Kontakt 180Grader.dk
48

Skrevet af Skovgaard 1372 dage siden - Direkte link

Hun ville lave off. investeringer ikke? Dvs offentligt forbrug, som ikke er en løsning på problemet, men blot udskyder og forstørrer smerten.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1372 dage siden - Direkte link

Hun vil bare stifte mere gæld, så krisen kan blive dybere. Ikke noget nyttigt her.


Skrevet af Kristian Oestergaard 1372 dage siden - Direkte link

Hun forstår problemet siger hun igen og igen, men hun er blank når det kommer til løsninger.

- Annonce -


Skrevet af Joshua Dalgaard 1372 dage siden - Direkte link

Enig i at Turunen ikke rigtig kommer frem med noget brugbart der kan skabe flere arbejdspladser. Ole forklarer her fint om hvordan skatten påvirker lønniveauet osv, men jeg savner i debatten at gennemgå om miljø- og klimapolitikken har været fejlslagen. Når jeg siger fejlslagen mener jeg ikke at vi ikke skal beskytte miljøet osv. Nej den overdrevne miljøpolitik i EU sammenlignet med resten af verden der presser omkostningerne op ved produktionen i EU. 25 millioner arbejdsløse i EU kommer ikke tilbage med mindre miljø- og klimafanatismen bliver justeret ned til det der er logisk og videnskabeligt beggrundet.

 

Se mere om dette her: http://www.180grader.dk/Politik/25-millioner-uden-job-i-eu-er-det-den-grnne-miljdagsordens-skyld-1

 

http://www.180grader.dk/Politik/danmarks-strste-styrke-ogs-den-strste-svaghed


Skrevet af GWT 1372 dage siden - Direkte link

Det var faktisk meget interessant, jeg mener at ET gjorde det enormt dårligt og i den grad udstillede at regeringen ingen konkrete løsninger har til jobskabelse, det bliver ved de små diffuse tanker om bedre uddannelse og kickstart.

Nåh jo der var jo lige det at man kan "låne en lille bitte smule" mere og lige pålægge en finansskat som jo er borgerne uvedkommende, det er rystende.

 

Normalt formår venstrefløjen at, når de ikke har løsninger, afspore debatten ved at svare i øst når der bliver spurgt i vest, men ikke engang det formåede ET.

Godt gået OBO


Skrevet af Laurentius 1372 dage siden - Direkte link

Interessant som hun affejer faldet fra Nordeuropas rigeste til Nordeuropas fattigste land med en bemærkning om at der også er andre mål for et lands succes. Det er der da, men velstand er nu engang forudsætning for velfærd (privat såvel som offentligt forvaltet velfærd).

Skræmmende i virkeligheden. Når de ikke engang anerkender lidelsens alvorlighed, så tror da pokker at de ikke gør noget for at kurere den.

 


Skrevet af Laurentius 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Problemet er desværre, at en hel del mennesker mener, at nu er vi så rige, at vi kan sætte de økonomiske love ud af kraft, og starte omfordelingscirkusset.

Ja, og alt for ofte hører man venstreorienterede sige noget om at det jo ikke er rigtige lovmæssigheder men nærmest bare konventioner som vi kan lave om, hvis vi måtte ønske nogle andre økonomiske "love" (hvad de samme venstreorienterede så typisk gør).

Og nok er det ikke en naturlov som tyngdekraften er det, men de mekanismer der ligger til grund for fx udbud og efterspørgsel er så dybt forankrede i menneskelig natur, spilteori etc. at de ikke står til at ændre.

Ikke uden totalitær tvang i hvert fald.

Men det er jo heller ikke alle det afskrækker.

 


Skrevet af AndersReitz 1372 dage siden - Direkte link

Har haft æren af at møde Emilie T to gange, og jeg har ellers forklaret hende om Broken Window Fallacy :)


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1372 dage siden - Direkte link

Enig - jeg havde den tvivlsomme fornøjelse at møde hende under EP-valgkampen i 2009...


Skrevet af Laurentius 1372 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

11
27
14
35
40
26
12
6
19
5
6
8
7
13
8
16
20
39
2
3

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen
- Annonce -