Cordua: Løkke holder dagligt udsalg

På Altinget skriver Jarl Cordua bl.a.:

Venstre har i deres iver efter at erobre tabte vælgere tilbage nærmest dagligt udsalg af tidligere tiders politik. Først var det VLAK-regeringens tilbageholdenhed i væksten i den offentlige sektor, der blev solgt. Så var det effektiviseringskravene på uddannelserne. I denne uge solgte man uddannelsesloftet. Seneste skud på stammen handler om at overtage DF's synspunkt om permanent grænsekontrol. Det har dog mødt modstand hos folk som Bertel Haarder og tidligere MF Søren Pind.  Det er næppe det sidste kursskifte inden valgdagen.

og

Hvor Venstre omtrent holder sit mandattal, så er situationen i DF nærmest at betegne som katastrofal. De kolde kalkulererede meldingers tid er afløst af ren panik. Eksempelvis kunne man forleden opleve et DF, hvor man kunne få flere forskellige meldinger på, om partiet vil i regering i endnu en fatamorgana-mulighed, nemlig SVDF-regeringen. Her sagde gruppens næstformand Søren Espersen ja tak, mens man kunne få en blank afvisning hos gruppeformand Peter Skaarup.

Ingen ved, hvad DF vil, og endnu flere er efterhånden ligeglade, da tiden som Folketingets næststørste parti snart er slut. DF ser ud til at blive nedbarberet til et niveau omkring før 2015-valget, og dermed er muligheden for, at DF blev et regeringsparti, forpasset for denne gang.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere