Anders Vistisen (DF) i heftig kritik af Pernille Vermund

Noget tyder på at DF forsøger at beskytte sig mod angreb fra højre side. Ihvertfald retter Anders Vistisen en række skarpe anklager mod PV og Nye Borgerlige i sin blog på JP. Vistisen skriver bl.a.:

Sandheden er nemlig den, at i 2015, da migranterne strømmede ind over Europas og Danmarks grænser, var Vermund folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Nordsjællands Storkreds. Her var mærkesagerne noget med effektivisering af offentlige opgaver for at lette skatten, og at der skulle styr på infrastrukturen i Nordsjælland, så Nordsjælland også fremtidigt kunne været et attraktivt område at bo, for folk med arbejde i København.

Med andre ord, mens Danmark stod overfor den største migrations- og flygtningekrise i flere årtier, kæmpede Pernille Vermund for, at livet skulle gøres lettere for de stakkels billister nord for København.

Ikke ét eneste sted nævnte Pernille Vermund indvandringen, islamiseringen af Danmark, udsendelse af kriminelle udlændinge eller noget som helst andet, der vedrører de massive problemer, som den muslimske indvandring har skabt i Danmark, når hun skulle fremhæve sine største mærkesager.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere