Nej, jeg vil ikke favoriseres fordi jeg er kvinde!

Uden filter v/ Cille Hald Egholm

Okt 11, 2019

0

Nej, jeg vil ikke favoriseres fordi jeg er kvinde!

I kantinen på mit universitet stod der for nogle uger siden nogle repræsentanter fra McKinsey og Co., hvor de gjorde kvindelige studerende opmærksomme på et arrangement de skulle afholde, (og det her er direkte citeret): ”Female Event (students from UCHP): A purpose driven career”. Det var ikke noget, jeg ved første øjekast tænkte særligt over, for det virker jo egentlig meget uskyldigt. Først et par dage senere gik det op for mig, at det er blevet til en generel tendens for virksomheder, tænketanke og fagforeninger at tilbyde særlige kurser, forløb og muligheder til kvinder. Kun kvinder.

Cevea har et uddannelsesforløb for kvindelige meningsdannere, Djøf har et talentmentorprogram for kvinder ”med talent gemt i maven”, IT-Branchen tilbyder mentorforløb for kvinder i IT-branchen, og Villum Fonden har skabt et forskningsprogram kun for kvinder. Og det er kun et udpluk af de muligheder man som kvinde kan få adgang til, alene baseret på det faktum at man er kvinde.

Som ung, ambitiøs og arbejdsom kvinde kan jeg mærke, at det er noget som virkelig gør mig frustreret. Det giver mig et indtryk af, at alene baseret på det faktum at jeg er kvinde, så kan jeg ikke selv opnå mine mål og ambitioner. Fordi jeg er kvinde, skal jeg hjælpes på vej.

Jeg kan da godt se, at der tidligere har været problemer med ligestillingen, ligesom jeg godt kan se, at det fortsat er mænd som fylder mest i topposterne. Men jeg kan virkelig ikke se hvordan man fremmer ligestillingen ved at favorisere kvinder på en sådan måde, ligesom jeg ikke mener, at det er et problem at der ikke en lige kønsfordeling til topposter. Man mener jo heller ikke at det er problem at der er overvægt af kvinder i børnehaver og folkeskoler, eller at der er flest mænd i byggebranchen. Det virker lidt som om, at ligestilling i form af lige resultater kun betyder noget når der er prestige i det.

Det er endnu ikke lykkedes mig at finde specielle tilbud til mænd, men jeg kan også forestille mig at det ville skabe totalt ramaskrig, hvis Cevea eller Djøf lavede et uddannelsesforløb kun for mandelige meningsdannere, eller for mænd ”med talent gemt i maven”.

Jeg kan godt blive bekymret for, om jeg i fremtiden får en stilling, ikke baseret på mine kompetencer, men fordi jeg er kvinde. Når jeg kan se, at jeg har flere muligheder og fordele end mine mandlige medstuderende har bliver jeg oprigtigt bekymret for den retning som ligestillingen bevæger sig i. Ligestilling bør baseres på lige muligheder, ikke lige resultater. Favorisering af kvinder på den måde ligger så langt fra princippet om lige muligheder som muligt, og det er der ikke noget ligestilling i.

Jeg har store ambitioner og karrieredrømme, men jeg behøver ikke særbehandling og særlige hensyn for at nå dem. Jeg vil arbejde lige så hårdt for at opnå dem som mine mandlige medstuderende skal arbejde for at opnå deres drømme, og jeg vil ikke hjælpes mere på vej end andre. Man er ikke dårligere stillet fordi man er kvinde, så stop med at behandle os som hvis vi var.


Eksempler på særlige tilbud, der favoriserer kvinder:

McKinsey

Cevea

Djøf

IT-Branchen

Villum Fonden

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere