Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

34

Skrevet af slettet bruger 3421 1578 dage siden - Direkte link

Uha, hvis en hvid mand havde et seksuelt forhold til en muslima, og dette inddrogs i en undervisningsfilm.......


Skrevet af Bullitt 1578 dage siden - Direkte link

tja, så vil der nok være skreget racisme eller lign............


Skrevet af _slettet_bruger_2615 1578 dage siden - Direkte link

Så skal de svenske piger lære, hvordan man får noget muslimsk pik....

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 946 1578 dage siden - Direkte link

Jeg synes ikke, at hudfarven/etniciteten på figurerne helt passer med beskrivelsen. Pigen ligner f.eks. ikke en stereotyp svensker med lyst hår. Måske har skaberne af filmen fået kolde fødder over for hvad det var de havde gang i.


Skrevet af sweetDDR 1578 dage siden - Direkte link

Det er da en muslimsk pige, der er sammen med en muslimsk dreng (mænd er jo gerne lidt mørkere i lødden), endda inden de er gift, nok en noget frigjort muslimsk pige dog. Det er da fint.

Og så to hvide lesbiske piger.

 

Jeg kan ikke se der er noget særligt galt med den video, andet end muslimer nok ikke er begejstrede for den, jf. at de ikke skal gøre det før de bliver gift.

Der mangler måske lidt flere eksempler, bøsser f. eks., det er jo dem, der har det sværest. 

 

Jeg ser muslimske fordomme, der brydes, mener slet ikke der er noget problem i den video overhovedet.  

 

 


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Sandt nok, så er pigen alt for mørklødet til at være etnisk svensker, men hun så er mørklødet, at hvis hun er muslim, så er hun tyrker eller iraner.

 

Men det sådan set ligegyldigt, om hun er muslim eller ej. Det vigtige i videoen er, at hun ikke er så mørk i huden, at etnisk svenske piger ikke kan identificere dem. Idet de kan identificere sig med hende, hvilket de ville have sværere ved, hvis hun har kul sort, så påvirker det dem i retning af at finde mørkere hud mere tiltrækkende.

 

For min skyld er det faktisk fuldstændig ligegyldigt, om en flygtning fra feks Afrika er muslim eller kristen, fordi de det er ikke religionen, som er relevant, men arvemassen.


Skrevet af Ole-360 1578 dage siden - Direkte link

Callesen58's post kunne være taget fra en "racehygiejne"-tekst fra 1930erne, bortset fra at "race" selvfølgelig er erstatet af "fenotype" for ikke at give de forkerte associationer. Det er lidt rystende at læse, at "så promoverer filmen udryddelsen af den svenske fenotype ved at promovere blanding med folk af helt forskellige fenotyper, hvilket ikke ville ske, hvis de svenske kvinder feks fik børn med franskmænd eller englændere." Derudover virker det lidt forvrøvlet: hvordan kan en fenotype være "svensk" og så alligevel ikke blive "udryddet" (eller fortyndet) ved at blive opblandet med gener fra franskmænd og englændere? Så er "fenotypen" vel i udgangspunnktet ikke "svensk", men "hvid" (eller "kaukasisk", som amerikansk statistik kalder det)?

 

Nogle racismekritikere og -analytikere mener, at racisme altid(?) er motiveret af seksuelle frustrationer og som kerne har en fascination/paranoia omkring De Andres angiveligt priviligerede seksualitet (og derfor er besat af at se på Deres Mænd ift Vores Kvinder). Jeg vil ikke hævde, at jeg finder de teorier overbevisende. Men tilhængerne af dem, må da slikke sig om munder over Callesen58s post; den perfekte illustration.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Hvorvidt du kan sammenligne den med racehygiejne er ret så irrelevant. Fordi faktum er, at fakta er på min side. Eller tror du ikke på evolution?

 

For eksempel: http://www.mendeley.com/research/turns-women-black-white-womens-sexual-arousal/ Hvad er implikationerne af det? Det er, at langt de fleste hvide piger/kvinder følger de påvirkninger, som deres miljø giver dem.

 

Og så blinder den svenske fenotype fortyndet af at reproducere med en englænder, ja, men forskellen mellem de to er ikke så stor, at den bliver ændret markant.

 

Men det var nu ellers en meget fin og meget lang måde at sige, at jeg er bange for sorte mænd med store pikke. Hvis du dog virkelig vil have noget, så du kan bide dine læber til blods, så kan jeg fortælle dig, at jeg er en såkaldt "hvid nationalist". Hvis faktisk du har tænkt dig at lære lidt om det, så kunne du læse her (Og sjovt nok skrevet af en jøde. Han bor dog ikke i Malmø). Jaeh, er det ikke forfærdeligt, at jeg ikke er universalist?

Jeg ville også ønske, at alle havde lige gode gener. Desværre er virkeligheden en anden. Hvis du vil lade dine holdninger følge virkeligheden, så er du velkommen til at hoppe med om bord.


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Callesen er meget optaget af genetik og har det med at skrive indlæg om emnet der er ret sort/hvide (no joke). Jeg læser dem som jeg læser hans vrøvl om erstatning af kemoterapi med gullerodssaft.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Jaja, nu bringer du din elskede gulerodssaft op igen. Glimrende, aldeles glimrende!

Sig mig, hvornår har du tænkt dig faktisk at bevise, at gulerodssaft ikke virker mod kræft? Det bliver nok lidt svært, når det nu er sådan, at gulerodssaft faktisk reducerer risikoen for kræft.

 

Du kunne selvfølgelig sige, at det ikke hjælper på behandlingen af kræft.... Problemet er blot, at det er forkert.


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Ja, gulerodssaft har sikkert en positiv virkning. Det betyder dog ikke at man bare kan erstatte kemo med gulerodssaft og redde flere mennesker, som du forslog i et tidligere indlæg. Hvilket viser hvor et simplificeret syn du har på virkeligheden. Det samme er gældende for din optagethed af gener.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke sagt, at man skulle erstatte kemo med gulerodssaft. Jeg har sagt, at man kunne erstatte noget af den konventionelle kræftbehandling med ernæringsbaseret behandling for at spare penge i det offentlige. Jeg er udemærket klar over, at desto mere fremskredet kræftformen er, desto mere nødvendig er kemoterapi. Omvendt, så hvis man opdager det tidligt nok, så kan man stort set nøjes med at indtage massere af frugt og grønt. Og så handlede det også om, at hvis folk spiste mere frugt generelt, så ville der være færre kræfttilfælde.

 

Jeg forstår heller ikke, hvorfor du beskylder mig for at have et simplificeret syn på gener. Hvad mener du, at jeg har misforstået?


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke sagt, at man skulle erstatte kemo med gulerodssaft.

Gu har du så.

 

Jeg forstår heller ikke, hvorfor du beskylder mig for at have et simplificeret syn på gener. Hvad mener du, at jeg har misforstået?

Jeg mener at når du taler om gener foregår det i langt mere kategoriske sætninger end forskere og specialister nogensinde ville benytte sig af. I din verden er der ikkke noget der hedder miljø, alt er arv.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Jamen så sandelig, så har miljøet da både en indflydelse på folks opførsel og deres gener (epigenetik). Men folk begår altså ikke voldtægt, fordi de ikke har råd til en ny fladskærm!

 

Problemet er, at der af åbenlyse grunde forskes meget lidt i de genetiske grunde til, at der er forskel på feks sorte og hvide eller sorte og asiatere. Derfor bliver vi bombarderet med forskning, som tager miljøet som basis, og det skaber et misvisende billede. Fordi hvordan kan miljøet i Sydafrika føre til, at hver fjerde mand har begået voldtægt eller at to ud af fem drenge i de sydafrikanske skoler er blevet voldtaget? Her er en Sydafrikaners syn på grunden til voldtægterne.

 

Nej, Mads M. Jeg synes selv, at det er trist, men faktum er, at der er store genetiske forskelle mellem sorte som gruppe og hvide som gruppe. Ligesom der er store genetiske forskelle mellem hvide som gruppe og asiatere som gruppe.

 

Derfor bliver vi aldrig ligestillede. Derfor vil de altid begå mere kriminalitet. Derfor skal vi altid have stærkt begrænset indvandring.


Skrevet af slettet bruger 7320 1578 dage siden - Direkte link

Nogle racismekritikere og -analytikere mener, at racisme altid(?) er motiveret af seksuelle frustrationer og som kerne har en fascination/paranoia omkring De Andres angiveligt priviligerede seksualitet.

Så mange væselord, i én enkelt sætning endda. Er du overhovedet selv klar over, at du benytter disse grimme retoriske kneb - eller er der måske bare gået sport i det?


Skrevet af BenF 1578 dage siden - Direkte link

"Det er altid en sort/arabisk mand og en hvid kvinde. Det er aldrig omvendt"

 

Jørgen Leth er uenig! Derudover er dit raceævl en gang bavl verdenen burde have været ude over for længst.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Det er ikke mit problem, at du forbinder forskning i menneskeheden med Hitler. Jeg forbinder forskning i menneskeheden med sandhed, hvad end det er hjernens struktur eller gud forbyde forskning i racemæssige forskelle!

 

Hvis du gerne vil vide lidt om forskellen mellem sorte og hvide når det kommer til kriminalitet, så se ikke længe end her!


Skrevet af BenF 1578 dage siden - Direkte link

Jeg forbinder skam også forskning med sandhed, og jeg er ikke bleg for også at anerkende forskning der viser forskelle som er politisk ukorrekte.

 

Men at det skulle betyde andet end at der er statistiske forskelle mellem forskellige grupper af mennesker vil jeg meget gerne frabede mig! Folk skal ses som individder, ikke som bestemte "racer". Hvis du har sat dig ordentligt ind i de undersøgelser du så ofte referer til vil du vide at statistik ikke kan bruges til en skid når man kigger på individder.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Vi er fuldstændig enige! Jeg adskiller bare mine rent personlige holdninger til andre mennesker og så hvordan jeg mener, at samfundet burde håndtere det. Bare fordi jeg mener, at kinesere har en højere IQ end etniske danskere betyder jo ikke, at jeg begynder at tilbede kinesere, samtidig hader jeg heller ikke sorte eller arabere, bare fordi mange af dem har nogen problematiske gener.

 

Fordi vi kan vel blive enige om, at det på ingen måde kan være i hverken befolkningens eller nationens interesse at der kommer flere med problematiske gener, samtidig med at det i vores alles interesse at få flere med gode gener, feks ashkenazi jøder eller japanere?

 

Personer har med individer at gøre, samfundet har med grupper at gøre. En person skal se andre mennesker som individer, samfundet skal se dem som en del af en gruppe.


Skrevet af BenF 1578 dage siden - Direkte link

"Fordi vi kan vel blive enige om, at det på ingen måde kan være i hverken befolkningens eller nationens interesse at der kommer flere med problematiske gener"

 

Je er overbevist om at det er i befolkningens interesse at have retten til selv at vælge deres egen partner. Uagtet at partnerene skulle komme fra en egn af verden som måske har en lavere middel intellegens. Du kan alligevel ikke afgøre på individ niveau hvorvidt afkommet vil være "genetisk problematisk" eller "godt" (set med din terminologi).


Skrevet af Anders Brandt 1578 dage siden - Direkte link

Tror virkelig Callesen58 har nogle seriøse selvtillidsproblemer... Kan engentligt ikke forstå Nationalisters problem med at folk med forskellig hudfarve går i seng med hinanden??? Kan da kun være en eller anden form for mindreværdskompleks.. for videnskab har det absolut intet at gøre med.... De hudfarver vi ser i dag er jo netop alle en eller anden form for blanding.. Synes det er over min grænse at folk begynder at skrive sådan noget paranoid nazi propaganda her på siden... 


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Se, jeg tror du har misforstået noget. Jeg er lidt ligeglad med, om folk er lilla, blå, hvide eller sorte. Hvad jeg bekymrer mig om, er de gener, som folk går rundt med. Der er da også feks mange etniske danskere, som går rundt med nogen absolut elendige gener, feks folk med kromosom fejl. Men bare fordi, at vi har dårlige gener nok i forvejen, behøver vi da ikke importere flere, vel?

 

Jeg er ikke racistisk. Virkeligheden er.


Skrevet af Anders Brandt 1578 dage siden - Direkte link

Men hvad vil du frem til? At man skal gen-tjekkes før man må få børn, sådan at det kun  er de bedste gener der bliver videreført? Der findes jo genfejl i alle mennesker, at dømme folk ud fra deres gener er både dumt og amoralsk.

 

Men hvor har du fra at f.eks. sorte og muslimer har dårlige gener?

 

 


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

På ingen måde! Jeg ønsker blot en afvikling af velfærdsstaten, således at de bedste gener vil vinde. Hvis man afvikler velfærdsstaten, så vil folk med bedre gener få en højere indtægt, og vil derfor have mulighed for at få flere børn.

 

Det skal lige nævnes, at der rent teknisk ikke findes dårlige gener, men defekte og funktionelle gener. Når man derfor opdeler generne i dårlige og gode gener, så sker det efter en subjektiv vurdering. Feks, så kan et "voldtægts-gen" være godt for individet, da vedkommende vil (i et mindre udviklet samfund) have mulighed for at sprede sine gener rundt, og derved udkonkurrere andres gener. Men når jeg opdeler generne, så gør jeg det efter, hvad der er bedst for civilsamfundet.

 

Hvad der så gør, at sorte og arabere (ikke muslimer, da der er muslimer af vidt forskellige etniske baggrunde) har "dårligere" gener er, at de har en lavere IQ, er mere impulsive, har lavere matematisk intelligens og så videre.  Det er ikke ting, som set fra det moderne samfunds øjne, som hører ind under betegnelsen "gode gener".


Skrevet af Havkatten 1578 dage siden - Direkte link

Har du et bud på, hvad det er for en samling af dårlige gener, som nationalsocialistiske racister som dig render rundt med? Hvis vi får styr på det, så kan vi måske avle os ud af det problem.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Nationalsocialistisk? Åh, hvor jeg elsker, hvordan folk forbinder forskning i raceforskelle med Nazisme.

 

Nej, du. Jeg forholder mig blot til virkeligheden. Det er som sagt virkeligheden, som er racistisk, ikke jeg. Det er jo ikke min skyld, at jeg kan se, hvordan de sorte i Sydafrika er ved fuldstændig at smadre landet, som ellers havde et højt-udviklet civilsamfund under apartheid.


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1578 dage siden - Direkte link

Det har vel intet med det at gøre, snarere at man ikke kan forvente det samme af mennesker med lav intelligens som af mennesker med højere intelligens?


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1578 dage siden - Direkte link

Callesen, jeg bakker op om dine holdninger. Det virker forkert at se 3 ud af 5 'svenskere' med en mørk hudfarve i hvad der burde være et nordisk land.

 

Der er en stor stille gruppe som er enige med dig, men som ikke tør skrive det, selv om det er indlysende forkert.

 

Tror I andre at japanerne har 3 ud af 5 hvide i deres undervisningsvideoer?

 


Skrevet af Havkatten 1578 dage siden - Direkte link

Så er det jo heldigt for dig og Callesen, at I har en stærk ideologisk meningsfælle som Breivik, der jo virkelig har udrettet noget stort for at forsvare jeres nordiske identitet.


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1578 dage siden - Direkte link

http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Hvor har du set had til andre racer/etniciter i mine indlæg? Nej, de holder sig blot til videnskabelige fakta.

 

At du så finder de fakta "uetiske" gør dem ikke mindre rigtige.


Skrevet af Havkatten 1578 dage siden - Direkte link

Skrevet af Ole-360 1578 dage siden - Direkte link

Du er meget optaget af at optimere samfundets udvikling mod den bedst mulige bemanding med de mest intelligente, stærke, ukriminelle, initiativrige osv.

 

Det er nok ikke alle, der vil være enige i, at den slags skal styres - nogen vil foretrække en mere laisse-faire, spontan, selvgenereret tilgang, bl.a. pga risikoen for, at eftertiden vil opdage, at vi har styret forkert ud fra mangelfuld genetisk indsigt - men lad det hvile for nu og lad os gå ind på din præmis. Hvorfor så bruge race som en så styrende kategori? Det ville vel være bedre, om man kunne måle den enkelte på de forskellige gener. Der er en vis forskydning af normalfordelingskurverne mellem racerne (mener mange forskere for tiden; og du følger denne variant), men jo ikke mere end at der naturligvis er millioner af sorte, der er klogere end de dummeste asiater osv. Så det er meget upræcist at optimere via race, langt mere præcist at måle på den enkelte. Jeg ved ikke, om teknologierne findes for tiden til at gøre det, men hvad ville din holdning være som princip? Hvis man kunne måle genetisk intelligens, socialitet etc etc for den enkelte, skulle vi så regulere adgangen til indvandring og til at få børn på individniveau og holde om med at gøre skel efter race?  (Hvis dine sammenhænge holder statistisk vil individregulering naturligvis GIVE flere hvide osv, men den enkelte vil ikke blive mødt af forskellig behandling UD FRA sin race per se.) ELLER foretrækker du at operere med regulering af racer (undskyld "fenotyper") som bedre end indvidvurdering? Har du fået checket din egen IQ, og hvad har du sat som den nødvendige tærskel før det vil være forsvarligt at få børn?


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

1. Jeg er tilhænger af en selvgeneret tilgang, da styret eugenik kræver en politistat.

 

2. Race (eller fenotype) er en god kategori at snakke om, fordi de forskellige racer som grupper har forskellige opførselsmønstre. Feks er afrikanere stærkt udadvendte, mens japanere er stærkt inadvendte. Men du har ret i, at de opdelingen i racer/fenotyper ikke nødvendigvis har noget med de gode gener at gøre, thi der jo som sagt er massere af intelligente afrikanere, men de udgør en lavere % af den afrikanske befolkning.

 

3. Problemet med at identificere gener for intelligens er for det første, at generne ikke er alting. Den stress, som moderne oplever mens hun er gravid, den mad hun spiser, den luft hun indånder, ja sågar selv den mad, som hun spiste 10 år tidligere, har alt sammen en indflydelse på, hvad slut resultatet af generne bliver. For det andet, så hvor 1 gen kan give intelligens hos en race, så kan det i teorien sænke det hos en anden. Langt de meste genforskning er endnu kun blevet lavet på hvide, og derefter kommer asiatere.

 

4. Vi skal regulere indvandring på individniveau, men vi skal ikke regulere folks evne til at få børn. Hvis samfundet er indrettet korrekt, så vil de med de bedste gener reproducere sig selv. Den fejl skal ikke skjules ved med magt at sterilisere dem med mindre gode gener.

 

5. Individvurdering er bedst, men det er umuligt at føre kontrol med alle mennesker uden en politistat, og derfor må det forbeholdes indvandring.

 

6. Min egen IQ er cirka 120. Ikke det store, men over gennemsnittet.

 

7. Så længe man ikke har nogen genetisk sygdom, så er det forsvarligt at få børn. Hvis man feks har gener for farveblindhed, så er det en personlig vurdering, hvorvidt man vil sætte de gener videre i genpølen. Men ved alvorligere genfejl, så skal forældrene være klar over, at de ikke får nogen som helst hjælp af samfundet. Nada. (Selvfølgelig får de hjælp, hvis der sker en udviklingsfejl eller lignende).


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Feks er afrikanere stærkt udadvendte, mens japanere er stærkt inadvendte. 

 

Og dette har intet med den lokale kultur at gøre?

 

Det er den slags "blanket statements" der gør at jeg ikke kan tage dig seriøst.


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Har du måske overvejet, at gener skaber kultur, som så forstærker eller mindsker effekten af generne, samtidig med at kulturen styrer den videre udvikling af generne?


Fordi indadvendthed/udadvendthed er delvist genetisk.


Skrevet af Mads M 1578 dage siden - Direkte link

Tjah, hvad kom først hønen eller ægget?

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -