Danmark lukkes ned pga uenighed om regningen for en pizza.

Som konsekvens af uenigheder, der står nogenlunde i hvad det koster at købe en pizza på et bedre københavnsk pizzaria, er der skabt massiv usikkerhed om hvorvidt dansk økonomi skal lukke ned i en kortere eller længere periode.


Det må være åbenlyst for enhver, at borgerne i et moderne samfund ikke er tjent med et vanvid af en sådan karakter på baggrund af beløb de fleste af de involverede parter med stor sandsynlighed kunne finde mellem hynderne i deres sofa.


De gentagne spektakler, der med fast regularitet opstår, når noget skal ændres i den ineffektive offentlige sektor, er et tegn på at tiden er kommet til at få afviklet det voldsomt skadelige danefæ, der går under navnet “den danske model”. Sammen med kanslergadeforliget og fagbevægelsen bør dette monster parkeres på en fjern afkrog af Nationalmuseet og derefter hives frem til stor morskab for alle ved festlige lejligheder.


Der er ingen overenskomstansatte danskere, der arbejder for sulteløn. De har alle som en nogle af verdens absolut mest gunstige arbejdsbetingelser. At man på den baggrund truer med at kaste Danmark i uoverskuelig økonomisk uvished på grund af pebernødder er simpelthen forkasteligt.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere