Ansvaret kan koste – ansvaret skal LA søge

I forbindelse med et interview ved LA´s landsmøde blev jeg i Jyllandsposten (31.3.2019) citeret for følgende:

"»Det koster at gå i regering. Særligt for små partier. Der er en pris at betale dér. Det er sværere at markere den skarpe liberale profil. Det er nok forklaringen,«
sagde lokalformand for Liberal Alliance i Lyngby-Taarbæk Thomas Frederiksen og
fortsatte: »Det er en ny situation for os at sidde i regering, og jeg må næsten konstatere, at der er nogle, der ønskede noget andet, når man ser målingerne.«"

Jeg er IKKE fejlciteret, men som artiklen er vinklet var, og er, det på sin plads med en uddybning, og den indsendte jeg derfor straks til JP, men jeg har netop fået bekræftet at JP ikke vil bringe denne, og derfor følger den nedenfor her:

"Ansvaret kan koste – ansvaret skal LA søge 


I Jyllands-Posten (31.3.2019) citeres jeg for at regeringsdeltagelse koster. Det er ganske ukontroversielt at LA, ifølge målingerne, betaler en pris for regeringsdeltagelsen, men det er i givet fald prisen for at søge, og skabe, resultater. Jeg er stolt af de resultater LA har leveret i regering, og det udtaler jeg også i samme interview. Eksempelvis skattelettelser for 21 mia., billigere biler og et mindre DR, samt afskaffelse af flere (punkt)afgifter m.fl. Således kan man godt på den ene side nøgternt konstatere at regeringsdeltagelsen, ifølge målingerne, har kostet, og på den anden side være stolt af de resultater som LA b.la. har leveret i regering. Der er ingen splittelse der." 

 

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere