Kontakt 180Grader.dk
19

Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Går det ikke op for 3F & Co, at med samme logik, så er det 3F & Cos skyld, at Amin Skov har modtaget dødstrusler og en patron i posten?


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, det har han ikke. 

Hvordan adskiller det sig fra mafiametoder at true med chikane, hvis man ikke betaler beskyttelsespenge og køber m3Fiaens "produkt"? Bare fordi det af mærkværdige årsager er lovligt, at 3F har et særprivillegie, gør det ikke i mindre grad til mafiametoder.

Til at starte med kunne det jo tænkes, at man ikke ønsker at støtte socialistiske 3F. Desuden får de ansatte på Vejlegården højere løn end 3Fs fagforening ville sikre dem.

Jeg kunne også starte en fagforening og så tilbyde en overenskomst med 1000 kr. i timen som minimum. Hvorfor skulle alle ikke melde sig ind hos mig i stedet for 3F, som tilbyder "dårligere vilkår"? Mon du kan regne ud hvad der iøvrigt ville ske, hvis det lykkes mig at sørge for, at alle meldte sig ind hos min nye fagforening?


Skrevet af Skovgaard 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Lad folk vælge selv, hvis du er så sikker.

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Lovlig, sandsynligvis ja, men det er da urimeligt, at deres handlemåder er lovlige pga. de er en fagforening. Hvis det var et kartel af virksomheder som slog sig sammen og agerede på samme måde (karteller), ville det være ulovligt.

Græske overenskomster? Hvad vrøvler du om? Folks løn afhænger af, hvad de er værd på arbejdsmarkedet, ikke hvad en fagforening kan afpresse sig til.

"Skumle kræfter"? Hvad vrøvler du om? Bevis, at der er imod "ordnede forhold" og "velfærd"? Det er groteske beskyldninger, det handler derimod om, at folk skal have frihed. Forstår du det? Frihed?

Hvor er dine beviser for, at der er finanskarteller? Karteller er ulovlige - altså undtagen når det er i form af fagforeninger. Hvilket vi naturligvis skal have rettet op på.

Det var ikke finans-virksomhederne som skabte krisen. Det var politikerne og deres tåbelige regulering og indblanden i markederne.

Kravle i rendestenen? Hvad vrøvler du om? 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

26
11
5
19
5
6
8
7
13
7
16
20
38
2
3
20
3
16
2
3

- Annonce -


Om Carl Andersen
Byrådskandidat for Liberal Alliance i Vejen Kommune                 ...

Se Carl Andersens profil
eller
Følg Carl Andersen
- Annonce -