Kontakt 180Grader.dk
20

Skrevet af Lounen 1370 dage siden - Direkte link
Krigen mod narko og anden fejlslagen narkolovgivning er et af de mest samfundsskadelige politiske indgreb verden nogensinde har set. Narkotikalovgivningen er hovedårsag til at der findes international terrorisme, uden indtægter fra narko ville al Queda, FARC m.fl ikke have midlerne til deres rædsler. På verdensordenplan dør 100.000 vis af mennesker årligt som følge af narkorelaterede voldshandlinger. En stor del, et godt stykke over halvdelen, af al alvorlig kriminalitet kan ledes direkte og indirekte tilbage til narkorelationer. Alene i Danmark kunne samfundet spare et tocifret milliardbeløb i den helt tunge ende, hvis man begyndte at se narkotikaproblemer som et misbrugsproblem i stedet for et kriminalitetsproblem. Alt sammen til ingen verdens nytte, der er intet belæg for at lovlig narko skulle øge forbruget, tværtimod tyder meget på det modsatte. Hvor længe skal dette vanvid blive ved.

Skrevet af sorenh 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tak for linket.

 

Føj. Det er jo Gulag.


Skrevet af Claus Andersen 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der var også en artikel i the Economist om den helt igennem uhørt massive overvågning af amerikanere i almindelighed: telefonsamtaler, mobilkommunikation, internetfærden. Det er skræmmende, hvor meget myndighederne kan tillade sig uden, at bare én dommer er inde over det.

Det siges ikke direkte, men det er på baggrund af den hysteriske narkotikabekæmpelse, der kun tager til... senest har man set DEA-agenter, der render rundt og slår folk ihjel på fremmed jord.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

2
31
39
26
12
6
19
5
6
8
7
13
7
16
20
38
2
3
20
3

- Annonce -


- Annonce -