Kontakt 180Grader.dk
20

Skrevet af Julius Nissen 1372 dage siden - Direkte link

De unge ryger... de gamle slås med "ryger-ben" ;-) Ha ha... sådan hænger det sammen. :-)


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Ja, det sætter sig i benene. Læste inteviewet med den 73 årige (han har så ikke fået kræft eller KOL), men kunne ikke gå tur med sin hustru, selvom han gerne ville ud. Benene kunne bare ikke mere.

 

200.000 ramt af rygerben (Kaldes også vindueskiggersyge)

 

Jeg bemærker, at Klaus K endnu ikke i KOL tråden har svaret på, hvorfor rygerne dør tidligere, som han skrev, hvis ikke det er af kræft og KOL. 


Skrevet af Kaare Thode Jørgensen 1372 dage siden - Direkte link

Hmm, forskeren siger "Hos rygerne har tobaksrøgen overtaget vores naturlige måde at regulere vores følelser på" - hvilken naturlig måde? 

Jeg kender ikke ét individ, der ikke takler de i artiklen nævnte situationer, ved brug af en eller anden form for stimulans, om det være sig kaffe, is, chokolade, løb eller lignende. 

Jeg kan ikke se hvilken naturlig regulation de mangler, så skulle folk, der løber en tur hvis de er nedtrykte jo også mangle en naturlig måde at regulere deres følelser på, i og med at løbeturen vil udskille dopamin. Jeg tror hun mangler forståelse for basal menneskelig psykologi...

- Annonce -


Skrevet af Michael Nybye 1372 dage siden - Direkte link

"kunstig lykkepille"

 

Det er så intelligent at det kun kan være sagt af en kvinde med 3 milliarder færre hjerneceller

end en mand!

 

"rygning er en kunstig lykkepille", siger forskningsoverlæge Charlotta Pisinger fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er rygerens frie valg at begynde rygning - at fortsætte rygning - og at stoppe rygning igen. Ligesom de 1,3 millioner andre danskere, der har gjort det - de danske ex-rygere.

Afhængighed? Hvorhenne?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

 Skrevet af Klaus K  9 minutter siden - Direkte linkDet er rygerens frie valg at begynde rygning - at fortsætte rygning - og at stoppe rygning igen. Ligesom de 1,3 millioner andre danskere, der har gjort det - de danske ex-rygere.
Afhængighed? Hvorhenne?

Ja, hvilken afhængighed.

De to giganter har opnået store økonomiske gevinster efter indførslen af rygeforbuddene pga. de tobaksafhængige rygeres efterfølgende behov for rygestop-produkterne

Klaus K

 

Se senest

Nederlag til anti-rygelobby: - Det internationale korstog for et world-wide rygeforbud, som er finansieret af WHO og Nicorette-producenterne i medicinalindustrien, har stadig enorme problemer med at banke det lille genstridige Holland på plads i det røgfrie tusindårsrige.
Det blev igen klart i den forløbne uge, da en domstol i Haag afviste at fjerne undtagelserne i Hollands rygelov, som tillader mange serveringssteder under 70 m2 at bestemme deres egen rygepolitik. Resultat: Rygningen fortsætter på mange hollandske cafeer. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Interessant at se, at Afskaftopskattennu igen forsøger at få disse debatter kørt ud i absurd meningsløshed.

Brugerprofil info har skrevet sin personlige historie længere nede, som bekræfter erfaringen fra 1,3 mio danske ex-rygere: At rygning er et frit valg. Ikke en afhængighed.

Dette er også, hvad videnskaben siger. Det er bare ikke så ofte, den bliver hørt.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Så nu er rygere ikke afhængige. Interessant når Klaus K selv har påstået det modsatte som vist ovenfor. Det er også Klaus K der påstår, at producenter bag rygeafvæningsmidler står bag en global kampagne mod røgfrihed.

 

Så kan han beslutte sig? 

 

Så linker han til en artikel og skriver at "videnskaben" siger at rygere ikke er afhængige. For det første er en undersøgelse ikke "videnskaben" og for det andet står der ikke at rygere ikke er afhængige. Tværtimod er der ifølge artiklen både en fysiologisk og psykisk afhængighed, der gør at nikotinprodukter ikke er effektive rygestopsmidler.

 

Det er næppe nogen nyhed, da de færreste rygere kan stoppe alene ved brug alene af rygestopsmidler, men bedst klarer sig ved støtte fra familier og venner. 

 

Ud over Klaus Ks selvmodsigelse omkring producenterne af Nicorette (som han i øvrigt har hugget fra tobakslobbyen), har han dog ret i et forhold.

 

Rygerne har ingen behov for at ryge i arbejdstiden eller i det offentlige rum. De kan sagtens vente til eventuelle pauser eller til når de har fri. Det er der mange der gør og der er endda nogen der kun ryger en gang imellem. På samme måde når de er i byen eller besøger andre. Her kan de sagten undlade at ryge eller går udenfor.

 

Men en lille gruppe fantikere, tænker mere på deres afhængihed og vil ryge hvor det passer den. Det er derfor vi har brug for en lov om røgfrie miljøer, så disse fanatikere ikke sætter rammerne om den sociale omgang. 

 

Samfundet er i bevægelse og har været det længe. Loven satte blot fart på denne udvikling til gavn for borgerne, herunder også det store flertal der ryger og som vil stoppe. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Du læser artiklen forkert. Der er netop ingen fysisk afhængighed. Det fremgår:

While nicotine does have a physiological role in increasing cognitive abilities such as attention and memory, it's not an addictive substance like heroin, which creates true systemic and biologically-based withdrawal symptoms in the body of the user, he says.

Nikotin øger hjernens præstationer på en række områder - beskrevet her - men nikotin er ikke addictive som heroin, kokain, alkohol osv.

Ideen, at nikotin er addictive blev udtænkt af Nicorette-producenterne i medicinalindustrien, dengang nikotin-tyggegummiet netop netop var opfundet. Man manipulerede den amerikanske Surgeon General til at skrive en hel rapport om det i 1988 - med et update i 2010.

De israelske forskere Frenk & Dar har for nylig pillet disse rapporter & hele ideen om addictive nicotine fra hinanden. De demonstrerer, at al troværdig evidens viser, at nikotin ikke er et afhængighedsskabende stof:

Nicotine addiction: If the data contradict the theory, throw out the data


Ideen var et regulært reklametrick, spredt ud med det formål at bilde alverdens rygere ind, at de er afhængige - og at de kun kan komme ud af deres "afhængighed" ved at indtage Nicorette mv. Mange rygere idag tror på det, hvilket gør det sværere at foretage rygestop.

Evidensen for, at Nicorette-producenterne også er den økonomiske muskel bag teorien om passiv rygning og de efterfølgende rygelove, som har øget salget af Nicorette mv. ganske betragteligt, er beskrevet andre steder.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Der står absolut ikke, at rygere ikke er afhængige. 

 

Der står, at der ikke er den samme afhængighed som ved f.eks. herion og så kan du poste de samme links igen og igen. 

 

Der står, at han mener at der er nogle psykologiske grunde til rygernes afhængihed af rygning som vægter mere end de fysiologiske. 

 

Men det er som jeg skriver, korrekt, at rygere godt kan undlade at ryge mens de er på arbejde, herunder ryge på spisesteder m.m.  Det kan de gøre i fritiden eller gå udenfor når de har spist, hvorfor rygerlobbyens argumenter mod røgfrihed falder fra hinanden.

 

At producenterne bag Nicorette skulle havde bildt rygerne ind, at de er afhængige er en grotesk påstand, al den stund at afhængigheden var beskrevet langt tidligere før disse produkter er blevet markedsført.

 

BONUS:

“Monkeys can be trained to inject themselves with nicotine for its own sake, just as they will injectother dependence-producing drugs e.g. opiates,caffeine, amphetamine, cocaine … The absorption ofnicotine through the lungs is as quick as the junkie’s‘fix’.”17 (Brown and Williamson's research review, 1973)

Side 17


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Der står absolut ikke, at rygere ikke er afhængige.

Jo - det er præcis, hvad der står: Endda i overskriften: 

New study shows cigarette cravings result from habit, not addiction


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Nej det står der ikke i artiklen.

 

Rygere er naturligvis afhængige. Ellers ville de ikke have problemer med at stoppe.

 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Nej det står der ikke i artiklen.

Påståeligheden er grænseløs. Eller kniber det bare med at læse? Fra artiklen:

 

Dr. Dar's studies conclude that nicotine is not addictive as physiological addictions are usually defined.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Nej, naturligvis får rygere ikke de samme abstinser som alkoholikere eller stiknarkomaner.

 

Men man ser de samme fysiologiske effekter når nikotindepoterne skal fyldes op igen.

 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Og når man får lyst til en kop kaffe, så er det de samme fysiologiske effekter, når koffein-depoterne skal fyldes op igen, ikke?

Sikke mange depoter vi har, hva?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Ja, der er mange slags afhængighed. F.eks. er der ludomaner og folk der er afhængige af Facebook. De får ikke de samme abstinser som rygere og narkomaner, men de er stadig afhængige.

 

Har du problemer med, at være afhængig? 

 

Hvorfor svarer du ikke på hvad rygere dør af, hvis ikke det er KOL og lungekræft?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Afhængighed er jo med den definition så bare et lalle-ord, som enhver tosse kan bruge om alt, han ikke bryder sig om.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

 Skrevet af Klaus K  10 timer og 10 minutter siden - Direkte linkAfhængighed er jo med den definition så bare et lalle-ord, som enhver tosse kan bruge om alt, han ikke bryder sig om.

 

Mener du at Frank er tosset?

 

Der er ingen tvivl om, at det er en politisk varm kartoffel med totalt rygeforbud i arbejdstiden. Mange faktorer spiller ind. Mennesker der nyder røgtobak kan ikke gå i 7 til 8 timer uden at skulle ryge 

http://dary.dk/index.php?view=article&catid=47:presse&id=97:arbejdspladser-lukker-og-slukker-for-tobakken&format=pdf


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Netop, Cisco! Så betydningen kommer i overensstemmelse med videnskabens oprindelige betydning af ordet igen.

For det er jo anti-ryge lobbyen, der siden 1988 har ændret betydningen af ordet addictive, så betegnelsen dybest set kunne hæftes på alting - inkl. nikotin, og dermed rygning.

Ellers havde den amerikanske regering jo ikke kunnet fordømme tobaksindustrien, da de i 1994 sagde på TV, at  nikotin ikke var addictive. Efter den videnskabelige definition talte de jo sandt.

Det, Frenk & Dar viser er, at verden har lidt af en fejlagtig opfattelse af ordet addictive siden Surgeon General report 1988: Nicotine addiction. Med denne rapport genindførte den amerikanske regering på dette område troen på, at jorden er flad.

Frenk & Dar piller regeringens argumenter fra hinanden og tilskynder, at man dropper denne fejlagtige tro og vender tilbage til videnskabens definition: At jorden er rund.

Nicotine addiction: If the data contradict the theory, throw out the data


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Afhængigheden er den samme, uanset om du er statsminister med rygekabine eller narkoman på jagt efter det næste fix. Nikotin er faktisk et af de stoffer, som skaber den største afhængighed. - citat Henrik Rindom, overlæge Hvidovre hospiltal.

Dette er medicinalbranchens faste omkvæd: Nikotin er addictive, ligesom hård narko. Man fremstiller rygning som narkomani, så man kan argumentere for at bruge medicinalbranchens nikotin-produkter som erstatning for rygning - ligesom man bruger metadon som erstatning for heroin til narkomaner.

Henrik Rindom siger, at nikotin er så afhængighedsskabende, at han sammenligner Lars Løkke med en narkoman. Det er mærkeligt - i betragtning af, at der efterhånden er megen  videnskabelig evidens, som siger det modsatte - at nikotin ikke er addictice

Kan det mon tænkes, at denne statslige ekspert også har et forhold til medicinalindustrien? Naturligvis - mange endda. Tingene hænger jo sammen. Just follow the money ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Sikken en omgang udenomssnak. Såfremt rygere ikke var afhængige, hvordan kommer Nicorette så ind i billedet? 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Måske fordi der er brugt milliarder af dollars på at bilde dem ind, at de er afhængige?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Til gengæld lyver de færreste rygere overfor hinanden eller overfor andre. Dette har anti-rygere tydeligvis monopol på. Dette bliver demonstreret hver dag på 180grader ;)


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Bemærk, at Klaus K glider uden om hans selvmodsigelser om de "ikke-afhængige rygere." 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Ser også, at han twitter med gamle henvisninger:

 

Klaus K Tweet (20 maj om en artikel fra september 2011).


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvis en person indtager 2 øl om dagen, er han så alkoholiker?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

At ryge var et frit valg, jeg foretog, hvor jeg vejede ulemper og fordele op mod hinanden. Det var måske ikke det rette valg den gang, mener jeg i dag, men det var mit valg.

Flot og gennemtænkt indlæg, info. Jeg kan sagtens forestille mig de gode effekter en smøg har haft på dine nerve-problemer. Og så har rygning jo også haft en optimerende effekt på din hjerne - så måske har du klaret dig bedre ved eksamenerne også?

Men først og fremmest er det fint, at du beviser, at rygning er noget man kan vælge at starte på - og stoppe igen, når man vælger dét.

At dette kan lade sig gøre er urimelig svært at forstå for de folk, der gerne vil kalde rygning en afhængighed. Det er naturligvis dem, der ved mindst om det - i.e. dem, der aldrig har prøvet at ryge selv ...


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så man er altså ifølge Hr Hansen kun afhængig af alkohol, hvis man drikker det, når man har lyst - og ikke, hvis man drikker det, når man ikke har lyst.

Interessant teori. Hr Hansen kan uden tvivl få job som "misbrugskonsulent" i staten.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Næh - jeg demonstrerede såmænd bare, at Hr Hansens påstande ikke hænger sammen. That's all.

Iøvrigt: Afhængighed af nikotin findes ikke, Hr Hansen. Find på noget nyt.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Interessant logik, Hr Hansen har:

En alkoholiker siger han ikke er afhængig af alkohol. En pilot siger, han ikke er afhængig af flyvning. Altså giver alkohol og flyvning afhængighed, mener Hr Hansen.

Man kan tilføje: Ergo Hr Hansen er en sten.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der findes narkomaner, der findes alkoholikere, men der findes ikke nikotin-afhængige.

1,3 mio danske ex-rygere kan ikke tage fejl.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

1,3 mio danske ex-rygere kan ikke tage fejl.

Ja interessant at så mange voksne er stoppet med at ryge. Hvilke grunde mon de har til det? Kan Klaus K så fortælle hvor mange over 18 år der er startet med at ryge?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Mon ikke hellere Afskaf skulle fortælle, hvordan 1,3 mio danskere kunne stoppe rygning, hvis de var afhængige?

Det er jo det, denne tråd drejer sig om.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Nu fortæller historien så ikke hvor svært ved, at disse 1.3 mio. har haft det med at stoppe.

 

Kan Klaus K fortælle hvorfor så mange over 18 år er stoppet, men så få eller ingen er startet med at ryge.

 

Som tidligere vist, har 3 ud af 4 af dem der ryger i dag forsøgt at stoppe og de fleste anser sig for afhængige.

 

Dette afspejles i det forhold, at næsten alle daglig-rygere oplever, at de er afhængige af tobakken. Næsten halvdelen (49 procent) af daglig-rygerne angiver, at de er meget afhængige og 42 procent, at de er lidt afhængige. Kun 8 procent af daglig-rygerne siger, at de ikke er afhængige.

Rygeundersøgelse

Så selvfølgelig er rygere afhængige. Det ser man også, når de i længere tid ikke har fået deres smøg og begynder at udvikle hjertebanken og bliver irritable.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Findes der noget mere latterligt end myndighedernes triumferende meddelelser til borgerne om, hvor fantastisk glade de er for, at myndighederne blander sig i deres liv?

Det skulle da lige være, at der ser ud til at være enkelte, svagt reflekterende personer, der tror på dem ...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Når han spræller er det fordi, han ikke bryder sig om, at rygere er afhængige. Det er der noget taberagtigt over.

 

At han så har gjort denne afhængighed til grundlaget for sine teorier om en sammensvægelse fra medicinalindustrien der for at sælge piller til rygestop promoverer røgfrihed gør det hele blot mere komisk.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle der dog være noget "taberagtigt" ved at være "afhængig"?

Alle er jo afhængige af alt muligt lige fra kærlighed & kildevand til 1000-vis substanser og måder at fortage dagligdagens gøremål på. Er du fx. afhængig af et varmt styrtebad?

Jeg kan ved gud ikke forstå denne indkrænkede tankegang. Den må dække over en meget stor angst for et eller andet.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Jo, for det er jo sejt at være afhængig, når man står der med sin smøg i flaben.

 

Du har stadig ikke svaret hvorfor rygere dør tidligt når det ikke er KOL eller lungekræft. Det er vel ikke udelukkende blodpropper de dør af ? 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Var engang på en flyning til Malaga, med skift i Barcelona i 2007. Der var ca. 30 minutters ventepause. Du skulle se rygerne løbe efter det eneste rygeområde der var hvor de så kunne få deres smøg. Afhængige ... nej da .... 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Jamen - den situation, du beskriver er jo netop gengivet i artiklen med Reuven Dar:

Craving levels at the end of each short flight were much higher than those at the end of the long flight, demonstrating that cravings increased in anticipation of the flight landing

Det skyldes, at rygning er forbudt i flyet & lufthavnen, og at rygerens forventninger er afstemt efter dette. Havde rygning været tilladt begge steder, havde du kunnet sidde og tale med en ryger hele vejen uden at han havde tændt en smøg ... !

Så enkelt er det. Forbuddet er roden til ondet. Trangen til at ryge har at gøre med rygerens forventninger til, hvornår han kan komme til at ryge igen, hvis (når) han er udsat for et forbud.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Jeg foreslår, at Hr Hansen med sin vanlige takt & pli skriver til Dr. Reuven Dar og fortæller ham, at hans konklusioner er "løgn & manipulation".


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Ja, der er både en fysisk og psykisk afhængighed. Det er også derfor, rygerne bliver irritable hvis ikke der er "rygepauser" i møder.

 

Derfor er det korrekt at betegne rygning som en afhængighed. Nogle rygere kan dog vente med at ryge til de har fri. Der er derfor heller ikke nogen problemer i at skabe røgfrihed i det offentlige rum. Kun for de rygere der er afhængige. Men det er så deres problem. Ikke borgernes.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Det lykkes dig igen at argumentere for to helt modsat rettede påstande i én sætning:

Rygere er afhængige, når du skal retfærdiggøre politiske indgreb over dem - men straks forvandles de til ikke-afhængige, når du skal retfærdiggøre, at de kan vente med at ryge til de kommer hjem.

Du har en utrolig barnagtig måde at argumentere på. Kan du ikke snart tage dig lidt sammen? Det er jo Hr Hansen niveau :(


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Haha. Du er morson. Du har selv indrømmet, at rygere er afhængighed. Denne afhængighed kender alle og man ved hvordan nogle rygere bliver hidsige hvis ikke de får at deres smøg. 

 

At de ikke får de samme abstinenser som alkoholikere eller stiknarkomaner, er ikke det samme som der ikke er nogen fysisk afhængighed. Denne afhængighed gør netop at deres krop bliver stresset hvis de ikke får deres fix.

 

Rygere kan dog tilvænne sig, at ryge i deres fritid eller udskyde disse indtag. Derfor er der heller ikke behovfor rygeområder i virksomhederne. Det kan de gøre i deres fritid. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Utroligt - du gentager blot de to helt modsatrettede påstande igen.

Jeg er ked af at sige det, men der er noget galt med dit argument. Jeg har iøvrigt aldrig påstået, at rygere er afhængige. Der findes ingen fysisk afhængighed ved rygning. Det er altsammen psykologi, smag, vane og forventninger: 

Psykologer gør op med påstanden om ”afhængighed” 

Jeg har heller aldrig set en ryger, der blev "hidsig", hvis han ikke kunne ryge. Men jeg kan sagtens forestille mig en ryger, der blev hidsig, hvis han stod overfor en styg anti-ryger som dig.

Mon ikke det det det, du tænker på?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

En fin fremstilling af anti-rygelobbyens argumentation ...


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Uh - hvor kan det gøre ondt at få sine dogmer skudt ned, hvad Cisco?

Relief, relief. Vi må slå igen. Hit the messenger ... ;)


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvad er mon for "uheldige bemærkninger", du hele tiden kredser om?

Mon ikke bare det er din fantasi? Skulle du ikke hellere prøve at tage stilling til nogle facts.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Nej, det gør jeg faktisk ikke.

Men din evige kredsen om disse imaginære "uheldige bemærkninger" udstiller desværre en stor svaghed ved 180grader:

At enhver anonym bruger risikofrit kan fremsætte både injurierende og ikke-injurierende påstande om de navngivne debattører. De navngivne ikke kan forsvare sig, netop fordi de anonyme er anonyme.

Du spilder vores tid, Cisco. Og du ødelægger 180grader ved igen og igen at pladre rundt i dette. Kom dog videre.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du er en kæmpe manipulator, Cisco, og du løj lige her. Du bad mig jo selv om at rette de fejl i den løbende tråd, vi skrev. Jeg rettede de fejl og skrev "sorry" - og du svarede "tak".

To uger senere - da tråden forlængst var slut - åbnede du en ny tråd, hvor du beskyldte mig for at have foretaget disse rettelser.

Skide smart. Få manden til at foretage en rettelse og beskyld ham bagefter for at "slette ting fra tidligere indlæg".


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nyt kapitel i anti-ryge håndbogen med titlen:

"Simple debat-tricks, når man løber tør for argumenter:"

1. Beskyld en forbudsmodstander for hvad som helst - og skriv bagefter: "Hvor er det tragisk at se en mand i den alder gøre sådan".

Patetisk. Alle kneb gælder, når rygeloven skal forsvares hvad?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Hvis den var så håbløs, som du foregiver, var det måske ikke nødvendigt for dig at skrive 800 indlæg på 180grader, som udelukkende har til hensigt at sværte min person til, vel? :)

Hvem betaler for din tid her, Cisco? Hvad er årsagen til din store interesse for min person?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Først: Jeg er ikke talsmand for andre end mig selv. Herefter:

Min agenda er åben. Alle kender den. Jeg er fri og gør, hvad jeg vil for mine egne midler. I modsætning til dig:

Der er naturligvis ingen der betaler mig for at bruge min tid herinde.

Det tror jeg ikke på. Det massive arbejde, du har gjort med at følge mig overalt, er ikke noget der foregår i din fritid ... hvem betaler for din tid med det, Cisco?


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

@cisco: Hvis de fejl, jeg skulle have lavet, virkelig var så "indlysende og elemtære", hvorfor har du så brugt 100-vis af indlæg på at kredse om én eneste syg fantasi: Den om, at jeg skulle have slettet nogle "ubehagelige bemærkninger" om dig??

Det er godt nok svært at forstå, cisco. Hvor er alle dine afsløringer af mine fejl? Jeg mindes ikke, du er kommet med nogen.

Misforstå mig ikke: Jeg vil med fornøjelse rette eventuelle begåede fejl i mine indlæg, hvis du har nogle dokumenterede indvendinger ...

Det ved du jo allerede fra da jeg rettede de to tal-fejl, du gjorde opmærksom på.

Tak for dem iøvrigt ... :)


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så får man måske omsider et indblik i, hvad det er for "uheldige kommentarer", du hele tiden fabler om?

Det var "nedsættende / belærende" siger du. Spændende. Kan du ikke uddybe lidt nøjere: Hvor "nedsættende / belærende" var de? Mere end dine kommentarer her?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det morsomme er at der ikke er andre i Den Gule Negl end Klaus K.

 

Den Gule Negl opløst

 

Måske derfor Klaus K også har fantasivenner.

 

K Bendtsen den mystiske x-ryger, Painter Brain og Qda Plymaas. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Det morsomme er at der ikke er andre i Den Gule Negl end Klaus K

Nå? Spændende. For så h
ar du da lige modbevist cisco's interessante konspirationsteori om min "tydelige økonomiske sammenblanding af tingene" :)

Hvordan går det med at finde fejl i mine artikler? Er det svært?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Vi har da fundet utallige fejl og selvmodsigelser. Ligefra dine trafikdrab, trætte piloter, de lukkede pubs, efterskoler, at der er tilsvarende 40 m2 regler i Sverige og Belgien osv.

 

Hvordan går det med din forklaring på hvorfor rygere dør tidligere, når det ikke er lungekræft eller KOL der slår dem ihjel? 

 

Hvem er Qda Plydsmaas? Fleks skrev at du kendte identiten på "hende" selvom du afviste det på det pureste. Ja, du skrev at du kun havde bemærket hende.

 

Underligt al den stund at hun altis stemte på dine "artikler" få minutter efter du havde publiceret dem.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Efter tre års ihærdigt slid med at "debunke" KK-artikler kan Afskaf i dag kun komme op med et par ståmænd.

Afskaf foregiver, at artiklerne indeholder andre påstande, end de gør, og angriber så disse ikke-eksisterende påstande igen og igen.

Afskaf's gode artsfælle Hr Hansen mente ligesom Afskaf, at han havde fundet "løgn & manipulation" i de samme artikler - men ak ...

Da det kom til stykket viste det sig desværre, at Hr Hansen havde læst fejlene "mellem linierne".

Det ser ud til at være det samme, der er sket for Afskaf. På én gang trist - og meget, meget morsomt  :)


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link

Der er absolut ingen "stråmænd". Der er utallige fejl og maniupulation og usandheder i Klaus Ks påstande.

 

Ovenstående var blot en håndfuld eksempler, men som venlig afviser Klaus K.

 

Helt som han afviste, selv at havde kalt rygere for tobaksafhængige, selvom det stod sort på hvidt i hans læserbrev. 


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link

Og endnu en Afskaf-stråmand:

Helt som han afviste, selv at havde kalt rygere for tobaksafhængige, selvom det stod sort på hvidt i hans læserbrev.

Kan du overhovedet fremstille en sand sætning om dette emne? Det virker efterhånden ikke sådan.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link


 Skrevet af Klaus K  36 dage siden - Direkte linkDet mener han aldeles ikke.


Skrevet af Klaus K 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vil det sige, at Hr Hansen laver backup af alle mine kommentarer?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Prøv at hør Klaus K om han er imod hastighedsbegrænsning på veje.


Skrevet af mazm 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Komisk formulering fra "eksperten". Er en kemisk fremstillet tablet mere ægte end snittede tobaksblade? 

-kom hertil fra dette link. Pokkers, jeg savner Knockel!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

15
54
13
7
3
14
4
17
14
32
4
9
11
17
14
18
6
32
8
3

- Annonce -


- Annonce -