Den brede befolkning elsker stadigvæk Mads og Monopolet

I over ti år har Mads Steffensen sendt radioprogrammet Mads og Monopolet. Selvom programmet har kørt i mange år, tyder intet på, at folk har fået nok. For nyligt satte programmet nemlig atter en gang lytterrekord.

I april 2018 var Mads og Monopolet rykket ud af de trygge, vanlige rammer i DR Byen for at sende dagens udsendelse. Mads og hans trofaste monopol var taget til Vejle Musikteater, hvor udsendelsen blev overværet af adskillige publikummer. Udsendelsen blev den mest lyttede i programmets hidtidige levetid.

1.334.000 lyttede med, og man kan dermed konkludere, at danskerne stadigvæk elsker og nyder programmet, selvom det har kørt i over ti år. 

Mads Steffensen var ikke så overraskende en ganske tilfreds herre, da han hørte om lytterrekorden.

- Da jeg hørte, at vi havde slået lytterrekord, tænkte jeg, "det var lige godt satans". Men det var nu også et godt program, vi fik lavet i lørdags, siger Mads Steffensen til BT. 

Engang på P3, nu på P4

Første gang Mads Steffensen løste dilemmaer i radioen sammen med et panel var i 2003. Dengang foregik det på det mere ungdommelige P3, men sådan er det ikke længere. 

I dag løses dilemmaerne på P4, og sådan har det været siden 2016. Flytningen kan siges at have været en fin succes, selvom det ifølge P4’s chef var svært at overtale Mads Steffensen til at forlade P3, da Mads ikke var sikker på, at lytterne ville følge med, men det har de i allerhøjeste grad gjort, må man konkludere. 

- Jeg har altid syntes, at Mads & Monopolet hørte til på P4. Det er et voksen-program med voksen-dilemmaer, så jeg talte længe med Mads om, hvornår han var gammel nok til at stå ved sin alder og rykke med over på P4. Da det lykkedes, var han nervøs for, om hans lyttere på P3 ville følge med, men da vi allerede efter premiereprogrammet kunne se, at vi havde 1,2 millioner lyttere, så var alt godt, sagde Lars Daneskov til Fredericia Dagblad for nogle uger siden.

Mads og Monopolet fortsætter efter den nyligt satte lytterrekord ufortrødent, og vi får sandsynligvis fornøjelsen af Mads og de kloge paneldeltagere i mange år endnu. En række faste paneldeltagere er Mads Christensen, Søren Pind, Jan Gintberg, Hella Joof og Huxi Bach, og dem er vi mange, som endnu ikke er trætte af at høre på.  

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere