Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

Skrevet af Merlyn Fiftyfive 1606 dage siden - Direkte link

Det er næppe blevet overset. Alle ansatte i psykiatrien ved hvad der sker i hverdagen. Både i forhold til patientgruppen som helhed og lokalt i forhold til den individuelle patient. Her er sandsynligvis tale om at sløre noget, men på en måde der nogenlunde rimeligt kan bortforklares "som en dum fejl".


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1606 dage siden - Direkte link

Pinligt og et udtryk for en pseudo-videnskab som kun ved at folk bliver mere rolige ved at fylde noget medicin i dem. Årsager og egentlig behandling har man ikke nogen ide om ud over ævl som 'ubalancer i hjernen' og 'genetisk dispotition og sociale faktorer'.


Skrevet af Callesen58 1606 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Svarene på årsager til langt de fleste sygdomme skal findes i den orthomolekylære skole, ikke den allopathiske,homeopatiske eller hvad man nu ellers finder på.

 

Faktum er, at psykiske sygdomme (Hvad enten vi snakker ADHD, autisme, schizofreni eller hvad man nu ellers kan nævne) har to kompenter: En genetisk risiko og en miljømæssig aktivering. For eksempel med autisme, så skyldes autisme, at der er inflammation i hjernen. Kort sagt, så er autisme en auto-immun reaktion, hvor hjernes immunforsvar (Som består af en type celler kaldet mikroglia) angriber et område i lillehjernen.

 

Den auto-immune reaktion skyldes i flere tilfælde vacciner (Som typisk putter immunforsvaret i forhøjet beredskab i mange måneder eftefølgende), men kun i tilfælde, hvor der har været en ernæringsmæssig mangel, for eksempel ved mangel på selenium, som er vigtigt for kroppens kontrol af inflammation. Uden selenium har kroppen svært ved at stoppe inflammationen, og den kan løbe løbsk med katastrofale følger.

 

Der er dog et problem med den orthomolekylære medicin: Det er ikke piller, men livstilsændringer. Derfor vil folk aldrig vælge det frem for noget "nemt og hurtigt", om end dyrt og ineffektivt.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Mads M 1606 dage siden - Direkte link

Næh se Callegulerod lyver igen.

 

Den gamle traver om at vacciner foresager autisme hives frem igen. Vi skal åbenbart glemme at den læge der først kom frem med teorien er blevet udstillet for hvad han var; en fusker.

 

Er autisme overhovedet en auto-immun sygdom?

 

Autism spectrum disorder (ASD) is a spectrum of behavioral anomalies characterized by impaired social interaction and communication, often accompanied by repetitive and stereotyped behavior. The condition manifests within the first 3 years of life and persists into adulthood. There are numerous hypotheses regarding the etiology and pathology of ASD, including a suggested role for immune dysfunction. However, to date, the evidence for involvement of the immune system in autism has been inconclusive. While immune system abnormalities have been reported in children with autistic disorder, there is little consensus regarding the nature of these differences which include both enhanced autoimmunity and reduced immune function. In this review, we discuss current findings with respect to immune function and the spectrum of autoimmune phenomena described in children with ASD.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15546805

 

Calle, jeg kan efterhånden ikke huske at have læst noget fra din side der var sandt.

 


Skrevet af Callesen58 1606 dage siden - Direkte link

Lyver? Jeg kan begrunde mine udtalelser i fakta.

 

Du skulle heller kigge på dig selv. Dine fordomme forhindrer dig i objektivt at overveje fakta, og derved bliver du indsnævret over for andre holdninger end din egen, uagtet hvor velbegrundede de er.

 

Problemet er ikke så meget dine fordomme, men at du tager fejl. Autisme er en auto-immun sygdom, og dette ses blandt andet ved at kigge både på autistiske hjerner, samt deres mikroernæringsmæssige tilstand. Der kan man nemlig se, at de mangler stoffer, som er vigtige for at forhindre inflammation i hjernen, og at de har et forhøjet niveau af stoffer, som forårsager oxidativ stress.

 

Samtidig, så har autister også lavere mængder af stoffer, som er vigtige for kroppens energiproduktion, blandt andet gluthathion. Særligt manglen på gluthathion peger i retning af, at autisme er en auto-immun sygdom.

 

Til sidst vil jeg sige, at din hukommelse tydeligvis ikke er særlig god.


Skrevet af Mads M 1606 dage siden - Direkte link

Som sædvanlig understøtter dine links ikke dine meget bastante påstande. Du tager undersøgelser der omtaler mulige sammenhænge og referer indholdet som om det er beviser.

 

Du er nok det mest uærlige medlem på dette site.


Skrevet af Callesen58 1606 dage siden - Direkte link

Har du tænkt dig at argumentere imod mine holdninger eller imod min person?


Skrevet af Mads M 1606 dage siden - Direkte link

Det bliver nok lidt af begge.

 

Men du skal da være glad for jeg kalder dig uærlig, alternativet er at du ikke fatter hvad du gør galt.


Skrevet af Callesen58 1606 dage siden - Direkte link

Okay, lad os tage et specifikt punkt: Hvorfor mener du, at den betydelige aktivering af mikroglia i autistiske hjerner ikke er et symptom på en auto-immun process, når nu det resulterer i forandringer i hjernens struktur?


Skrevet af Mads M 1606 dage siden - Direkte link

Uhh nu leger du læge igen.

 

Så længe videnskaben siger at sammenhængen mellem autisme og auto-immune sygdomme ikke er bevist er det uærligt at rende rundt og argumentere for det modsatte.

 

Som jeg referede ovenfor:

However, to date, the evidence for involvement of the immune system in autism has been inconclusive. While immune system abnormalities have been reported in children with autistic disorder, there is little consensus regarding the nature of these differences which include both enhanced autoimmunity and reduced immune function.


Skrevet af Callesen58 1606 dage siden - Direkte link

Videnskab er ikke baseret på konsensus.

 

Jeg kan komme med konkrete undersøgelser som viser en sammenhæng mellem auto-immune sygdomme og næringsstoffer, mangel på disse næringsstoffer i autister, inflammation og oxidativ stress i autister, og en sammenhæng mellem inflammation, oxidativ stress og auto-immune sygdomme.

 

Baseret på det, hvordan kan du så på nogen måde påstå, at autisme IKKE skyldes en auto-immun sygdom, som så forårsager permanente strukturelle ændringer i de påvirkede områder i hjernen, hvor graden af aktivering af hjernens immunforsvar afgør hvor store ændringerne er... Udover at der ikke er "konsensus for det"?


Skrevet af Mads M 1606 dage siden - Direkte link

Videnskab er ikke baseret på konsensus.

 

Det har jeg heller ikke påstået. Du kan ikke tage resultalter fra enkelte undersøgelser og derfra konkludere, med større sikkerhed end de der udførte undersøgelserne, at sådan er verden skruet sammen.

 

Det er den samme dovne, forsimplede og uærlige tilgang til videnskab der gennemsyrer alle dine skriverier.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

11
13
10
6
10
22
6
5
10
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15
58

- Annonce -

- Annonce -