Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

48

Skrevet af Skovgaard 1610 dage siden - Direkte link

Hun ville lave off. investeringer ikke? Dvs offentligt forbrug, som ikke er en løsning på problemet, men blot udskyder og forstørrer smerten.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1610 dage siden - Direkte link

Hun vil bare stifte mere gæld, så krisen kan blive dybere. Ikke noget nyttigt her.


Skrevet af Kristian Oestergaard 1610 dage siden - Direkte link

Hun forstår problemet siger hun igen og igen, men hun er blank når det kommer til løsninger.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Joshua Dalgaard 1610 dage siden - Direkte link

Enig i at Turunen ikke rigtig kommer frem med noget brugbart der kan skabe flere arbejdspladser. Ole forklarer her fint om hvordan skatten påvirker lønniveauet osv, men jeg savner i debatten at gennemgå om miljø- og klimapolitikken har været fejlslagen. Når jeg siger fejlslagen mener jeg ikke at vi ikke skal beskytte miljøet osv. Nej den overdrevne miljøpolitik i EU sammenlignet med resten af verden der presser omkostningerne op ved produktionen i EU. 25 millioner arbejdsløse i EU kommer ikke tilbage med mindre miljø- og klimafanatismen bliver justeret ned til det der er logisk og videnskabeligt beggrundet.

 

Se mere om dette her: http://www.180grader.dk/Politik/25-millioner-uden-job-i-eu-er-det-den-grnne-miljdagsordens-skyld-1

 

http://www.180grader.dk/Politik/danmarks-strste-styrke-ogs-den-strste-svaghed


Skrevet af GWT 1610 dage siden - Direkte link

Det var faktisk meget interessant, jeg mener at ET gjorde det enormt dårligt og i den grad udstillede at regeringen ingen konkrete løsninger har til jobskabelse, det bliver ved de små diffuse tanker om bedre uddannelse og kickstart.

Nåh jo der var jo lige det at man kan "låne en lille bitte smule" mere og lige pålægge en finansskat som jo er borgerne uvedkommende, det er rystende.

 

Normalt formår venstrefløjen at, når de ikke har løsninger, afspore debatten ved at svare i øst når der bliver spurgt i vest, men ikke engang det formåede ET.

Godt gået OBO


Skrevet af JohnD 1610 dage siden - Direkte link

Igen Ole, en god og skarp argumentation. Turunen, "anerkender og ser" en hel masse, men hvor er løsningen/erne??

Man har lyst til at ryste vores Statsminister, Skatte & Finansminister, for ikke at se om der ville droppe en fornuftig tanke ud - gang på gang på gang hører vi, at der skal skabes nye arbejdspladser. Jow tak da bette venner.. MEN HVOR??? OG HVORDAN??? Ingen konkret løsning kommer frem, men lidt snik snak og halløj, og et smil..

 

Jeg ejer et firma - jeg har fingrene nede i samfundets "maskin-rum" hver evig eneste dag. Tro mig det ENESTE som får vores land op af sumpen igen, ER simpelthen lettelser i de økonomiske byrder!! Og ja - det VIL på sigt betyde velfærds-forringelser, men sådan er det bare!! Der er ikke råd til at OVER 1 ud af 3 på arbejdsmarkedet, sidder og "nuller lidt" i det offentlige... De dage ER forbi - hvis nogen skulle være i tvivl..!!

 

Medicinen er som følger:

 

Den offentlige sektor skal slankes. ( Jeg kan let finde 10 mia om året til skatte-lettelser/afgiftslettelser, uden det vil komme til at berøre nogen i nævneværdig grad )

Skatten skal derefter sættes ned. ( For alle - ikke kun erhverv )

Afgifter skal derefter lempes - betragteligt! ( For alle - ikke kun erhverv )

På sigt skal der arbejdes for en lavere moms.

Uddannelserne skal rettes mere mod erhverv - ikke mod nyttesløse humanistiske pladderstillinger, som intet produktivt kommer af.

 

Så vil det lykkedes os at bygge pondus op til at modstå både østlandenes & asiens konkurrencemæssig pres på os.

 

 

 

 


Skrevet af Laurentius 1610 dage siden - Direkte link

Interessant som hun affejer faldet fra Nordeuropas rigeste til Nordeuropas fattigste land med en bemærkning om at der også er andre mål for et lands succes. Det er der da, men velstand er nu engang forudsætning for velfærd (privat såvel som offentligt forvaltet velfærd).

Skræmmende i virkeligheden. Når de ikke engang anerkender lidelsens alvorlighed, så tror da pokker at de ikke gør noget for at kurere den.

 


Skrevet af _slettet_bruger_833 1610 dage siden - Direkte link

Ja... for uden velstand kan vi ikke betale for velfærd :-)

 

Problemet er desværre, at en hel del mennesker mener, at nu er vi så rige, at vi kan sætte de økonomiske love ud af kraft, og starte omfordelingscirkusset.


Skrevet af Laurentius 1610 dage siden - Direkte link

Problemet er desværre, at en hel del mennesker mener, at nu er vi så rige, at vi kan sætte de økonomiske love ud af kraft, og starte omfordelingscirkusset.

Ja, og alt for ofte hører man venstreorienterede sige noget om at det jo ikke er rigtige lovmæssigheder men nærmest bare konventioner som vi kan lave om, hvis vi måtte ønske nogle andre økonomiske "love" (hvad de samme venstreorienterede så typisk gør).

Og nok er det ikke en naturlov som tyngdekraften er det, men de mekanismer der ligger til grund for fx udbud og efterspørgsel er så dybt forankrede i menneskelig natur, spilteori etc. at de ikke står til at ændre.

Ikke uden totalitær tvang i hvert fald.

Men det er jo heller ikke alle det afskrækker.

 


Skrevet af _slettet_bruger_833 1610 dage siden - Direkte link

... men når vi bliver mindre og mindre produktive sammenlignet med udlandet, så kan vi ikke sælge noget som helst, som vi kan bruge til at købe de ting vi i Danmark ikke selv har. Stål, biler osv.


Skrevet af AndersReitz 1610 dage siden - Direkte link

Har haft æren af at møde Emilie T to gange, og jeg har ellers forklaret hende om Broken Window Fallacy :)


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1610 dage siden - Direkte link

Enig - jeg havde den tvivlsomme fornøjelse at møde hende under EP-valgkampen i 2009...


Skrevet af Neonman 1610 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af moderator

Skrevet af Laurentius 1610 dage siden - Direkte link


Skrevet af Neonman 1610 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af moderator

Skrevet af slettet bruger 8942 1610 dage siden - Direkte link

Ja puha da da da da da di dum dum, rigtig dum endda!  Sgu også!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen
Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -