- Annonce -

Nu kan du støtte og abonnere på det nye og forbedrede 180Grader.dk – pris 39 kr. pr. måned

Kære læser,

Internetavisen 180Grader.dk er det borgerlige Danmarks talerør. Vi udfordrer den politiske konsensus med skarpe holdninger fra både redaktionen og læserne, og mens traditionelle aviser oplever faldende oplagstal, får vi flere og flere læsere. Alene i det seneste år har vi med vores nye og unikke brugerstyrede avismodel fået over dobbelt så mange besøgende.

Derfor vil vi gerne udvide med journalistiske artikler, som vi selv producerer til vores læsere. Ikke kommentarer med holdninger, ikke links til andre avisers historier, men egne nyhedsartikler, interviews, baggrundshistorier m.m., der kan ruske op i det danske mediebillede og gøre dig klogere på områder, hvor de øvrige medier fejler.

Det kræver imidlertid ekstra ressourcer at arbejde med, og vi vil derfor gerne sælge dig et abonnement på 180Grader.dk. Avisen har altid været gratis for dig at bruge, og det vil den fortsætte med at være, hvis du kan nøjes med det ”180Grader.dk Light”, som du kender i dag. Men som abonnent vil du få adgang til særlige funktioner, og det vil desuden fremgå af din profil, at du har støttet udviklingen af ny journalistik på 180Grader.dk med et abonnement. Der vil løbende blive udviklet nye features til vores nye superbrugere.

Abonnementsindtægterne vil hjælpe os til at udvide de journalistiske ressourcer. 180Grader.dk modtager ikke støtte fra det offentlige, som de fleste andre medier, men er 100 pct. privat finansieret.

Vi håber på en massiv opbakning, så vi kan vokse og få endnu mere indflydelse i debatten om Danmarks fremtid. Fordi Danmark har brug for et borgerligt talerør!

Abonnementstyper

Superbruger Sponsor
Målgruppe Fans af 180grader der vil støtte, og have mere indflydelse på siden. Virksomhed som sympatiserer og gerne vil signalere det.
Fordele Ikon der viser man er Superbruger, og dermed støtter 180Grader.dk

Kommer med i 'følg-mig'-profileringen på forsiden.

Tre stemmer i afstemningssystemet.

Mulighed for at sortere artikellister på tid og stemmer, ud over ranking som nu.
Ikon der viser man er Sponsor

Virksomhedsprofil, der kan poste og kommentere som brugerprofiler

Reklame for virksomhedsprofilen, ligesom 'følg-mig'-boksen på forsiden.

3 pressemedelelse per kvartal.

Reklamerotation i topbanner og artikelbanner, ligeligt fordelt i forhold til antal sponsorer. (Max. 10 sponsorer.)

1 valgfri profil bliver samtidig opgraderet til Superbruger gratis.
Pris 39,- pr. måned 10.000,- pr. måned (ex. moms)
BESTIL Kontakt Jimmi Meilstrup på salg@180grader.dk for yderligere information.