Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

Skrevet af Floejborg 1610 dage siden - Direkte link
Hvorfor sagde tysken ikke noget om det problem i de glade tider før 2008? Fordi man tjente fedt på at eksportere til de lande man nu klandrer. Tror Spanien er et af de lande man ser flest tyske biler, bortset fra Tyskland selvfølgelig, og det er ikke dem i den billige ende. Man får den fornemmelse krisen i EU er skabt med vijle så de endelig kunne få deres elskede union igennem.


Skrevet af Isabella Balkert 1610 dage siden - Direkte link

Her fortæller Nigel Farage om en arrogance i EU, som man ikke drømmer om. 
Også Merkels svar på hvorfor Grækenland ikke kan gå ud af Euroen - Merkels svar er: Fordi hvis Grækenland går ud, så vil alle forlade EU og vi vil gå tilbage til at Suveræne Demokratiske Stater.
Desuden påpeger Nigel Farage, at "The Bad Guys" bare venter på at Grækenland bliver så udmarget af gæld, at man kan overtage deres rigdomme, deres olie, osv. osv.
De denne video og spørg dig selv om du vil stemme for et EU fascistisk parti ved næste valg. For hvis du gør, så stemmer du for EU og mere af det tyrani der forsøger at overtage hele Europa og gøre alle suveræne stater til slavestater af EU kommissionen og New World Order.


http://www.youtube.com/watch?v=F4rWdJ7JDcU&feature=related

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -