Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

19

Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Går det ikke op for 3F & Co, at med samme logik, så er det 3F & Cos skyld, at Amin Skov har modtaget dødstrusler og en patron i posten?


Skrevet af slettet bruger 1681 1580 dage siden - Direkte link

Henning (ikke Henrik) Hyllested har ret i, at man ikke kan tale om mafiametoder, når 3F ikke gør noget ulovligt.

 

Og man kan desuden spørge sig selv om, hvorfor de ansatte skal finde sig i at have ringere løn- og arbejdsvilkår, som er det, de gule fagforeninger kan tilbyde.


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Nej, det har han ikke. 

Hvordan adskiller det sig fra mafiametoder at true med chikane, hvis man ikke betaler beskyttelsespenge og køber m3Fiaens "produkt"? Bare fordi det af mærkværdige årsager er lovligt, at 3F har et særprivillegie, gør det ikke i mindre grad til mafiametoder.

Til at starte med kunne det jo tænkes, at man ikke ønsker at støtte socialistiske 3F. Desuden får de ansatte på Vejlegården højere løn end 3Fs fagforening ville sikre dem.

Jeg kunne også starte en fagforening og så tilbyde en overenskomst med 1000 kr. i timen som minimum. Hvorfor skulle alle ikke melde sig ind hos mig i stedet for 3F, som tilbyder "dårligere vilkår"? Mon du kan regne ud hvad der iøvrigt ville ske, hvis det lykkes mig at sørge for, at alle meldte sig ind hos min nye fagforening?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 1681 1580 dage siden - Direkte link

Hvoraf fremgår det, at man truer med chikane, hvis man ikke betaler beskyttelsespenge? Og som sagt har mafiaorganisationen mord på samvittigheden. Det har 3F ikke.


Skrevet af Søren jensen 1580 dage siden - Direkte link
Hvad der er helt konkret i denne sag er at 3F stiller op med blokader og almen chikane af en forretningsdrivende, der tilfældigvis ikke ønsker at samarbejde med 3F. Når de røde dæmoner så skal til at forsvare sig bliver det med difuse anklager. Så som PESC der meget kraftigt indikere at saxobank må have betalt hackere for at lægge 3F hjemmesiden ned. Og nu denne ulidelige H.H der anklager Anders Samuelsen for at være skyld i trusler mod 3F pga "tonen". Nu er ci. 3 af 4 danskere imod 3F i denne tabersag, og så kan det ikke undre at nogen reagerer med trusler, - det vil der være en statistisk meget høj sandsynlighed for, når der er millioner af danskere der har set 3F usmagelige blokade. Peronligt hader jeg da også selv 3F nu, af hele mit hjerte. Dertil er 3F svineheldige at modtage disse trusler da de nu kan fremstå som ofre i hele sagen, og det prøver HH at score point på. Personligt mener jeg at HH er et af de mest hjernedøde individer jeg nogen sinde har set på tv. Føj for Satan hvor er han KLAM!!!

Skrevet af _slettet_bruger_4155 1580 dage siden - Direkte link

3F's konflikt er lovlig basta!

 

Danskere ville hvis de blev stillet over for valget om 37 eller 45 timers arbejdsuge, græske overenskomster vælge det nuværende system der fungerer.

 

Men skumle kræfter som LA( Saxobank) arbejder for at nedbryde velfærd og ordnede forhold.

Finanskartellerne har udplyndret verden under krisen de selv skabte. Men de får aldrig nok!

Vi skal ud og kravle i rendestenen som i de gode gamle dage.


Skrevet af Skovgaard 1580 dage siden - Direkte link

Lad folk vælge selv, hvis du er så sikker.


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Lovlig, sandsynligvis ja, men det er da urimeligt, at deres handlemåder er lovlige pga. de er en fagforening. Hvis det var et kartel af virksomheder som slog sig sammen og agerede på samme måde (karteller), ville det være ulovligt.

Græske overenskomster? Hvad vrøvler du om? Folks løn afhænger af, hvad de er værd på arbejdsmarkedet, ikke hvad en fagforening kan afpresse sig til.

"Skumle kræfter"? Hvad vrøvler du om? Bevis, at der er imod "ordnede forhold" og "velfærd"? Det er groteske beskyldninger, det handler derimod om, at folk skal have frihed. Forstår du det? Frihed?

Hvor er dine beviser for, at der er finanskarteller? Karteller er ulovlige - altså undtagen når det er i form af fagforeninger. Hvilket vi naturligvis skal have rettet op på.

Det var ikke finans-virksomhederne som skabte krisen. Det var politikerne og deres tåbelige regulering og indblanden i markederne.

Kravle i rendestenen? Hvad vrøvler du om? 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -


Om Carl Andersen
Byrådskandidat for Liberal Alliance i Vejen Kommune                 ...

Se Carl Andersens profil
eller
Følg Carl Andersen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -