Kontakt 180Grader.dk
50

Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link

Hahaha... lidt fornuft i S og straks må kollektivisterne i både S og V ud og "shame" forslaget.

 

Helt ærgeligt, hvordan fanden kan S og V se selv i øjne om morgen - velvidende at når de står op, så vågner også titusindevis af narkomaner, og deres familier op til endnu en dag, hvor de skal jage pengene til stofferne. Stofferne som kan findes i hver en provinsby, der understøtter nogle af de mest voldlige mennesker i samfundet økonomisk, og er åresag til krige i fattigeområder af verden. Alt sammen, så S og V kan sidde højt til hest.


Skrevet af sorenh 1368 dage siden - Direkte link

Så kom den der med 'børnene' på banen igen. Sikke noget fis.

 

Kunne LA i det mindste komme med en melding om at det lyder interessant. Og mon sjatliberalisterne i Venstre kunne holde op med at spille kostbare, når der endelig er nogen der vil være bare lidt liberale?


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

"Tænk dog på børnene" kan bruges til at infantilisere hele samfundet og umynddiggøre os alle sammen og gøre staten almægtig. "Børnene" er nok det mest frastødende argument nogen kan bruge i en politisk debat.

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

For helvede, Sophie, hvor er det pinligt! DET ER PINLIGT! Hvis Venstre var kommet med forslaget (som er lidt i retning af sund fornuft), så havde socialdemokraterne harceleret mod det. Nu kom socialdemokraterne med forslaget, og så harcelerer Venstre mod det. DET ER SÅ FUCKING DUMT, SOPHIE! Og hvad blev der af din webside fra webkampen som hed FORBYDFORBUD! DU ER JO TIL GRIN SOPHIE! DU ER EN HYKLER!

Det er så skuffende, at Venstre fejler totalt. Det er rendyrket politik-fnidder når det er værst, hvor man tror man kan score billige point hos vælgerne ved at appelere til forargelse og frygt ved at spille stærk 'mand'.

Derudover går forslaget ikke langt nok. Naturligvis bør disse ting legaliseres. Det bør være fuldstændig op til folk selv hvad de indtager af nydelsesmidler. 

Dette var Sophie Løhdes valg-website:

http://forbydforbud.dk/ 

Du fremstår jo som en idiot i dag, Sophie! Tag dig sammen!  


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvis du ikke kan se forskel på atombomber og narkotika så er det vist bedst hvis du bliver væk.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du har ret. Det eneste der betyde noget her er at du ikke holder dine løfter. Skrid, Helle T.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er flere åresager til hvorfor al narko bør afkriminaliseres.

 

#1 Resourceforbrug:

 

Den nemmeste, hurtigste og mest moralske måde at optimere resourcerne i et samfund er at afskaffe al den offerløs kriminalitet, som tager fra politiets og retsvæsnets resourcer og fylder fængslerne med uskyldige (hvis der intet offer er, så er der ikke skét en forbrydelse).


Færre love = færre kriminelle = færre indsatte = færre fængsler = færre udgifter 

 

Ca. 25% af indsatte er dømt for narkokriminalitet, og dertil skal man lægge folk der begår tyveri, bedrageri og røveri for at skaffe penge til stoffer, samt voldskriminaliteten omkring narko undergrunden (bandekrige, tæskehold, afpresning, misbrugeropgør, misbrugervold osv.). Når alt gøres op, så bevæger vi os nok tættere og tættere på de 40-50% af al den tunge kriminalitet der er realiteret til narko på en ellen anden måde (desværre findes der ikke nye tal på området, måske fordi man er bange for hvad de viser, så det er blot hvad jeg har kunne samle sammen igennem årene fra ældre statistikker, og folk der arbejder med området).

Dertil skal vi så tilføje alle mere udgifterne til forsikringer, hospitaler, og utryghed (alarmer, tabt livskvalitet osv.), og de titusindevis af familier i hele Danmark, der lever i et helvede fordi de har et nært familiemedlem, som er involveret i narkokriminalitet på misbruger eller sælger plan.

Fuldstændig vanvittigt at man stadig ikke har legaliseret narko, så der i det mindste er mulighed for at regulere den. Men ligesom velfærdsstaten, så tror folk at det er nok at have gode intentioner, og ikke at forholde sig til om det faktisk virker i den virkelige virkelighed.

 

#2 Selvregulering:

 

Ligenu er der ingen standarder for narko, som brugerne kan bruge - jovist kan de sige til deres pusher, at de vil have XYZ, men de har i sidste ende ingen idé om, hvad de propper i kroppen. Det problem har de tilgengæld ikke, når man køber en branded lovlig vare. Her har producenten af varen en idé med ikke at skade sit brand, ikke bare kan det skade producentens image pga. ringe kvalitet, det kan også koste kassen, hvis forbrugeren kommer til skade. Narko indtag er forbundet med høj risiko for skade idag, fordi hele selvregulering er sat ud af kraft pga. ulovliggørelsen. Der er ingen narkoman der slæber deres pusher i retten pga. dårligt stof, ligesom der ingen pusher er, som slæber producenten i retten, hvis de får noget dårligt stof. Afkriminalisering kan få skabt et hvidt markede, som kan regulere sig selv, og på sigt skabe bedre og sikre stoffer med færre og færre bivirkninger, eller i det mindste at forbrugerne er klar over hvad bivirkningerne er.

 

Også kan vi jo tale moral (gør mod andre, som du vil have gjort mod dig selv) osv. men vil ikke drukne den vrede fugl i tekst.


Skrevet af Afskaf skatten 1368 dage siden - Direkte link

Ro på. Sofie ville kun legalisere narko for håbeløse narkomaner, ikke alm. mennesker. Det var et socialpolitisk initiativ, og har intet med mere frihed at gøre. Hun skelner mellem narkomaner og alle andre.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Løftet om at forlade dette website.

 

Og hvor er det lige jeg "udstiller min egen hykleriske og inkonsekvente, ekstremistike liberalisme/socialisme". Påpeg gerne i teksten, tak.

 

Resten af dit indlæg er nonsens.


Skrevet af Niklas H 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Please don't go. The drones need you. They look up to you.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du er lidt forvirret omkring, hvad forbrydelse er. Du blander offerløse og offer forbrydelser sammen, hvilket gør din argumentation irrationel. Så lad mig hjælpe dig:

 

Du stikker en kanyle ind i dig selv = du skader dig selv (du kan ikke dømmes for overgreb du begår imod dig selv, f.eks. bliver du ikke sat i fængsel for mordforsøg, hvis du forsøger at begå selvmord). Det hedder en offerløse forbrydelse, fordi der intet offer er.

 

Dine andre eksempler på forbrydelser har et offer, og derfor nogen du har forbrudt dig imod. Dette er hvad vi normalt kalder en forbrydelse, fordi der er et offer.

 

Resten af dit indlæg ligner noget en på LSD kunne have skrevet...

 


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

De der ejer den offentlige ejendom er offeret. Du tror vel ikke, at rådhuset, vejene, stranden osv. ikke er ejet af nogen?


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Al liberalisme tager udgangspunkt i at du ejer dig selv, også kaldet selvejerskab. Det er fordi i liberalismen har man anerkendt at verden er bygget op af individuelle anarkistiske ejerskab, da det er individet som styrer sine handlinger.

 

Grundlæggende er jo, at individet ikke får tildelt ejerskab pga. styreform, men pga. individet selv tager ting i brug, og dermed bestemmer tingenes skæbne, og dermed opnår ejerskab.

 

Det første individet tager i brug er sig selv, og derfor selvom kollektivisterne i Danmark reelt har nationaliseret individets selvejerskab, så var der masser af individuelle handlinger som går imod de danske kollektivister (ligesom der fandtest sortbørs handel i USSR), og ultimativt også fører til at også danske kollektivister taber krigen mod narko, ligesom alle andre kollektivister også taber den. Du kan tage et andet eksemple fra idag, hvor f.eks. socialisterne i Sverige har forbudt myndige mennesker i at have sex med hinanden, men da ejerskabet altid og ultimativt ligger hos individet, så er der selv idag mennesker som har frivillige sex med hinanden i Sverige, selvom socialisterne har forbudt det.

Kollektivisternes forsøg på at indfører kollektivisme er altså en Sisyfos opgave, som aldrig vil lykkes, fordi de går imod grundlæggende fysiske love, hvor man ikke kan  få mere ud, end man lægger ind (Termodynamikkens 1. lov), og da kollektivisme blot er en abstraktion (dvs. den findes reelt ikke i den fysiske verden), så styrer kollektivismen intet - det gør individer derimod, da de tilhører den fysiske verden og dermed kan påvirke den.

 

Så reelt er "Ejer du ikke dig selv, så ejer du intet" at skærer det ud i pap for kollektivister som måtte læse med, hvor virkligheden reelt er, at kollektivister aldrig nogensinde kan tage ejerskabet fra individet, på samme måde, at de heller ikke kan bestemme at tyngdekraften, ikke skal eksistere under kollektivismen.

 

Du ejer dig selv.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du er velkommen til at bruge dit selvejerskab til at underkaste dig kollektivisme, så forbyd da gerne narko i dit eget liv, imens andre acceptere det er i deres liv. win/win for alle.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så nu skal jeg forholde mig til et stråmands argument med "hvad med børne" - du ved vel nok godt, at når man er løbet tør for argumenter, så er et af tegne at man bruger "hvad med børne" som et menneskelig skjold for ens egen nøgenhed?


Skrevet af Fenster 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg er simpelthen nødt til at rette dig på nogle punkter.
1. LSD kan ikke indtages intravenøst (ved brug af kanyle)
2. Du bliver ikke agressiv af en LSD-rus, eller af mange af de lign rusmidler.
3. Det mest agressionsfremmende rusmiddel til dags dato er (trommehvirvel) ALKOHOL. Og det er lovligt. Vidst du at alle udgifter og indtægter regnet med, er en underskudsforretning på 12 milliarder årligt. Men alligevel, er alternativet (ulovlig alkohol og  masser af smugling) dyrere, grundet det øgede forbrug af ressourcer på at forsøge at holde noget ulovligt, som folk stadigvæk vil (mis)bruge i samme grad. Altså har du de samme udgifter, dog uden indtægter, og tillagt udgiterne til det forøgede kontrolcirkus.
4. Alkohol er også et af de mest skadelige rusmidler vi har. Endda dosen, mellem virkning, til død, er for alkohol lille.

Grundet din manglende viden om hvordan rusmidler RENT FAKTISK, fungerer og hvad effekt de har, er det jo nyttesløst at diskutere med dig :-)

Så længe vi har et system hvor "fællesskabet" betaler for at sikre alle lige adgang til hospitalsvæsnet forstår jeg godt din frygt for at rusmidler vil være en enorm udgift. Legalisering i andre lande viser blot det modsatte. Faldende forbrugere, derved faldende udgifter og faldende problemer.

Hvorfor er din hetz ikke rettet mod de mange tusinde problemer alkohol skaber? Og cigaretter for den sags skyld? Disse er enorme udgiftsmonstre ifht alternative og langt sikrere rusmidler, og inkluderer meget oftere end andre nævnte rusmidler, skade på andre personer end brugeren selv.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du vil ikke legalisere atombomber til personligt forbrug vel,

 

Det har jeg slet ikke udtalt mig om. Jeg ved ikke hvorfor du bliver helt hysterisk.

 

Hvis nogen er inkonsekvent så er det da dig, med mindre du ønsker at forbyde alkohol.


Skrevet af Jesper Kristensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

En udmelding er nok smart, for der er ingen her der orker at gå i clinch med dit kompleks af fordomme og uvidenhed på det narkotikapolitiske område.


Skrevet af Jesper Kristensen 1368 dage siden - Direkte link

Det jeg har lært, når det kommer til narkotikapolitikken, er at der findes tilhængere af en mere rationel politik fuldstændig på tværs af politiske skel. Læren er, at der må bygges bro mellem disse mennesker og der må skabes en "coalition of the willing" så vi kan få manet ufornuften i jorden.

 

Man må starte et sted, og der findes ikke et mere oplagt sted end først at lægge sig op af den portugisiske model. De afkriminaliserede alle stoffer til eget forbrug tilbage i 2001 efter at de i hele to år havde analyseret deres narkotikapolitik på kryds og tværs.

 

Resultaterne kan I finde på Cato Institute, hvor Glenn Greenwald har skrevet en strålende rapport om de fine konsekvenser af Portugals i verden mest voksne narkotikapolitik. Bare kort: gennem disse lempelser(!) har man faktisk opnået en udskydelse af debutalderen, halveret heroindødsfald og fået dobbelt så mange i behandling i forhold til før.


Skrevet af Mads Brinch Feierskov 1368 dage siden - Direkte link

Man skulle tro disse resultater talte for sig selv. Det er dybt uforståeligt at politikerne kan lade hypotetiske situationer som "flere pushere i skolegården" stå i vejen for alt det gode der ville komme ud af en afkriminalisering.


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du er uenig i at det skal legaliseres, men du har ikke kommet med nogle argumenter for hvorfor det skal forbydes, udover at det er vigtigt at signalere at stoffer ikke er socialt acceptabelt. Men hvorfor er det du vil forbyde narkotika? Hvis du uddyber det, så kan vi starte en konstruktiv debat derfra. Du har fået masser af argumenter for at legalisere det, nu er det din tur til at komme med nogle argumenter for at forbyde det. Ordet er dit.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er masser af frivillige fælleskaber i liberalismen - det er jo netop en af de ting, som du vil bruge din individuelle frihed til.

 

Du underkaster ikke hele dit liv til din nabo, blot fordi du står i hans indkørelse. Du skal naturligvis overholde hans regler, men han kan ikke tage dit selvejerskab fra dig, fordi du er på hans ejendom. Det er ikke abstrakte regler, men blot fakta. Naboen overtager ikke kontrollen med din krop fordi du står i hans indkørelse, du er stadig selv i kontrol over din krop, og dermed bevarer du dit selvejerskab.

 

Når man indgår i et frivilligt fælleskab, så starter det med, at man respektere de andres selvejerskab, da man kun modtager det man giver andre. Respekt for dit individ kræver altså du resepktere andre individer. Simpel logik.

 

Der er f.eks. intet galt i, at ejeren af en vej ikke vil have bilister med alkohol eller narko i blodet, da det reelt har indflydelse på sikkerhed på hans/hendes vej. Men derfra så at bestemme at du aldrig nogensinde, selv i dit eget hjem, ikke må indtage alkohol eller narko, det er absolut at overskride dit selvejerskab.

 

vedr. hospital regninger for at pumpe sig med alkolhol eller narko, så har jeg tidligere skrevet at en afkrimilisering nødvendigvis også betyder, at man hospitaler, forsikringer osv. selv må bestemme om de vil have kunder der render rundt og fylder sig med alkohol og narko - læs evt. denne tråd http://www.180grader.dk/Video/pusher-det-er-pissenemt-at-saelge-hash-i-danmark#c358139

 

Siden du åbenlyst har en interesse i, at sætte mig i en ellen anden kasse, så kan jeg oplyse at jeg hverken tager narko, drikker alkohol eller andet, som er ulovligt. Jeg drikker vand, spiser sundt, men det er noget jeg har valgt frivilligt, ikke noget jeg vil påtvinge andre.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg antager du er løbet tør for argumenter. Det er ok - være ikke ked af, at blive klogere, jeg sender ingen regning.


Skrevet af Mads Brinch Feierskov 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg har da sjældent set så useriøs en debattør. Du har ikke et eneste argument med i hele denne tråd, kun brok og skældsord til andre. Du har en stor fremtid foran dig som troll..

Kom du med et eneste argument som ikke har at gøre med latterlige analogier om atombomber og voldtægtsforbrydere, så kan det være der er nogen der et øjeblik kunne overveje at tage dig seriøst. Du udstiller dig selv som tåbe når samtlige dine svar er personangreb og ord lagt i dine meddebattørers munde.

 

Vi ville alle blive fantastisk glade hvis du gjorde alvor af din trussel og omgående forlod siden.

 


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Er der et tidspunkt hvor du har tænkt dig at argumentere for din sag? Hvis ja vil jeg gerne debatere dig.


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tænkte nok du ikke havde noget at bidrage med.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, du er en spasser.


Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du kommer til at vente forgæves på, at jeg gider bruge tid på dine stråmænd. Lære at argumentere, og vend tilbage med argumenter, hvis du vil have svar - ellers nyd dit liv rallende rundt i bunden af fugleburet.


Skrevet af Fenster 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du har jo endnu ikke leveret et eneste argument. Hvis der er nogle der er stupide er det dig ? Du har henvist til intravenøs indtagelse af LSD, hvilket er UMULIGT.
Tydeligvis er det jo dig der ikke kan argumentere og/eller bruger falske udsagn.

Det er sørgeligt at du ikke selv kan se det.

Svar mig nu, hvorfor skal medicin, alkohol, tobak med alskens bivirkninger være lovligt når andre harmløse rusmidler skal forbydes ?
Hvor er logikken ?

Er det fordi vi tør tænke uden for samfundets regler og love ? Har du overvejet at samfundet kan være skruet inkompotent sammen?
blot fordi nogle mænd og kvinder, valgt af befolkningen har vedtaget noget, gør det det jo ikke til sandhed?
Hvad med totalitære stater, er deres love så også sandheder ? 

Jeg er vidst ikke den eneste der savner et argument fra din side af, der ikke har hjemmel i loven, men er underbygget med videnskabelige beviser. 


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Kom med en grund til at det skal forbydes. Det formåede du aldrig før. 


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Forklar mig hvordan barnet ikke bliver et offer for dit selviske alkoholmisbrug eller det er dig der er en opblaest nar.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Selvfølgelig kan man indtage LSD intravenøst, men det giver ingen mening, at du konsekvent beskriver det som om, det er sådan, man indtager det. Det er der nemlig ingen, der gør af den simple grund, at der ingen som helst grund er til det.


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Drop venligst flueknepperiet, for der er massere i dine indlæg der kan fluekneppes på det groveste, men det gider jeg ikke spilde min tid med.

 

Jeg er ikke helt sikker på hvad dit argument er. Er det dette?

Medicin er lovligt hvis det ikke ligger under det kriterie jeg beskriver ovenfor med mindre at man har en lidelse der flytte denne ligevaegt.

Det der står ovenfor er det her: 

For eksempel er det noget af det dummeste jeg laenge har hoert at man kan indgive LSD intravenoest. VAAS. Det eneste der er rigtigt er at det ikke virker naer saa godt som optagelse via slimhinder, men det er ligegyldigt for alle kunne se at det ikke var pointen.

Det vil sige, at stoffer er ulovlige, fordi de optages bedre gennem slimhinderne ind igennem blodet? Det er højst sandsynligt ikke det du mener, men din psykose er kørt så meget af sporet, at der ikke er nogen der aner hvad du snakker om.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er jo fridag så tag det roligt.

 

Din logik synes at basere sig på to antagelser:

 

1: hvis narko er ulovligt bruger folk det ikke/mindre

2: narkopåvirkede skader deres omgivelser mere end alkoholpåvirkede.

 

Intet sted har jeg set bevis for nogen af dem.

 

At heroin måske er mere vanedannende end alkohol er ligegyldigt når tusindvis af danskere ødelægger livet for dem selv og deres omkreds pga. alkohol hvert eneste år.


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du argumenter for, at man ikke kan stilles til ansvar for handlinger man udfører, mens man er beruset. Dette er ganske enkelt ikke sandt, hvorfor dit argument dør.

 

Desuden snakker du om, at ens stofforbrug kan gå udover ens nærmeste og samfundet som helhed. Men det er jo netop derfor vi vil have legaliseret stoffer. For det første, så vil det bringe kvaliteten på de rusmidler som bruges helt i top, så folk ikke overdoserer eller bliver forgiftet af fortyndingsmidler - dermed er risikoen for at man kommer galt afsted meget(!) mindre. For det andet, så kunne folk få lov til at betale deres egen regning til samfundet, som deres stofforbrug medfører, ved at betale moms og afgifter af deres rusmidler. Under et forbud som nu, så går stofbrugernes penge ikke til at hjælpe folk ud af stofmisbrug, eller på at behandle stofmisbrugere på hospitalet, de bruges i stedet for på samfundsødelæggende aktiviteter som våben, krige og terrorisme.


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg er ret overbevist....

 

Nåh ja, så længe du er overbevist


Skrevet af Morten Johansen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så du mener, at rusmidler skal være ulovlige, fordi man ikke kan træffe rationelle beslutninger mens man er beruset? 


Skrevet af Mads M 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

ATOMBOMBER!!!!!


Skrevet af Mads Brinch Feierskov 1368 dage siden - Direkte link

Bwahahahah

 

Fantastisk skrevet!


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg kan ikke gennemskue, om du er dum eller blot forsøger at være polemisk, men det, jeg mener, er selvfølgelig, at effekten er præcis den samme, om man indtager det intravenøst eller på den traditionelle måde gennem blotters placeret under tungen. Rusen/trippet sætter ind lidt hurtigere, hvis det administreres intravenøst; det er alt. Det er ikke som andre stoffer, hvor rusen kan forstærkes/være anderledes afhængig af metoden til indtagelse. 

 

Hvad angår din brug af begrebet "grund" her, så kan du ikke vide noget som helst om, om andre har "grund" til at indtage LSD - eller leverpostej for den sags skyld.


Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Fjolset er alene dig. Jeg har da sjældent set nogen så idiotisk fordømmende.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

13
26
11
5
19
5
6
8
7
13
7
16
20
38
2
3
20
3
16
2

- Annonce -


Om Carl Andersen
Byrådskandidat for Liberal Alliance i Vejen Kommune                 ...

Se Carl Andersens profil
eller
Følg Carl Andersen
- Annonce -