Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

21

Skrevet af Blyfri95 1578 dage siden - Direkte link

Dearborn, Michigan er trods alt USA's muslimske hovedstad. Desværre kan man nok heller ikke forvente at afholde en kristentledet antimuslimsk demonstration fredeligt i Vollsmose


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Der burde ikke kunne være noget "trods alt" overhovedet. Det er underkastelse ....


Skrevet af slettet bruger 5235 1578 dage siden - Direkte link

På samme måde som at gå ind til en bikerfestival og sige noget grimt om en rockers kværn og så ikke forvente et par på kassen er underkastelse....

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Idiot.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Dearborn går nu om dage under navnet Dearbornistan.


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Dearborn er blevet et forfærdeligt sted med rædselsfuldt mange muslimer. Det giver naturligvis problemer. Ligesom alle andre steder i verden.


Skrevet af Lasse Skou 1578 dage siden - Direkte link

Endnu en gang bliver det sande ansigt af denne "religion of peace" vist, vi ser det samme ansigt over hele verdenen, historien er den sammen. Ingen gør noget, ingen politikere synes at ænse det. Alle snakker, især "os andre", uha vi snakker rigtigt meget, vi læser og kommentere de relevante nyheder, men ingen gør noget aktivt for at stoppe det, eller bare begrænse det. Ingen har lyst til at tage beslutningen om at disse... ja "elementer" ikke er samme "slags" mennesker som os andre, og derfor ikke høre til sammen med/blandt os andre. Ingen tør rejse sig op og tage det træk der skal til, i angst for.... ja for hvad... i angst for anslag fra disse mennesker? angst for at lyde en lille smule Hitler? angst for resten af samfundets mening? jeg tror at hvis det fandtes et menneske der var stærkt nok til at turde sige disse ting, og til at gør noget der kunne ændre på mængden af disse typer i vores samfund, så ville et sådant menneske opleve stor og bred tilslutning!!


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Det sørgelige er, at der nok først vil være bred stemning og realiseren af, at her er et problem der skal gøres noget ved, når det er for sent og problemet er vokset sig enormt stort. Det er så dumt så dumt. Vi kunne spare os for gigantiske problemer (potentielt katastrofer) ved at have en tænksom og ansvarlig udlændingepolitik. Havde vi ikke ført den idiotiske udlændingepolitik fra 83 kunne vi sandsynligvis både undgå topskat og registreringsafgift og meget mere. I stedet betaler vi år efter år gigantiske milliardbeløb pga. nogle politikere insisterede på at føre en uansvarlig og naivistisk udlændingepolitik. Tænk at det at ville være "pæn" kan være så dyrt... Utilgiveligt dumt. Og politikerne begår forsat samme fejltagelser - også LA jokker i spinaten ved at føre en uansvarlig og tumpet udlændingepolitik sammen med de røde og eksempelvis fjerne starthjælpen til fordel for højere overførselsindkomster. Det er så stupidt, og de tør tydeligvis ikke at tage debatten. Det er den radikale dumhed som sidder så dybt i dem. De fremstår som lallende idioter.


Skrevet af Lasse Skou 1578 dage siden - Direkte link

Jeg er rørende enig, men det "eneste" det kræver er en person med de rette meninger, der har vilje, netværket, gåpåmodet til at sætter gang i tingene...

Hvis bare en person stiller sig op, så vil vi kunne ændre tingene til det bedre. Ser vi i et historisk perspektiv, har det været muligt for mænd af den rette støbning at sætte gang i udviklingen og VIRKELIG for ændret vilkårene på meget kort tid.

 

Men der bliver snakket for meget - og for få gør noget. Mig selv inkl. jeg har hverken modet, netværket, kompentencerne til at stille noget op alene og/eller stable noget sådan på benene!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -