Dødt løb i den fortsatte interne krig i Venstre

Der er foreløbigt ingen afklaring i den interne krig i Venstre, hvor stadigt flere træder frem med kritik af det siddende formandskab, men ingen endnu har turde tage den yderste konsekvens og stille sig selv til rådighed som modkandidat til hverken formands- eller næstformandsposten.

Derfor kan der synes at være lidt dødt løb i den fortsatte interne krig i Venstre, hvor alle ser hinanden an og prøver at regne ud, hvem der har hvilke kort på hånden. Onsdagens gruppemøde i partiet afspejlede også, at partifolkene befinder sig i en afventende situation. Ifølge Berlingske fyldte det aktuelle drama nul og niks på onsdagens gruppemøde, mens man i stedet fik tiden til at gå med trivielle diskussioner om lokalefordeling på Christiansborg, hvor der er et større puslespil, der skal gå op.

Desuden havde Lars Løkke flere store medieoptrædener i løbet af onsdagen, herunder i Go’ Aften Danmark og det politiske talkshow ’Lippert’ på TV2 News. Her bekræftede Løkke, at han stadig ønsker at være formand for Venstre, men anerkendte også, at der ikke ligefrem er ro på bagsmækken.

Som forskellige Venstrefolk, herunder flere folketingsmedlemmer, står frem bekender kulør, kan det være svært af følge med i det hele. Heldigvis har TV2 lavet et godt og løbende opdateret overblik over, hvem, der holder med hvem i Venstre. Se den her.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere