På gensyn på Folkemødet!

Bjerknæs blogger om borgerlighed

Jeg har fået stjålet en pakke Johan Bülow lakridser, som jeg fik foræret efter en debat. Det kommer jeg mig ikke over lige foreløbig.

Jun 21, 2018

0

På gensyn på Folkemødet!

Jeg har fået stjålet en pakke Johan Bülow lakridser, som jeg fik foræret efter en debat. Det kommer jeg mig ikke over lige foreløbig.

Her kommer mine sjove historier fra Folkemødet!

Så er jeg kommet hjem fra endnu et fantastisk Folkemøde, et Folkemøde hvor folket for alvor deltog og de har været savnet, for uden folket, så er det næppe et ægte Folkemøde. Et møde hvor gud og hver en mand kan møde hinanden i rolige og afslappede forhold, hvor man bare kan spadsere forbi et telt og stoppe op og blive mødt af nye problemstillinger eller gamle man har glemt, mens solen skinner over brostenene i Allinges charmerende gader, hvor man kan få den vitaminindsprøjtning - det giver demokratiet. Nye input, mens man har sænket paraderne og fokus er på at lytte og anerkende. Jeg kunne skrive spalte op og spalte ned om, hvor godt det er, men dem har I sikkert læst andre steder, så istedet får I nogle sjove historier derfra i stedet:

- Jeg har været på toilettet mens en person, som jeg har ualmindelig stor respekt for sad på den anden side af væggen. Så tæt kan man altså komme på magthaverne. Vi hilste i øvrigt på hinanden bagefter, da vi kom ud - hyggeligt!

- Jeg har stået, lidt for smart i en fart nede ved baren, mens en gut lurede på mig og tydeligvis skulle tage mod til at komme over og snakke med mig. Hold kæft, hvor var jeg sej og kendt, tænkte jeg. Han ville nu bare fortælle mig, at mit tishul stod åben. Så kommer man ret hurtigt ned på jorden igen.

- Jeg er blevet overfuset noget så grundigt af en kvinder efter en debat om ulve. Hun mente, at min holdning flugtede med en familie, der døde på Møns Klint. Men jeg var også noget bombastisk, da jeg sagde, at ulven ikke skulle være i Danmark.

- Jeg har fået stjålet en pakke Johan Bülow lakridser, som jeg fik foræret efter en debat. Det kommer jeg mig ikke over lige foreløbig.

- Jeg er blevet skubbet til af en kvinde fra Enhedslisten, fordi jeg stod i vejen under landskampen, måske er der alligevel håb forude, da det vidner om passion for nationen, så jeg tog det ganske roligt.

- Jeg har slidt mine fødder så meget ned, at jer har flere vabler end en teenagere, der har været spærret inde med sin computer og chips i et år, har bumser. Men det er klart, da 15 arrangementer sætter sine spor.

Men det værste har nu været, at jeg har sovet i en campingvogn klods op af en stald med Bornholmer grise. Det er nok den hårdeste udfordring man kan sætte en svinekøds-længslene veganer til! Men jeg overlevede, så jeg tror jeg kan klare alt nu, sådan cirka.

Tak Bornholm og tak for vitaminindsprøjtningen og for at banke en på plads igen. Vi ses igen næste år!

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere