Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

2

Skrevet af Calle Berthelsen 1608 dage siden - Direkte link

Selv om hans måde at argumentere på er useriøs, så er det alligevel interessant at høre argumentet om, at euroen oprindeligt skulle være designet til at ødelægge den lovgivningsmæssige beskyttelse af den lille mand i samfundet. Der argumenteres for, at de uhyggelige markedskræfter ved hjælp af euroen kan ligge på lur for at slå til, når staterne er mest sårbare. Der er sikkert mange som har og havde den modsatte opfattelse, nemlig at politikerne med euroen kunne styre markedet, som de ville.

 

Det er egentlig ret ligegyldigt hvilke intentioner, som lå bag euroen. Personligt tror jeg, at der sagtens kan have ligget de bedste, ja selv ædle, intentioner bag konstruktionen af euroen. Fred i Europa. Jo mere vi handler sammen (og en fælles valuta gør handel lettere), jo bedre kender vi hinanden, og jo mere forstår vi hinanden på tværs af grænser. Dermed bliver krig sværere at få politisk opbakning til.

 

Så det er et meget enøjet argument, som fremføres i videoen. Som seriøs modvægt kan anbefales at se videoerne fra BullionVault. http://gold.bullionvault.com/How/GoldValue

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Video

3
11
3
15
7
11
10
6
11
24
6
13
33
9
17
15
21
19
5
27

- Annonce -

- Annonce -