Deres endelig mål

Det hjælper intet at argumentere med muslimer om, at deres mænd og kvinder skal give hånd, når de skal hilse på en af modsat køn, at de ikke skal bære burka og tørklæder, at de skal opføre sig som almindelige danskere, at de skal gifte sig med andre end muslimer, at de skal tillade deres kvinder at deltage i begivenheder, hvor mænd er tilstede, at de skal respektere vores værdier, at de skal ikke bede Gud om at udslette alle kristne og jøder, at de ikke skal føle sig fornærmede ved synet af vores kristne skikke eller mad, at de ikke skal slå de,  der forlader Islam, ihjel, at og at og at... 

Intet af dette kan sikre en fungerende integration i samfundet og forsikre os om, at vi kan leve i fred med alle muslimer, før de giver total, utvetydigt, absolut og uigenkaldelig afkald på Islams højeste, endelige og mest hellige budskab, der siger, at muslimer skal udslette alle ikke-muslimer og overtage hele kloden. 

Al-Sissi, præsidenten af den største muslimske nation i Mellemøsten, hvor Al-Azhar - som er den øverste islamisk leder af alle muslimer i verden - findes, har udtalt præcis det, jeg skiver her, i sin tale til de højeste Islams lærde for 4 år siden. Intet blev foretaget siden da.

Dette budskab i Islam er det, vi skal forlange fjernet fra religionen, før muslimer kan modtage  dansk statsborgerskab eller enhver andet nationalitet i hele den vestlige verden. Ellers så er indtrængen af muslimer i Danmark og den vestlige nationer ikke anden end en del af deres plan for at overtage verden, som de gør i dag ved at bruge Vestens eget demokratiske system, love og midler for at gennemføre deres plan uden at betale en krone eller miste et liv i krig.

5 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere