Folketingsmedlemmer vil nu også af med Løkke og Jensen

Den interne krig i Venstre fortsætter med tiltagende styrke, og nu er kravet om udskiftning af formandskabet nået til Christiansborg. Tirsdag stod de to garvede Venstrefolk og folketingsmedlemmer Preben Bang Henriksen og Carsten Kissmeyer frem og opfordrede både partiformand Lars Løkke Rasmussen og næstformand Kristian Jensen til at trække sig. Jacob Jensen er også folketingsmedlem for Venstre, men vil ikke lægge hovedet på blokken på samme måde som sine to partifæller. Dog opfordrer han Løkke og Jensen til at ”tage bestik af, hvad Venstres bagland kommer af med meldinger”.

Desuden kan Berlingske i en artikel rapportere, at en hel række af folketingsmedlemmer også har mistet tiltroen til den siddende ledelse og at de arbejder aktivt på at gøre Jakob Ellemann-Jensen til ny partiformand. Flere har ifølge Berlingske offentligt udtrykt støtte til Løkke på trods af, at de vil bakke op om Ellemann-Jensen, hvis han stiller op som formand.

Dermed spidser det endnu mere til for Løkke og Jensen, hvoraf sidstnævnte har forholdt sig påfaldende tavs gennem det sidste stykke tid, hvor magtkampene for alvor har raset i Venstre. Indtil nu har kravet om en total udskiftning af formandskabet runget i baglandet, men nu hvor også folketingsmedlemmer står åbent frem, er spørgsmålet, om Løkke og Jensen kan stå distancen.

3 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere