Libertarian børnebog oversat til dansk - skal skal ikke?

Jeg er kommet i kontakt med en amerikansk forfatter der er ved at skrive en serie af børnebøger der skal hjælpe børn med at forstå frihedsbegreberne.

Connor Boyack vil fortsætte serien "Tuttle twins learn about ...." et stykke tid endnu. Indtil videre er jeg kommet i kontakt med ham og har fået lov til at oversætte den første bog i serien, som er bygget på Frederic Bastiat's The Law.

Bogen findes på engelsk, svensk, spansk

Skal vi have en dansk udgave af bogen? Så skal jeg have gang i oversættelsen og nogen herinde fra må meget gerne hjælpe til med salget af bogen. Jeg køber 100 kopier af bogens danske oversættelse når jeg er færdig.

Til at hjælpe mig med oversættelsen har jeg min kære frue der er dansklærer i folkeskolen (hun er OK, hun stemte LA til valget ;)).

Handlingen i bogen er at tvillingerne får til opgave i skolen at skrive om visdom. Til hjælp bruger de deres venlige nabo der vil lære dem om loven, om de paradokser der er i loven. Loven giver nogle mennesker ret til at gøre ulovlige ting, eksempelvis at stjæle (SKAT). Der er billeder af en politibetjent med en "bjørnebanden" bandana for øjnene og et hold pirater der sender en skatteborger planken ud. :)

Kan man sælge sådan en bog i Danmark? Denne bog skal ses som et modstykke til mainstream medierne og folkeskolens "lærdom" om vores velfærdsstat.

8 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere