem Dem og Klaus K, og på et eller andet led er der et eller andet der blinder Dem hver gang Klaus K er på banen med et indlæg. Og De skriver selv om at diskuterer tingene på et belyst grundlag... Pudsigt nok bemærker jeg her at De ganske behændigt drejer debatten væk fra det pågældende indlæg for at få luft for hvad? Had?

Sørgeligt Hr. Hansen, sørgeligt...


Skrevet af RonPaulist 1370 dage siden - Direkte link

Lægerne behandler i blinde. Men de ved jo heller ikke hvad industrien kommer i produkterne. Industri er industri uanset om det er biler, briller eller piller. Noget værre lort.

 

Det handler om at tjene penge. Ikke om kunderne tager skade af produkterne.

 

Produktansvar er der åbenbart ikke noget der hedder i medicinalbranchen. Kemo slår ihjel. Men selv PR organet Kræftens Bekæmpelse vil ikke have ikke-industrielle producenter af cancer medicin på banen. Det ville jo betyde KB skulle nedlægges. Og det er da skidt for karrieren og pengepungen. Nok mest det sidste.

 

Det har aldrig handlet om patienterne. Det samme kan siges om tobaksproducenterne. De tænker også kun på penge. Men benægter det i det mindste ikke.

 

Jeg glæder mig over den indiske medicin baron, der tjener fedt på kopimedicin. Uden kopimedicin ville millioner have været ilde stedt. Vestlige producenter klynker over deres levebrød bliver truet. Hvad med de millioner af syge mennesker uden adgang til livsvigtig medicin??? Det har de fortjent??

 

De vestlige medicinalforetagender's ansatte inklusive aktionærer burde alle stilles for menneskerettighedsdomstolen for de forbrydelser de har begået. Og noget siger mig det er lige op over. Sæt dem på kemo og gmo føde resten af deres dage. 


Skrevet af Maroan 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg bemærker at rygning og tobaksrygning er skrevet med fed skrift.. Betyder det at De ikke har læst artiklens essens Hr. Hansen? Eller har De kun ledt efter ord der begynder med R eller T, fordi indægget er skrevet af KK?

Jeg er personlig blevet træt af al den hetz der er omkring rygning. (Til Deres orientering er jeg holdt op med at ryge for 2 år siden)

Næ, lad os snakke om noget andet, som for eksempel lægesjusk -også herhjemme- der koster temmelige mange live -Jamen hov, var det ikke netop det KK prøvede at tale om?

Det kunne have været interresant at debattere netop det emne istedet for at skyde efter manden...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Jeg bemærker at rygning og tobaksrygning er skrevet med fed skrift.. Betyder det at De ikke har læst artiklens essens Hr. Hansen? Eller har De kun ledt efter ord der begynder med R eller T, fordi indægget er skrevet af KK?

Det handler iom rygning. Læs selv Klaus Ks ord.

Klaus K blog Læs artiklen ved at klikke på linket ... det er netop medicinalindustren, der giver rygning skylden for de mange dødsfald.lørdag kl. 14:01 · Synes godt om · 1

Klaus K blog


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg forventer standardsvaret er, at når artiklen ikke er trykt i et anerkendt tidsskrift, er det selvfølgeligt fordi medicinalindustrien kontrollerer alle medicinske tidsskrifter

Du gør selv brug af det mest trivielle standardsvar, der benyttes hvergang sundhedsvæsenets store pharma-sponsor kritiseres: ad hominem attack.

Mener du seriøst, at medicinalindustrien ikke har kontrol over indholdet i den medicinske litteratur? Den industri, der betaler majoriteten af researchen og er stort set ene-annoncør i tidsskrifterne?

Spændende ... men desværre ikke sandsynligt andre steder end i eventyr. Folk vil gøre (stort set) alt for karriere og penge. Læger er folk. Og iøvrigt er katten ude af sækken:

Læs en tidligere drug-sælges beretning om sit arbejde med en række læger for GlaxoSmithKline. Selskabet blev fornylig idømt en bøde på 18 mia kr, og har erkendt at have haft 49.000 amerikanske læger på lønningslisten som "foredragsholdere" - i.e. skjulte sælgere af Glaxo's produkter:

Medicinal-sælger: Vi "hjernevaskede" lægerne til at give vores drugs til børn


Skrevet af MajC 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Fuldkommen enig Steffen Larsen. Der er en verden til forskel på selvvalgt risikoadfærd hvor den enkelte har vejet fordele og ulemper op imod hinanden og så på at gøre som autoriteter i kitler anbefaler/tilbyder i den tro at det vil gavne en.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Værd at nævne at læger og medicin i USA checkes og godkendes af staten. Mon ikke man skulle fyre den og lade markedet gøre sit arbejde


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Jeg må le...

Helt sikkert, det er da naturligvis markedets interesse at sælge den rigtige medicin og ikke bare sælge meget.

Sidste fine eksempel på dette må vel være, de fine metalhofter som man allerede havde konstateret ubrugelige for 20 år siden og sjovt nok finder en producent ud af at det er i markedets interesse at lave dem igen.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Igen, sundhedsvæsnet er i høj grad styret af staten så mon ikke vi skal fyre den og lade markedet komme til


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link


Nogen skal jo være i stand til at stå med moralen, og til dette er man nød til at stole på nogen. Og da økonomisk interesse ikke er bundet af moral eller etik, så gør det jo markedet til en ringe sparrings partner.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Svindel og humbug er statens værk. Alm. iværksættere er nødt til at respektere moral og etik ellers er der ikke nogen som vil kendes ved dem


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

....Ja det svar giver så ingen mening. Men du er da naturligvis fritstillet til at være uenig med mig.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Du skal tænke på at økonomiske interresser er drevet af moral og etik, ellers ville de ikke nå særlig langt, med mindre de enten direkte eller indirekte kan tvinge folk til at bruge deres skidt


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Og alligevel lykkedes det masser af firmaer at blive ganske rige på at skide moralen langt ned i halsen. Et fint dansk eksempel må vel være Handi-help som malkede statskasse for en større sum penge, uden at levere den service der blev betalt for.

Er det så stadig din teori, at det var statens skyld, der blev svindlet med den service der var købt?

Sælger man håndkøbsmedicin til gavn for sig selv eller brugerne.

Når en bank gambler dine penge væk, som en stor del af finanskrisen er genereret af, er det så et udtryk for god moral.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Du skal jo ikke sidde og hive eksempler frem hvor staten er dybt involveret hvis du skal sidde og sige markedet er skurken


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Så hvis det er staten der har købt en service, så er det statens skyld hvis det er dårlig forretning?

Hmm måske du kunne komme med et eksempel på en profitabel forretning der er drevet af moral og ikke omsætning!


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Desværre så er den danske stat bygget op sådan at den tvinger folk til at betale sig. Det giver den selvfølgelig et frirum som ellers ikke eksisterer normalt, der gør at den kan sløse mere med pengene, Det skaber desværre nogle forhold der gør at svindel mm. bedre kan trives. Finanskrisen 2008 var også et godt eksempel på hvordan staten kan vildlede markedskræfterne til at spille hazard med andre folks penge og hele økonomier i det hele taget


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Nu er stater i det store hele finansieret af skatter og da de ikke er frivillige så har du ret. Dog har grækerne lige afprøvet at lade folk bidrage på frivillig basis, med ringe resultater.

Men hvis de private firmaer der sælger service til staten, er drevet af lutter moral og etik så skulle det jo alene sørge for at man altid fik hvad man betalte for.

Bankerne klarede fint finanskrisen uden statens hjælp, derimod blev det så diverse starters opgave, og redde de ellers etik forfattede og moral bevidste banker.


Skrevet af ianarki 1370 dage siden - Direkte link

Hvis du vil ha en stat så må du også affinde dig med de groteskheder som følger i dens vække


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Enig i at være uenig :)

To sider af en kage man selv definere. Uden stat med tro på at ingen røvrender dig og korruption ikke finder sted eller tro på at lige netop staten gør det samme.


Skrevet af Svend 1370 dage siden - Direkte link

I Danmark har man i årevis udført drab på syge, ved ikke at give dem den nødvendige behandling.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Kunne det mon tænkes, at tallene stammer fra den artikel, der linkes til

The estimated total number of iatrogenic deaths - that is, deaths induced inadvertently by a physician or surgeon or by medical treatment or diagnostic procedures - in the US annually is 783,936. It is evident that the American medical system is itself the leading cause of death and injury in the US. By comparison, approximately 699,697 Americans died of heart in 2001, while 553,251 died of cancer.

Måske var det en ide at læse artiklerne, inden man kaster sig ud i hovedløs kritik af indholdet?


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1370 dage siden - Direkte link

Det må nu alligevel irriterer en del amerikanere, da deres sundhedsvæsen er langt dyrere end vores i drift(her tænker jeg på prisforskellen for bla. operationer er 4-5 gange højere) at man stadig har så mange fejl. Naturligvis er 0 fejl jo et dejligt tal, men mennesker fejler, så gad vide hvad et acceptabelt tal ville være for USA.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja, lægerne behandler stadig ofte i blinde, men oftere og oftere har behandlingsmetoderne et dokumenteret videnskabeligt fundament.

Mon ikke det skyldes, at kvaliteten af dette "videnskabelige fundament" er styrtdykket siden medicinalindustrien overtog kontrollen med den medicinske litteratur ... ?

Cynthia Crossen, Wall Street Journal: Tainted Truth - The Manipulation of Fact in America, 1996: ”... Data on financial involvement showed that in 1981 the drug industry “gave” $292 million to colleges and universities for research. By 1991, this figure had risen to $2.1 billion."

Dr. John Ioannidis, 2010: - As much as 90 percent of the published medical information that doctors rely on is flawed.

Blair Hamrick, whistleblower i US-regeringens sag mod GlaxoSmithKline, 2012: - Selskaberne har svindlet med data og har ødelagt den videnskabelige litteratur. Selv et tidsskrift som New England Journal of Medicine kan man ikke stole på mere. Ingen kan vide om artiklerne er sande. Og det gælder alle selskaberne - de beskytter hinanden. Det er en mafia."


Skrevet af Maroan 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er ikke kun Klaus K her i verden... ;-) Men for at komme tilbage til sagen: En sand liberal vil aldrig være med i det hele taget for den rygelov, da den er et eklantant eksempel af begrænsning af ens personlig frihed. Det var den ene ting. Hvis du skal anklage KK for at lyve og fordreje, så synes jeg at du skal læse Dr. Michael Siegels blog.

Siegel er ikke hvem som helst i USA, han har for eks. være med til at dømme tobaksindustrien en bøde på det svimlende beløb af 145 millard dollars. Siegel er imod tobaksrygning, men kæmper for en fair og saglig debat. De fordrejninger og løgne han afdækker er efterhånden de samme Kræftens bekæmpelse og sundhedsstyrelsen bruger i den dansk debat. Og det er virkelig bekymrende...

Så når vi taler om løgne og benægtelse er antitobaksfanatikere ikke et hak bedre...


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Enhver der har læst blot få af brugerprofil Cisco's 900 kommentarer ved godt, at han kun har ét formål med sin tilstedeværelse på 180: At nedgøre en bestemt navngiven debattørs troværdighed med en falsk påstand om, at denne "lyver & manipulerer".

Cisco driver medie-spin. Han bidrager ikke til debatten, han leverer ingen indlæg - mens samtlige 900 kommentarer er rettet ensidigt imod Klaus K's indlæg & artikler.

Han har naturligvis ingen dokumentation for sin påstand. Alligevel gentages den ofte, som en art propaganda. Dette gælder af én eller anden grund især i forbindelse med artikler, der er kritiske overfor medicinalindustrien. Hvorfor kan man indtil videre kun gisne om.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Så kender man Klaus K. Den forfulgte uskyldighed, der ikke er for god til at hetze mod andre, mens han selv sviner mellem sine usandheder og manipulationer:

 

Også her - på 180Grader - synes at være folk der spinner for et facistisk styre .Det er der slet ingen tvivl om, og det sker helt åbenlyst. Se blot et par aktuelle kommentarer fra 180graders to topbrugere - dem, der suverænt har skrevet flest artikler på 180grader - Jesper Ørsted & Afskaftopskattennu:

Rygning er noget grotesk svineri og bør helt afvikles.
Disse folk hader rygning - så alle argumenter imod rygning tages imod med kyshånd og giver straks anledning til spin, spam, usandheder og nye manipulerede påstande her på 180grader. Altsammen i håbet om at være med til at etablere tusindårsriget - det (tobaks)røgfrie paradis.

Klaus K

Selvsamme Klaus K der ovenfor beklager sig som den lille pige, han kalder andre, han ikke kan klare i en debat.

 

Åbenbart ikke. Næsten halvdelen af indlæggene her er ad hominem angreb eller stråmænd. De burde handle om artiklens indhold - at medicinalindustriens produkter & lægefejl i kombination slår millioner af mennesker ihjel hvert år. I stedet handler de om forfatterens påståede "agenda" ... det er pinligt for de pågældendes intellektuelle kapacitet, og det er pinligt for 180grader.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Hvor er "usandhederne" i dine citater? Hvor er "manipulationerne"? I fail to see them

De citater er 100% korrekte - og der er ingen "hetz" i dem. Det øverste citat er blot en simpel konstatering i en iøvrigt interessant tråd: Du kæmper, sammen med andre radikale på 180grader, for et fascistisk styre uden frihed for borgerne.

Det ville klæde dig at stå ved det. Og så iøvrigt holde dig til artiklens emne. Men den har du måske slet ingen kommentarer til? Overraskende ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Der er ingen sandheder i citaterne fra Klaus K. Ingen.

 

Kun stråmænd og hans sædvanlige banale og barnagtige beskyldninger mod andre, fordi han kun tænker på sin nikotinafhængighed. En debatform med stråmænd, som han selv har så travlt med at tage afstand fra, når han påstår det går ud over ham.

 

Så skriver han, at han man skal holde sig til trådens "emne". Tænk. Han selv taler om rygning om samme emne på hans Facebook.

 

Klaus K blog Læs artiklen ved at klikke på linket ... det er netop medicinalindustren, der giver rygning skylden for de mange dødsfald.lørdag kl. 14:01 · Synes godt om · 1

Klaus K blog

Ja, dobbelte standarder og dobbeltmoral er typisk Klaus K. Når borgerne selv bestemmer i deres hjem, og indfører røgfrihed taler han om at rygerne bliver "sparket" ud og at de foretrækker røgfrihed fremfor familie og venskaber. Ikke at rygere tidligere har chikaneret borgerne og at der nu er en lille fanatisk gruppe afhængige rygere der foretrækker deres afhængighed frem for familie og venner.  

 

Men det må også svært at se samfundet udvikle sig, når man selv ønsker fortiden tilbage. 


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

fordi han kun tænker på sin nikotinafhængighed

Så du ved nu, hvad jeg tænker. Interessant - 180grader har fået sin egen selvudnævnte tankelæser. Mon ikke du selv skulle prøve at tænke lidt?

Du kunne fx. tænke over, hvorfor det er så svært for dig at læse artikler om rigtige problemer fra virkeligheden - fx. denne artikel, der beskriver en masse unødvendige dødsfald som følge af lægefejl & drugs med bivirkninger. Er det ikke vigtigt?

Det er påfaldende, at dine eneste svar på artiklen handler om forfatterens livsstil og hans påståede "afhængighed" - hele tre gange på ét indlæg får du brugt dette label. Hvorfor mon?

Er det fordi, du ikke bryder dig om artiklens indhold? Eller er det fordi du har valgt at bruge alle artikler, skrevet af rygere, som afsæt for dit fortsatte spin for et fascistisk, "røgfrit" styre i DK?

Eller afspejler du i virkeligheden blot public health establishmentets monotone svar på al kritik: At ligegyldigt hvilket problem, der drages frem, så er det patienternes egen skyld?

I modsætning til dig bilder jeg mig ikke ind at være tankelæser. Kun du ved det. Men det er påfaldende, at du ikke kommenterer selve artiklen.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Hvis ikke det er Klaus Ks afhængighed der driver ham, hvad er så hans undskyldning?

 

Hvad er det for et "fascistisk styre" Klaus K taler om ? Et styre hvor han og andre f.eks. frit kan ose andre i hovedet eller hvor han kan "sparke" alle de danskere der ikke vil have den kræftfremkaldende røg ned i deres lunger ud af det offentlige rum?

 

Hvem er det der siger, at borgerne ikke har ret til røgfrihed, mens han selv påstår at verden gik under, den dag han ikke kunne ryge på en restuarant, men skulle rejse sig og bevæge sig udenfor?

 

Hvem er det, som taler om Zyklon B, diktatur og forfølgelse, blot fordi han ikke længere kan ryge hvor det passer ham?

 

Artiklen er som andre har påvist ikke andet end det sædvanlig junk Klaus K har fundet et obskønt sted på nettet, på samme måde som hans henvisning til utallige "forskere", "læger" og andre personer der dyrker de samme konspirationsteorier som Klaus K eller var betalt af tobaksindustrien og hvis papier er gulnede som loftet i en rygers hjem.

 

Trådstarten er ikke andet end det sædvanlige spam fra Klaus K der efter snart 3 ½ års frustrationer på nettet står mere alene end nogensiden. Bitter og forladt. 


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Jeg har det strålende, tak :) Måske fordi jeg i modsætning til andre her giver mig af med sandheden - ikke med spam.

Artiklen er som andre har påvist ikke andet end det sædvanlig junk Klaus K har fundet et obskønt sted på nettet

Jeg må skuffe dig. Der er intet obskønt eller på anden vis underholdende over oplysningerne i artiklen. Jeg forstår iøvrigt ikke hvem de "andre" er, som du mener har påvist, at oplysningerne består af "junk". De er absolut ikke junk.

Oplysningerne er derimod dybt alvorlige, og burde bekymre alle - også her i DK: Forfatterne fandt i USA næsten 800.000 årlige unødvendige dødsfald som følge af medicin-bivirkninger og lægefejl. Alle tal er hentet i de mest troværdige studier fra den videnskabelige litteratur

Dette astronomiske tal ville i Danmark svare til 16.000 årlige dødsfald, hvis forholdene er de samme her. Svarende til 25% af det samlede antal dødsfald.

Du kan læse artiklen her - og du kan se listen med de 152 henvisninger her. Jeg er sikker på, at det hurtigt vil gå op for dig, at dette er seriøst og grundigt arbejde.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Bemærk hvordan Klaus K igen skifter emne.

 

Efter at havde ustillet hans stråmænd og absurde beskyldninger, trækker han sig så tilbage og gentager så sin hyldest til en artikel der er publiceret på et onlinested der på dansk hedder "Livs forlængelse" og promoverer brug af vitaminer og kosttilskud, som de også sælger.

 

Hvad er nyheds- og sandhedsværdien i det link Klaus K bringer? 

 

Hvad er hans egen vurdering og bemærkning til hans fund på nettet?

Klaus K blog Læs artiklen ved at klikke på linket ... det er netop medicinalindustren, der giver rygning skylden for de mange dødsfald.lørdag kl. 14:01 · Synes godt om · 1

Klaus K blog

Altså blot det sædvanlige. At tilbagevise rygningens skader og fremkomme med en ny konspirationsteori.

 

At de mange dødsfald som følge af rygning er falsk og dækker over sundhedssektorens og medicinalindustriens påståede skyld i dødsfald og som sædvanligt pakket ind i de sædvanlige utallige links og henvisninger ingen af erfaring gider, at efterforske.

 

Helt på samme måde, som Klaus Ks "artikel" over "læger og forskere" der frikendte passiv rygning.

 

En personkreds der ved nærmere eftersyn viste sig at bestod af kvaksalvere og folk der var købt af tobaksindustrien. For resten af Klaus Ks henvisninger, se tråden, hvor hans kilder bliver pillet fra hinanden.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Bemærk hvordan Klaus K igen skifter emne.

Komisk bemærkning. Nej, min søde ven - jeg forsøger at holde debatten til emnet. I modsætning til dig og andre, som bevidst forsøger at afspore debatten med påfaldende tåbeligheder.

Det er jo tydeligt, at det er det eneste du ønsker - at afspore en debat om en artikel, du ikke bryder dig om. Og som sædvanlig uden brug af argumenter - din afsporing består altid kun af barnlig name-calling og moralsk fordømmelse.

Dette kalder du stolt "at pille kilder fra hinanden" - jamen flot, Afskaf. Du er sandelig dygtig ...

Der er ingen "påstået" skyld i artiklens dødsfald. De 783.936 dødsfald er registrerede som "adverse effects" i den videnskabelige litteratur. De skyldes bivirkninger ved medicin og  diverse læge- og systemfejl, som det fremgår her. Dette ligger fast.

Forfatterne har lavet et "groundbreaking" stykke arbejde ved at samle alle studier og tal i denne ene artikel. Deres arbejde er også er udkommet som bestseller bog - se en anmeldelse - og som dokumentarfilm

Disse oplysninger er klart nok ikke det medicinske establishments livret, men ingen har hidtil imødegået artiklens tal og konklusioner. Kun de typiske tilfælde af name-calling og ad hominem angreb, som du jo kender så godt ...

PS: Dette at medicinalindustrien i sig selv er the leading cause of injury and death gør det jo kun morsomt, at det netop er denne industri, der er så ivrig efter at give rygning denne titel.

Jeg medtog denne oplysning i min artikel mere som en sjov omstændighed, da tallene ikke kan sammenlignes: Artiklens dødsfald jo består af rigtige lig fra virkeligheden - mens ryge-dødsfaldene blot er statistiske dødsfald, som er fundet i et excel-ark.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link

Forfatterne har lavet et "groundbreaking" stykke arbejde ved at samle alle studier og tal i denne ene artikel. Deres arbejde er også er udkommet som bestseller bog - se en anmeldelse - og som dokumentarfilm.

Ja, Gary Null er givet en stor overset kapacitet:

Null himself has been beating the anti-AIDS drum since at least 1994, when he wrote a column for Penthouse magazine titled “AIDS Is Not a Death Sentence,” and introduced four “survivors” with stories of natural healing — one through “hypothermia,” another with “bitter melon,” a third “holistically” or with dinitrochlorobenzene (DNCB), a briefly faddish “immunity booster,” long ago proved, like the others, to be useless in defeating the virus. None of these therapies can be demonstrated to have worked for anyone.

Quark Record

Givet hans interesse i patientsikkerhed, er det bemærkelsesværdigt, at han selv var ved at dø, ved brugen af sine egne helseprodukter.

 

"It took three months to get his blood seemingly back to where he was able to function. Even now, Null's condition is questionable, as he continues to occasionally urinate blood," the suit says.Null -- who markets fitness DVDs, as well as hair-care, anti-aging, anti-stress, air-purification, weight-loss and pet-care goods on his Web site -- soon discovered he wasn't the only one who couldn't handle his product.While he was recuperating, "six consumers were hospitalized with severe kidney damage, and Null, in the midst of all this, while he was suffering in bed, had dozens of his customers calling him, along with condemning and threatening him," the suit says.

 
Putting the 'die' in diet

Manden er jo helt i samme klasse, som Klaus Ks tidligere kilder omkring passiv rygning, der påstod at WHO stod bag HIV smitten, eller havde fundet en kur mod HIV/AIDS.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Netop, Afskaf - som jeg lige skrev:

...  ingen har hidtil imødegået artiklens tal og konklusioner. Kun de typiske tilfælde af name-calling og ad hominem angreb, som du jo kender så godt.

Tak for dine underbyggende citater :)


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Selv hvis disse oplysninger havde været 100% sande - hvilket de vel at mærke ikke er - så er det dæleme svært at se, hvordan de kan rubriceres som "løgn & manipulation".

Det er imidlertid, hvad Cisco har påstået igen og igen, pudsigt nok hvergang han ser artikler, som rummer kritik af medicinalindustrien. Det er til gengæld påfaldende og imod al forventning, at Cisco ikke har leveret kommentarer til nærværende artikel. 

Det burde jo ellers interessere ham at se, at hans favorit, medicinalindustrien, åbenbart kan "slå flere folk ihjel" end tobaksindustrien, som Cisco af en eller anden grund ikke bryder sig om.

Og det er endda rigtige, dokumenterede dødsfald. Ikke de statistiske dødsfald, som tilægges tobaksforbruget. Ingen kommentarer fra Cisco?


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Disclaimer: Ja, jeg mener rygeloven er skadelig. Den udøver fascisme overfor et mindretal og fratager dem deres rettigheder på et falsk grundlag - myten om faren ved passiv rygning.

Ja, jeg mener, at rygeloven er et tegn på, at vi ikke længere lever i et demokrati. Eftersom loven er lobbyet igennem (og betalt for) af medicinalindustrien med profit for øje (Nicorette & lykkepiller), så er det korrekt at sige, at vi idag lever i en medicinal-fascistisk stat.

Hader jeg så rygeloven? Nej - jeg hader ikke nogen eller noget. Men jeg elsker friheden og jeg elsker mit land. Derfor ser jeg det som min pligt at skrive de sandheder, som ikke kan få plads i de traditionelle medier, hvor medicinalindustrien er største annoncør.

Jeg skriver imidlertid også om andre ting end rygeloven - bl.a. nærværende artikel. Det er påfaldende, så få kommentarer der er til indholdet. De handler om alt andet end kernen: At sundhedsvæsenet slår tusindvis af uskyldige mennesker ihjel hvert år. Det burde ellers være et rimelig vigtigt emne.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Man kan godt dø af alderdom.


Dette er en stråmand. Et studie, der sætter sig for at finde frem til et dødstal som følge af medicinske behandlinger, undersøger naturligvis ikke dødsfald, hvori medicinsk behandling ikke er involveret.

Det er påfaldende, så svært 180graders debattører har ved at forholde sig til indholdet i denne artikel. Det er ellers alvorligt nok:  At medicinalbranchen og sundhedsvæsenet unødvendigt slår tusindvis af mennesker ihjel år efter år.

Jamen, det er da klart ... lad os straks skrive et par indlæg om at dø af alderdom. Gud ved, hvad en psykolog ville sige til den reaktion ...


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

@Erik: Desværre ikke "mest", men "udelukkende", som det fremgår her.

Men man må vel tilgive unge og uvidende personer, der endnu ikke kan kende forskel på personlig frihed og deres egen magelighed. De forstår ikke, at personlig frihed også drejer sig om andres personlige frihed.


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Attorney Mark Small, Indianapolis: Tobacco funded the american revolution


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Det er en sand velsignelse at slippe for at se for Hr Hansens indlæg. Alle skulle have lov at prøve dette.

Det opnår man ved at melde sig som superbruger af 180grader for blot 39 kr månedligt - og trykke "skjul bruger" ud for Hr Hansen.

Hvis lidt flere gjorde dette, kunne Hr Hansen prale med at bidrage til 180graders økonomiske vækst. Ufrivilligt, ganske vist ... men alligevel ;)


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

@ Erik: Jeg har Hr Hansen på "skjul bruger" og kan derfor ikke tage stilling til noget, han skriver. Dette øger debattens værdi for mig.

Jeg opfordrer andre til at gøre det samme. Kun på denne måde kan Hr Hansen blive til en gevinst for 180grader.

Ufrivilligt, ganske vist - men alligevel ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er typisk for Klaus K, at skrive noget helt andet lige efter et indlæg hvor hans påstande er blevet pillet fra hinanden eller som her hans kilde er afsløret som dubiøs. 

 

Her gør han så brug af en af sine sædvanlige tommre retoriske fraser, som i sig selv oververhovet ikke giver nogen menin i den kontekst den bringes.  

 

Som jeg påviste, har hans kilde Gary Null, tidligere påstået at HIV ramte er blevet kureret ved alternativ behandling og han selv blevet forgiftet af hans egne kosttilskud.

 

På samme måde som en anden debattør, har henvist til Klaus Ks tvilvsomme kilde.

 

Hans trivielle forvar, er at det er "ad hominem angreb" at henvise til kildens troværdighed og baggrund.

 

På samme måde blev Klaus K fornærmet, da det viste sig, at de "forskere" og læger som han brugte som sandhedsvidner om den passive rygning, var på lønningslisten hos tobaksfirmaerne.

 

Det interessante er ,at Klaus K ikke på nogen måde har nogen selvrespekt, og gang på gang poster disse historier og tråde, uden at overveje hans kilders suspekte karakterer.

 

Kilder der blot underbygger at Klaus K selv ikke er troværdig og kun gør hans titel af "røgresearcher" destomere grotesk. 


Skrevet af Klaus K 1370 dage siden - Direkte link

Hans trivielle forvar, er at det er "ad hominem angreb" at henvise til kildens troværdighed og baggrund.

Netop! Tag testen: Læs artiklerne - uden at vide hvem der har skrevet dem og uden at vide hvad der findes på nettet om forfatteren ... Kritisér herefter indholdet - ikke manden. 

Dette er den videnskabelige metode. Den magter du ikke. Du går kun efter manden - som et forkælet barn hyler du op: Mor, han er på lønningslisten hos tobaksfirmaerne - han blev syg af en behandling han havde anbefalet ... bla-bla-bla

Altid efter manden - aldrig efter bolden - det er det eneste du kan. Det er trist - men mest for dig selv, for det er så gennemskueligt. Det gør dig utroværdig, for alle der har indsigt i emnerne vil forstå, at du er nem at manipulere: Blot man henviser til forfatterens "suspekte karakter", er du solgt for den der ønsker at manipulere dig.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Da PB stort set kun hænger i halen på Hr. Hansen vil det blive interessant at se, om bruger funktionen "Skjul", da PB således ikke fremover ville kommentere i Klaus Ks tråde. Stort set alle PB er som man vil kunne se, kun angren på Hr. Hansen. 

 

En aktivitet der sjovt nok begyndte da Klaus K erklærede at han fremover ville sætte Hr. Hansen på skjul. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

15
54
13
7
3
14
4
17
14
32
4
9
11
17
14
18
6
32
8
3

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, afgifter, forbud. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre steder.

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K
- Annonce -