Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

+4 Skrevet af Gitte Nielsen 122 dage siden - Direkte link

Lise Nørgaard kalder en spade for en spade - dejligt med én der tør sige tingene lige ud.

 

For hun har ganske ret :-) 


+1 Skrevet af Cody Nielsen 122 dage siden - Direkte link
Hun har i den grad ret og kvalmende at ikke flere kulturradikale koryfæer tør følge hende. At være en del af det politisk korrekte segment er åbenbart et must hvis karrieren skal fortsætte. Den EU iscenesatte hjernevask af Gutmenchen har virket over al forventning må man sige...

+1 Skrevet af Niels Ohlsen 122 dage siden - Direkte link

Den EU iscenesatte hjernevask af Gutmenchen har virket over al forventning må man sige...

Men altså ikke på tilhængeren af socialisme, nationalisme og populisme (=((DF))eren) Cody Nielsen.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Morten V. Hansen 121 dage siden - Direkte link
Og typisk at forfatteren af TV2-artiklen at sige at det er vores skyld at tingene er gale i Afrika. Det er noget totalt sludder. Det er ikke vores skyld at de konstant er i krig og befolkningerne bliver holdt nede stadig. Med mindre de da mener vi skulle have invaderet landene og sikret fred som man gjorde i Tyskland efter Anden Verdenskrig. Men de mener de vel ikke?

+2 Skrevet af Cody Nielsen 121 dage siden - Direkte link
Ifølge TV2, Bosse,Trads, Stampe og resten af det radikale slæng samt venstrefløjen iøvrigt er al verdens vold og ballade den onde hvide mands skyld. Intet nyt på den front...

+4 Skrevet af Jacob Fiil 121 dage siden - Direkte link

Men kan skrive doktor-afhandlinger om vesterlændingenes mishandling af det afrikanske kontinent gennem flere århundreder op til vores tid: Slavehandlen, plyndringerne af deres råstoffer, de fuldstændigt vilkårlige grænsedragninger i begyndelsen af forrige århundrede, der ikke tog hensyn til hverken stammer eller noget som helst, klimaforandringer og vores handelsbarrierer - bare for at nævne noget.

Og hvad var det nu, afrikanerne fik efter afkoloniseringen efter WW2, hvor man før - trods alt - havde haft visse standarder for regeringsførelse, hvad enten det var britiske, franske, belgiske, etc.? Kleptokrati, diktatur og tyranni, var det ikke sådan, så godt som alle afrikanske 'befrielsesbevægelser' endte?


+1 Skrevet af Niels Ohlsen 121 dage siden - Direkte link

Jeg ved ikke selv, hvad der er værst: kvalmende humanisme eller kvalmende primitiv stupid ensporet smalsporet kortsynet bagstræberisk nationalisme.

 

Men det er ligesom, at nationalisterne kun kan se den sort/hvide forskel. Jeg ved ikke, om det ligger i deres gener. Og når man prøver at forklare dem et mere varieret verdensblik, så bliver de rasende og glammer vredt. Måske er det frustration over ikke selv at kunne se det. Måske. I hvert fald skal man skulle tåle alskens ad hominem.


+2 Skrevet af Jan Rasmussen 121 dage siden - Direkte link

Ole Vestergaardfra TV2 beviser via sine kommentarer til Nørgård udtalelser at han er også er fanget i lemminge-tænkning.

Nemlig den klassiske røde lemminge-tænkning der gør afrikanere til viljeløse ofre for den vestlige verden.

Det lugter som sædvanlig også af den på venstrefløjen så udbredte lave forventningers racisme.

 

Et mere nuanceret og korrekt bud på hvorfor vise Afrikanske lande er fattige gives her

 

Historien om det hvidt styrede Rhodesia (Afrikas brødkammer),der blev til det sort styrede Zimbabwe (afrikas fallitbo under Mug-Abe) er også et klassisk eksempel på Røde-Ole og andres meget store blinde pletter i deres verdensopfattelse

 

En god bog der mere eller mindre understreger Nørgaards pointe er "Collapse of Civilisations " af Jared Diamond.

Her kigges der bla på tidligere tiders befolkningsregulering på Polynesiske sydhavsøer (befolkningskontrol eller krig) og grunden til borgerkrigen i Rwanda (Stigende befolkning til samme mængde jord).

Andre grunde til kollaps kan være klimatiske forandringer,overforbrug af ressourcer (Haiti kontra dominikanske republik) eller kollaps af de civilisationer man er afhængige af.

Det sidste punkt jeg nævner vil sandsynligvis betyde at hvis europa skulle kollapse i borgerkrig vil mellemøsten og Afrika kunne følge med ned i faldet,


Skrevet af Knud Madsen 120 dage siden - Direkte link

Og hvorfor indretter man sig så ikke i lagt højre grad efter disse åbenbare forklaringer og erfaringer?

Det kan jo kun skyldes rødgardisternes grænseløse dumhed, der så igen understøtter religøse tossers sindssyge fremfærd, selv om rødgardister angiveligt er sekulære.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Videnskab

11
13
10
6
10
22
6
5
7
7
9
17
3
2
8
35
7
15
58

- Annonce -

- Annonce -